Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 840
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Чужбина
Елеонора, това е темата за клюките! Ти в новата за тоалетите ли ще пишеш, че искаш да правиш ти темата?
Аз в тоалетите няма да пиша. Мога да чета, ако нещо са писали за Софка или Бутанската драконка. Другите са ми все тая.

Да, тази тема е за клюки. От 1-во число на месеца можем да имаме тема за Клюки (Кралски Клюкини) и тема за тоалети и тиари (Кралски Тоалети и Тиари).

Но това беше само едно добронамерено предложение, тъй като няколко потребители се оплакаха, че не искат да четат за скандалите в Британското кралско семейство, а един потребител дори напусна демонстративно темата.

Новата тема само за Мегън ли ще е?
Не, за клюкини.

А другата ще е за тоалети и тиари, както искаше Iris04.

# 3 406
Всеки носи глава на раменете си, разсъждава, къде трезво, къде не, прави си изводи и чете, каквото му е интересно.

# 3 407
Ааа, не! Ако ще правите нова тема, нека да е само за Меган. "Волни клюки за омразната Меган", нещо такова Wink Защото и други се забавляваме с английското кралско семейство и новините около тях, а не с бутанците, датчаните или някакви си незнайни и измислени принцчета и принцески. Просто зациклянето върху лошотията на Меган ни идва в повече.

Ирис, и аз мисля (чела съм), че връзката на Чарлз с Камила е била прекратена по време и веднага след сватбата. При по-спокойна, интересна/интелигентна и неистерична жена, може би нещата биха били различни. Казвам "може би", защото явно Камила е Жената за него. Ако не беше, нямаше да е с нея днес и нещата пак биха били различни Simple Smile

ПП.
...
Спомням си и някакви разговори на тая тема между Хари, Кейт и Уилям на една пейчица и тогава много я хвалеха, че била инспирирала искрен разговор.

https://www.actualno.com/showbusiness/za-pyrvi-pyt-kralskoto-semejstvo-v-naj-otkovenoto-si-intervu-video-news_607595.html

Явно искрените интервюта в кралското семейство не само не са забранени, ами се и толерират. Така че хич не ми се вярва да дърпат ушите на Хари, че бил казал нещо, а по-скоро наистина, и с право, са загрижени, ако не се чувства добре.
Аууу newsm09, ама как така ще дават интервюта за чувствата и проблемите си, моля ви се smile3505Те кралски глави ли са или лукови! Къде остана "Never complain; never explain" smile3513

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:51 от птица

# 3 408
Ще е тъпо с 2 теми вместо 1.
Който се дразни, да не чете или да прескача.

# 3 409
Защо да не разрешат втора тема? В раздел "Романтични сериали" има 2 теми за Халит Ергенч и сериалите му. Пишат си и в двете, че даже се коментират едни и същи информации, а не са ги заключили.

# 3 410
  • София
Темата е  "Кралски работи и клюки" - не мисля че има смисъл или пък че ще бъдат разрешени две теми.

# 3 411
  • Чужбина
Ааа, не! Ако ще правите нова тема, нека да е само за Меган. "Волни клюки за омразната Меган", нещо такова Wink Защото и други се забавляваме с английското кралско семейство и новините около тях, а не с бутанците, датчаните или някакви си незнайни и измислени принцчета и принцески. Просто зациклянето върху лошотията на Меган ни идва в повече.

След като не желаете две теми, тогава ще се налага да прескачате коментарите на определени потребители.

Моето предложение бе съвсем добронамерено, пак повтарям.

Iris04, ако имаш някакви проблеми, направи нова тема за тиари и тоалети тогава.

# 3 412
Преди време се направи опит за обособяване на отделна тема "Кейт срещу Мегън", но не разрешиха да съществува.
Според мен е добре да има такава, ще се премахне постоянното напрежение тук.
Помня преди години (сега не съм се интересувала как е), че имаше две ваксинни теми: едната за ваксините по принцип, а другата - дискусия само за вредата от тях.
Не виждам защо, в името на добрия тон, да не се направи това и сега. Очевидно има необходимост от такова разделяне.
След малко ще ни заметат спама, но който иска да се занимае и да го предложи. Аз съм за.

# 3 413
  • София
Защо да не разрешат втора тема? В раздел "Романтични сериали" има 2 теми за Халит Ергенч и сериалите му. Пишат си и в двете, че даже се коментира едни и същи информации, а не са ги заключили.

