💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 249
  • 882
  •   1
Отговори
# 465
  • ВАРНА
Не съм гледала Марешка, ама как те хапе куче по врата? Нещо не ми е ясно, лазиш ли за целта или то се хвърля като вълк да те хапе?!!!!
Дано се оправи. Ако наистина е зле, сега да е в болница, не по телевизията.

Навела се е да го гали и е скочило и захапало за врата.  И то доста жестока захапка...голямо куче ще да е това японското.
- като даваха снимката в сутрешния блок....мноо зле работа...дупка като от куршум във врата....каза че и за днес следобед имала час за преглед.

Ама и не беше никак разтревожана.  По-скоро се радваше че и отделят скъпо рекламно време в сутрешният блок.

# 466
Иначе се появява по халат в сутрешен блок - който е сериозен новинарско-политически.
Много е сериозен блока, няма що! Да не им се е предложила сама? Те са се организирали да я покажат в блока си. Щото са много сериозни...
Марешка е груба, нагла, нахална, безочлива и вулгарна точно като циганче, на каквото прилича. И си въобразява, че е много интересна на хората. Май няма много разлика с Нора Недкова, която е наследила, само дето не е хептен като травестит в сурата. Очевидно трябва да си нагла и проста на първо място за мис плеймейт, но така е - умен и интелектуалец човек ги подбира тия чавки - Любчо Дилов (някой тук самоотвержено го защитаваше с гърди на амбразурата).

# 467
  • ВАРНА
Захапката.... 

# 468
  • Sunshine state
Явно патриархалният модел е жив в главите на мнозина- силен "бащица", майчица грижовница и "добри" и "лоши" дечица.
За какъв патриархален модел говориш? Илиян и Наско не ги намирам за забавни в повечето моменти, за съжаление. На мен лично са ми даже смотани, но все пак мнението си е мое. Нито близначките са ми особено забавни също.

# 469
Марешка е доста нахално същество и скандалите са и' много любими. Дори в псевдоконкурса Мис Плеймейт се беше изпокарала с тая Нора, когато втората спечели и след това не спря да пуска нелепи и обидни статуси по социалните мрежи. Самочувствие до небето, готова на всичко, за да стане популярна, а това, дето го пробутва с детето си, не го вярвам /не вярвам, че прави всичко, за да си го върне и затова се бута/.

# 470
  • Sunshine state
Има си определено психични отклонения, личи й.

# 471
  • София
За мен Марешка не струва. Майка, която си оставя детето не ми я хвалете. Отврат ми е.

# 472
  • София
Ако Марешка смята, че има шанс да си вземе детето, в огромна заблуда е. Първо, че го е изоставила и не го е виждала от години, и второ - това дете реално не я познава. Кой съд ще й присъди родителските права, след като с действията си направо се е закопала.

# 473
  • София
И май моралният облик не е много в нейна полза.

# 474
Ако Марешка смята, че има шанс да си вземе детето, в огромна заблуда е. Първо, че го е изоставила и не го е виждала от години, и второ - това дете реално не я познава. Кой съд ще й присъди родителските права, след като с действията си направо се е закопала.
Това е абсолютно така, но по цивилизованите закони. Там, в Чечня, те не важат. Няма съд, който да присъди детето на майката и без тия неща, които тя прави тук. Никога няма да си вземе детето.

# 475
Току що изгледах епизода.Какво стана с Томас?Защо падна толкова бързо?

# 476
И аз съм на мнение, че Марешка не струва като човек и най-вече като майка. Не може да си зарежеш детето, да не знаеш живо ли е, здраво ли е и да се чепиш по телевизията и на долнопробни конкурси. Какъвто и да е бил живота ѝ в трябвало да намери начин да е с детето си. Нали е родено във Варна! Според мен историята е измислена от нея, нищо чудно да са я изгонили. На едно ниво е с цинагонките, дето ги раждат и ги зарязва още в родилния дом.

# 477
  • София
Току що изгледах епизода.Какво стана с Томас?Защо падна толкова бързо?
Изпусна едната дръжка, а нямаше как да се закрепи, защото люлката беше много ниско и като се наклони, Томас стъпи на земята.  Peace

# 478
  • Другата България
Аз нощес гледах отгоре-отдолу, каквото видяла-видяла, не ми се връща сега запис да гледам, а и видях основното, че дори и го изкоментирах.
Както и се предполагаше от промото саботаж на Александър и сие, не, че Сърчаджиева не си го каза направо, не знам Гастонови усетиха ли се. Който и да е срещу Илиян, ще го бие. Писах май, че много искам това да е Роберта, ама много. Да затвори /в което се съмнявам/ устатата на физкултурника даскал, че това се не трае вече smile3555 box censored newsm66 hit. Нито става за гледане, нито за слушане, нито има какво да научиш от него като поведение и някакъв модел на...каквото и да е, не знам къде даскалствува, но аз ако съм, ще ме е срам това да ми е колега и подчинен. Да не говорим, че досега не се е и изправял в индивидуална битка, да го видим колко може, праща жена в силова такава, да се състезава с мъжете наравно, за да има после за какво да я номинира и обсъжда....долно, грозно поведение. И с тези слипове вече е ... Mr. Green Sick Sick
Георгиус е
Много ме дразни гръка... Все напада, дърпа, бута. Като озверял е. няма ли кой да му щракне с пръсти и да се насере там. Той взе първата победа, защото Март се спъна на излизане. Нито е плувал толкова добре.. нито зацепи бързо. Той дори на излизане не знаеше на къде да хване.
ама много точно описание, едно към едно с моето мнение. Писах още в началото, той изобщо не е толкова силен, колкото се описва сам, всъщност той само се описва, а досега не е имал възможност да ни покаже нищо от това, което описва Laughing. В нито една битка не е спечелил, на първата Март го водеше до последно-писахме и тогава, просто се замота във водата и оня издрапа пръв, на капитанската го биха, когато трябва да участва той в част от игра, която и да е тя другите от другите племена все са преди него, една самореклама и те това е. Яде си, спи си, скатава се, предлага други в индивидуалните битки, груб и непохватен, и недоумявам защо все още не са му дали отпор Томас и Март. Март е млад, хайде това да е оправданието, но Томас... newsm78

# 479
Марешка ми е крайно неприятна на мен и не знам защо й слагат някакъв геройски ореол от факта, че е избягала от семейството си без бебето, което щяло да й пречи. Сигурно си има лична драма жената, но не й симпатизирам изобщо. Преди години в подобни формати участваха  по-стойностни хора....сега ги гледам едни моделки и нацепени батки с потресаващи диалекти. Очевидно много е паднало нивото и на зрителската аудитория ако това са желаните образи за малкия екран.Всичко се превръща в арена за евтини интриги и злободневки, и тотално се измества идеята на състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт