Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама!

• 14 756
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Делфинче!Да я радва много бебока и да расте голям и щастлив!
 newsm30  bigdance2
Добре дошла на Синеочка! welcomeМного да е послушна бебка и да папка хубаво!
Хайде още дечица няма ли да имаа днес-тъкмо казвах  на мъжа ми , че днес е хубав ден за раждане.
Жоржито и тя сигурно се е обебила newsm78
Ивка, Ивичка и Red -heart- какво става?

# 211
Честито на делфинче, бързо възстановяване и много радост с малкия бебок Бойко!

# 212
  • на правилното място, в точното време
Ехееее,Честито бебче на мама ДЕлфинче! Много радост да й носи бебчо и да е здраво и послушно дете!
   Пърли, аз мажа Йоана с кремче на Бюбхен. За сега съм доволна, а съм чувала и добри отзиви за Бочко. Преди години,баткото се беше подсякъл, изписаха ми цинкова паста, от която стана още по-зле, и го мазах с крем Нивеа! Подейства чудодейно!!! За кърменето, и ние сме на същия хал като Синеочка. Направо не знам какво да го правя това дете  newsm78 Имам чувството,че е постоянно гладна. Иначе с качването сме добре. Първия път за 15 дни беше качила 600 грама, сега за 11 дни- 300 грама. Но ме притеснява това,че на моменти яде в продължение на 3 часа #Crazy #Crazy!!! Суче по 10 мин. , после задрямва, не заспива дълбоко, после пак се събужда, пак суква по малко или само ми дреме на цицката и пак заспива и така откарваме по 3 часа. Притеснява ме това, че не спи и то се събира по много на ден неспане. Ама ще се регулираме надявам се.
  Момичета, за тапата и с двете раждания така и не разбрах какво е тапа  Embarassed- не я видях ли, не разбрах ли, ама на- не видях тапа. И на мен ми е интересно какво е. Явно няма да разбера  Rolling Eyes
   За водите, наистина си е опасно да се стои като са изтекли водите, стават големи бели, ама няма да се случват на нас. Спокойна вечер на всички и леко раждане на останалите майчета! Хайде,чакаме ви!!!

# 213
Честитоооо на мама Делфинче.Да й е жив и здрав малкия мъж,да расте и да радва мама и татко!!!

# 214
Честит юнак Бойко на мама Делфинка! Как му се зарадвах само на тоз хубавец, че и днешният ден не мина без бебче! Да е жив, здрав, силен, красив и умен! Да радва мама и тате и по мъничко и да ги ядосва, че то иначе пък ще им е много скучно, нали?!  bouquet

Очевидно тая нощ няма да се спи, вампирясах...  Laughing Ще замествам Ренито от времето, когато бяха още в пакет с Галинката.... Laughing

Пингвинче, добре дошла, мила, много свежо звучиш, браво! Peace

Изи, добре сте ни дошли "на гости" с малък Коки. Тъкмо в събота ще ми е време да се раздвижа, живот и здраве, та можем да се сберем на по кайфе и кой квот душа му още чини, че аз ще съм и рожденничка, добре е да се почерпим, че иначе покрай бебе може и да не разбера, че и аз имам празник... Тъй де, малко здравословен егоизъм не е излишен.  Mr. Green Ще се чуем дотогава, а вие двамката междувременно си се гледайте и се нацелувайте! Hug

Момичета, от болницата не ми казаха да гладувам 24 ч. преди операцията, ама из форума чета, че трябва. Секцираните мами, моля, осветлете ме, че ако е нужно, от утре да зарязвам яденето (и без това тия дни ядох за година напред Embarassed)... И някой все пак нЕма ли да каже ша ли може татито да си види бебката в деня на секциото или не, да знам как да го организирам, че ми е много притеснителен миличкият Heart Eyes...

Хайде, лек ви ден (щото ще четете утре суртин чак ooooh!), пък аз отивам да си гледам "семейния сериал" - "Приятели", знам го наизуст, ама колкото повече, толкова повече Mr. Green Шести сезон ще да е тая нощ - голЕм смЕх! Joy
Целувки!