Имаше вече две, пак заради Кейт/Мегън, заключиха я веднага. Безмислено е с две  - колко тоалети и тиари могат да се обсъждат в отделна тема.
Проблема е с безкрайното циклене върху Мегън, ама ще трябва да се прескача, поне аз така правя.

# 3 414
Еми явно не става тогава, това е темата за плюене по Мегън, нека такава да си остане.

Беше ми приятно, пожелавам ви приятно забавление Simple Smile

# 3 415
Предлагам да си е само за Мегън. А не на всяка крачка да се повтаря - ама Кейт.

# 3 416
  • Чужбина
Проблема е с безкрайното циклене върху Мегън, ама ще трябва да се прескача, поне аз така правя.
В момента има голям скандал в Кралското семейство, няма начин да не се пише за това.

Пак подчертавам, че можем първо да гласуваме (молим Тати да ни разреши да направим анкета), а след гласуването да питаме, дали ще ни разрешат.

Така е по-демократично, както се казва. На мене, честно казано, ми е абсолютно все тая.

И не, не става въпрос за отделяне Кейт/Мегън, а става въпрос за отделяне на клюките от тоалетите и тиарите.

Предлагам да си е само за Мегън. А не на всяка крачка да се повтаря - ама Кейт.
Няма да ни разрешат така. А и то става въпрос за цял скандал, в който Маркъл играе някаква роля. Хари е по-важен в тоя скандал.

# 3 417
Темата си е много добре, дразнещо е непрекъснатото навиране на ММ, сякаш е единствената, която е способна да произвежда новини. Дейлита, знайни и незнайни източници - само за уж отвратителната й особа. И прожекторите винаги се насочват към нея от определени потребители, които иначе уж биха я замеряли с домати.
Онзи ден мернах статия в безценното Дейли за Андрейчо и тройните му подвизи с младата дама, осигурена му от самоубития Епстайн. Имаше и разни медицински документи, касаещи бурната му любов. Но ММ и странните й прегръдки са по-пиперливи, а като добавим и зашеметения Харко... Пъблик енъми нъмбар уан, оня педофилчо все пак сватба ще вдига. СлучаЕнос?

# 3 418
ПП Прочетох пуснатото от Елеонора. Ето, че Чарли вече взима страната на Уилям. Притеснява са за налудничавия си син.
Най-интересното в случая е изречението, че някои могат да приемат поведението и изказванията на Съсекс за директна атака с/у Кралицата.

Това е абсолютно директна заплаха, ако разбираш, какво имам предвид.

Според мен, Роял фемилито мобилизират адвокати, за да се предпазят от атаката на PR фирмата на Маркъл. Маркъл неслучайно нае точно SS, фирма, известна с Уйнстийн, както и с подкупване на разни хора, а и с други гадни неща.

Маркъл нае и супер свирепи адвокати от САЩ преди няколко седмици. Това е война, откъдето и да го погледнеш.

Някой знае ли, кога Маркъл нае SS?

Разбирам какво казваш, но отказвам да повярвам, не и това Shocked
Не мога изобщо да допусна,че някой дори ще си помисли  да атакува Фирмата. Тия не са просто някои богаташи с влияние, които можеш да сринеш по някакъв начин. Тези са могъщи.Никой не може да ги пипне. Те са над другите. Над закона. Над всичко. Не допускам, че има адвокати, агенции или който и да е, дето може да си помисли, че може да им се противопостави. Направо или задкулисно. Това е империя и тези са нейното лице. Ще смажат всеки.Който и да стои зад тази шантава актриса от Америка. Хич даже няма да се поколебаят да я свитнат, ако се наложи.А Харко ще го скрият за вечни времена и никой няма дори да чуе за него.
Не вярвам!
Тези двамката са тъпички и се изживяват като нещо важно. Няма да им позволят. Може би ще се освестят. Иначе лошо. Само за тях.

# 3 419
  • Чужбина

Разбирам какво казваш, но отказвам да повярвам, не и това Shocked
Не мога изобщо да допусна,че някой дори ще си помисли  да атакува Фирмата.
Не, Ън, нямах предвид това. Имам предвид, че Дворецът казва (заплашва), че изказванията на Хари и Маркъл някои хора (Wink) могат да ги интерпретират като директна атака с/у Кралицата. А не че е. Те казват, че може да се интерпретира така (т.е. биха посмели така да го интерпретират, т.е. ако трябва и така ще го интерпретираме).

Общи условия

Активация на акаунт