Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 508
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
При нас 50 човека чакаха пред още затворения магазин и се втурнаха към заветните кошове с вдигането на решетките. Е, и аз натам бях, но как пък да не затичам и да се заблъскам Rolling Eyes  При "моите" почти нямаше хора, та си щипнах искания цвят и номер и си продължих с ежедневния пазар. Само след 10 минути беше станало епично - на всеки 3 крачки имаше хора мерещи якета, взимаха се по 5-6, затрупаха се всички околни кошове и стелажи и на кой каквото не му харесваше, го мяташе със замах нейде, дори и през 4 редици стелажи... Горките момичета от персонала, които ще трябва да подреждат целия този хаос! Тъжно е че се стига до такава борба в магазините, ама още по-тъжно е да гледаш манталитета и "възпитанието" на повечето хора Close

В крайна сметка якето ще го връщам - едно че ми е леко тясно в раменете и бюста и второ - не ми допадна (пак) качеството. Още отсега има леко "плешиви" откъм пълнеж участъци, за сметка на други където има доста по-дебели места с вата и след 2-3 пъти в пералнята ще стане мазало Confused Става въпрос за дългия модел в тъмносиньо. Ще погледна дали в ПеТко (Pepco) има заредени и останали в търсения цвят и размер и ако не, мятам от АлиЕкспрес едно и толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 901
Може втори магазин да ги предлага, но в София. Но хора все още живеят и извън София и Пловдив. В нашия град има hm магазин, но там няма такива якета. А пък детските дрехи на hm са за дебели деца, та и за детето оттам не вземам

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 10:48 от laurentin

# 902
И в нашия лидл беше ужас. Толкова хора не съм виждала Joy успях да си взема сивото дамско яке 38н и ми е супер. Влязох и в 164 сиво, но ми беше една идея по-тясно и не ми беше комфортно.

# 903
Може втори магазин да ги предлага, но в София. Но хора все още живеят и извън София и Пловдив.
Майка ми си е купила такова яке за 30 лв. от квартален магазин, след пране якето се държи отлично, светло е и вече го е прала няколко пъти. Живее извън София и Пловдив (и майка ми, и якето). 🙂 Днес ме е страх да отида до Лидл, а ми трябва храна.

# 904
За пушките хапки, за тази цена не зная как очаквате да не са от мляно месо.

Извинявай..пушки хапки е жестоко Joy гърмяни да не са Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 905
Няма страшно - не стой гладна.
Само внимавай да не се спънеш на яке около сирената или консервите.
Кални борби видях сутринта докато си пазарувах.
Не съм ходила за яке, дискриминирана съм, няма № 50.
ММ и якето не одобри миналата есен.
Виждала съм подобни якета за 25 -30 лв в магазинчета на Женския пазар.

# 906
Защо да не са от цели парчета месо, както рибните пръчици? И тяхната цена е ниска.
Кои рибни пръчици са на цена 4 лв за кг, аз не съв виждала?
Виж пилешките хапки, филето минтай също, на каква цена са:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 11:12 от Lemy

# 907
Аз съм извън София и видях поне в 5 магазина такива якета. От Х&М не пазарувам. Детето го обличам основно от Лидл.

# 908
Има ли разлика в начина на бръснене между дамските /6 бр./и мъжките самобръсначки /12 бр./ на Сиен?

# 909
Има ли разлика в начина на бръснене между дамските /6 бр./и мъжките самобръсначки /12 бр./ на Сиен?
Едните бръснат по-евтино.

# 910
Hands Plus1

Joy Joy Joy Точно.
За балсамите на Сиен - отзиви? Искам да ползвам техен балсам с друга марка шампоан.

# 911
Миналия сезон се търкаляха в магазините якетата с месеци. Сега какво е по-различното не разбрах? Че ги даваха "по телевизора" ли? Joy

# 912
  • София-Младост
Миналия сезон се търкаляха в магазините якетата с месеци. Сега какво е по-различното не разбрах?
Нищо. Всяка година е наплив за якета и после има доста върнати.

# 913
  • София
Hands Plus1

Joy Joy Joy Точно.
За балсамите на Сиен - отзиви? Искам да ползвам техен балсам с друга марка шампоан.
Ползвам на марката с макадамия, като цяло съм доволна, ама толкова натрапчива миризма има, че вече цяла година не мога да го изхабя. Аз не обичам силно миришещи продукти и затова ми е трудно да го изразходя.

# 914
  • София
Именно и аз това писах напред,имаше и при нас доста време след това.
Абе ,хистерия и маркетинг.Човек лесно се поддава,масста де,не 100%.

Общи условия

Активация на акаунт