ПС: Абе, къде е батко, а татко къде е, а дедко?  Laughing Всъщност къде е Надето днес? newsm78

# 215
 Shocked Shocked Shocked
Брях!!! Ама още никой друг ли не е станал?! Аз сама си кукувам тука... Rolling Eyes Само влязох да не си помисли някой, че спя...нтц, нЕма таквоз нещо, откачих... Днес ми е последен ден за приготовления - ще напиша инструкция до татито и бабите, ще се епилирам и разни други козметични процедурки, ще поизчистя и поизпера туй-онуй и утре... Леле, става ми страшно вече...

Стечи, днес тръгваш и ти по страшния и славен път...  Mr. Green Успех, мила! Живот и здраве утре ще се видим... там на Балкана...  (извинявам се, ама очевидно ми е нещо Ботевско тая сутрин след това будуване... hahaha).

Хайде чао от мен и дано следващият път като вляза, да е, за да ви напиша "Радостта ми е голяма, аз съм вече юлска мама bowuu!!!" До другата седмица, момичета, и като се върна всички да са обебени, ей! Naughty

# 216
ЧЕСТИТ СИН БОЙКО НА МАМА ДЕЛФИНЧЕ!!! ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! smile3525

# 217
Честито бебе Бойко на мама Делфинче!Да е здрав и щастлив!

Добре дошла на Пингвина с малкия Максим. Много свеж разказ. Искам и при мен така бързо да стане! Praynig

Браво на Синеочка и на Лоричка, че е пораснала толкова много. Hug

Много късмет на представителния ни отбор за Шейново!  Hug Като гледам при Ивка се е случило все пак нещо в 4 часа, липсва тази сутрин.  Party

N_A_N, аз писах,че в 39 седмица (както е Вера25) са излишни тези манипулации. Иначе естествено, че като отидеш да раждаш вече всяка помощ е от полза. Дори и аз така съм родена.  Peace

# 218
Добро утричко и от мен,аз сега ставам!Ми много ми се спинка,пък и нали никакви болки няма при мен Rolling Eyes
Вчера бях на частната док.,която ми каза,че бебка може да излиза,ама тя не ще hahahaТежала към 3,000-3,100,и дълга била 51 см.Била слязла надолу,шийката омекнала,водички си имам,разкритие-не!Каза,че май май ще си чакам термина.Дори ми предписа Гино-Певарил да си слагам,че съм имала малко гъбички.Бихте ли ми казали не е ли опасно сега за бебка тея хапчета,ами ако тръгна да раждам??? newsm78То аз си сложих едното вече,останаха ми 2.Ама си се чудя...дали е добре да ги слагам? Thinking
Мисля,ако не съм пък родила тази седмица,другата да отида да ми направят някоя манипулацийка,та да се ражда вече,стига се е крила Joy

# 219
привет, юлски-вече-мами и бъдещи такива Hug

първо да поздравя ДЕЛФИНЧЕ за радостта вече да е ЮЛСКА МАМА  bouquet

при нас нищо ново т.е. ново има и то е, че според доктора, при който ходих вчера, скоро май няма да се ражда Blush
моят момък се оказва голям мързелан и явно не му се излиза от тумбака на мама Grinning
многото контракции (барабар с болезнените) според доктора били неефективни #2gunfire щото разкритие съм имала само един пръст (каквото и да означава това); водата била понамаляла и се виждало леко калциране и... туй то
а и щом съм преносила малко предната бременност, сигурно било, че ще пренося малко и тази
остава да видим колко ще е това малко Joy
леееко бях разочарована от тези новини вчера, но днес вече съм решила да раждам ЛЪВ, та ще чакам до 23-ти  Crossing Arms

# 220
  • София
Тука съмммммммммм Weary и въобще не съм родила, даже тази нощ и признаци нямах, само дето се събудих в 2 часа, защото сънувах нещо свързано с раждането и ми се виеше свят и като ревнах, в чудо се видя моят любим. Добре, че бързо ми мина и заспах.
Ходихме рано с мъжът ми да му направя пълномощно, че тези дни ще прехвърляме новия си апартамент, та ако съм в болница (случайно:)) да може да не се бави сделката.
В 8,30 сутринта вече ми бяха звъннали 5 човека, да ме питат кво става, писна ми вече #2gunfire Аз откъде да знам, какво става вече #Crazy
Мами, ако доки предложи да ме предизвиква, какво да реша аз? Хем искам да видя човечето, хем ако не е тръгнало само, за какво да ни мъчат, има ли смисъл newsm78 Мъжът ми вика, каквото каже доктора да се съгласявам, ама аз не съм сигурна и реших да се посъветвам с вас.
Ами това е май засега, целувчици Hug

# 221
  • София
Охххх, че съм заплес....ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕЛФИНЧЕ ЗА ЮНАКА, ДА СТАНЕ ГОЛЯМ И ПОСЛУШЕН  bouquet

# 222
Ивелина , е как да не  може да види таткото бебока!!!!Направи ще съм изумена ако не би могло!Има ли някаъде, където не го показват?!? doh
Късмет на всички, които утре или в другиден вслизат , а днес се приготвят- стискаме палци! Praynig
Аз се наядох с череши качвах се по стълбите пеша , но никакъв резултат Sad
А искам да раждам вече.На всичко отгоре имаме някакъе ремонт на топлопровода и сме на бойлерче, което нещо не подава хубаво топла вода и го прави избирателно- ту на мивката ту на душчето, и спира, когато си искаи направо нервите са ми опънати до безкрайност.А е ново!Аз съм спала около 4 часа и сега ми е дно тъпо.
Снощи Skype  на Жоржито  беше онлайн, и беше мъжа и - не го разпитвах много, но той каза , че е била и по-добре, а дали се е обебила ми отговори, че днес можело да има резултат.Но не знам нищо- който знае да пише.
Лекарката , която ми следеше бременността ми беше определила термин 23, а аз си бях определила с една таблица в нете- 22-дано тези дати са верни и не чакам до 27. Praynig
Аз май отивам да си доспя , че иначе цял деен ще гледам умно като теле
Вера, аз ще си слагам началото на другат аседмица, ако не родя до тогава- 5 свещички.А иначе си слагах 5 преди една седмица - ами не знам дали е опасно- явно не щом го изписват.Само дето  се притеснявах, че няма да разбера, ако нещо тръгне да изтича- води, тапа, защото това лекарство си се изтича цял ден .
Ивка, и мъжът ми така каза за предизвикването- даже ако искам още сега да сме ходили-че аз само се оплаквам , че ми тежи и искам да раждам вече.Но ако стане за предизвикване ще се колебая- хем така съм , хем иначе...А ми се иска час по-скоро да видя бебка.
Сега като се замисля имам постоянни болки от както съм станала.Да знаете, че днес ще отида на голяяяяяма разходка!

# 223
Вера, не е задължително да падне тапата (нито пък да я видиш) за да започне раждането. Много често се изхвърля заедно с водите. Много родили майчета изобщо не са я виждали. От друга страна знам за случаи, когато раждането настъпва 1 седмица след падането и. Така, че това е най- несигурния признак, че се започва. С тапа, без тапа, докато не почнат масивни, болезнени и редовни контракции или не изтекат водите, няма започнало раждане.
...

Наденце, ама и ти си ни като Асето - винаги насреща за инфо и помощ, сигурна, спокойна и уверена Heart Eyes  bouquet
винаги ми е приятно да те чета Hug

нямаше ли да идваш във Варна ти newsm78 та да се запознаем Blush

# 224
ивИчка,  Hug
ще идвам, как няма да идвам. Heart Eyes Само живот и здраве да има. Един път да родя и да порастне малко бебето и идваме. Задължително ще направим среща, то се знае.  Peace

А на ivka76 ще кажа, че тук като преносиш следят тоновете на бебето през ден. Ако няма нищо тревожно предизвикват на 10- тия ден след термина. На теб какво ти казаха последно, как са плацентата и водите ти? Ако нещо не е наред е по - добре да се вади бебето за да не страда. Стискам ти палци още днес всичко да тръгне по нормалния ред и да отпадне чуденката ти!  Hug Praynig

И докато чакате да родите, мислете заглавие за новата тема.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт