НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 843
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Наблизо
 честит ви Алекс,Изи! Simple Smile Да е много здрав и щастлив!

Оф и аз съм с контракции и бебето ме рита и се премята.Гади ми се всеки ден и се оригвам Sad Гледам да ходя всеки ден,самичка така си се разхождам и ако успея да се уредя с дружинка пак е добре.АКо не излизам,нямам контракции..ама нали трябва да се ходи.Взимам си но шпато,помага ми ама не винаги.
Още 3 седмици до термин.

# 121
Изи, честито Simple Smile Да е жив и здрав малкият Александър! Скоро ще си го видиш и ще го гушнеш Simple Smile

Аз бях на преглед... Шийка скъсена на 70% Scream Нямам още разкритие, главата на бебето е разположена както трябва. Магнезий не трябва да приемам повече. Почва да ме хваща шубето

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 20:27 от Dark_Chocolate

# 122
  • Наблизо
Дарк,и да ти кажа споко - аз съм на същия хал.А на лекар съм след 2 седмици,така че ако тръгна да раждам,трябва сама да се сетя че е така.
С тези контракции ме хваща като разстройство (извинявам се за натурализма),но предполагам е нормално защото контрактира и червата?

# 123
Здравейте, днес бях на преглед - 37+1, термин 13.11, но беба все така си е седалищно и избрахме дата за планово секцио 8.11. Измериха я 3200, и сега като се прибрахме вкъщи почна едно чудене дали няма да стане много голяма до 8-ми, но от друга страна си искам да си се роди нормално и все се надявам, че макар и с минимален шанс все още може да се обърне. Затова избрахме дата близо до термина, но само времето ще покаже дали ще тръгне сама или ще си останем с този вариант. Въоръжавам се с търпение отсега, тъй като много искам да кърмя, и главно затова исках да избегна раждането със секцио, че нали уж става по-трудно при оперативното раждане, но...Божа работа.
Иначе не са ми проверявали шийката, нямам и контракции, околоплодните са в норма, коремът е високо...ще си чакаме Simple Smile

# 124
Бюти аз нямам чести контракции , но и моят корем не ме слуша ... мисля че си че бебчо натиска стомаха . Много е неприятно .

Тандимит при кой ще е секциото ? Беше споменала , че си в Надежда ?

# 125
Контракциите като болка при цикъл ли са, защото помня като ходих в спешното преди 2 месеца такава неприятна болка имах само че марко по-силна? От вчера целия корем ме боли като при цикъл и е ужасно... А не съм влязла в 35 г. С. Още... Много се притеснявам, но болката не е през няколко минути като при контракциите, а постоянна

# 126
Изи, честито! Да е жив и здрав малкият Александър. На теб бързо възстановяване и пиши как сте, когато имаш време. Мамите на блзначки, при вас как са нещата?

Бюти, същата работа с гадене и оригване съм. Нямам никакъв апетит, гади ми се, оригвам се постоянно и при всяко оригване усещам пареща болка в гърлото. Имам чувството, че ще полудея. Направо наистина не издържам вече, а трябва да издържа поне 2 седмици заради беба. Утре съм на преглед за околоплодните води, че и от това зависи кога ще е раждането. Снощи например не съм спала почти. Постоянно ходя до wc, киселини, не мога да легна. “Спя” (или дремвам) с три възглавници. Нямам никакъв страх от секциото (хайде, мъничко), гледам на него като на спасение.

# 127
Аз вчера се чувствах отпаднала и ме заболя леко главата след една 45 минутна разходка (много се изморих, но се наложи да свърша малко работа) като се прибрах ми стана едно отпаднало и решихме да премерим кръвното, беше 75/135 след половин час 85/135 и се обадих на АГ, че се притесних, каза че не е много високо, но все пак днес ме извика за тонове и погледнахме бебо, всичко е наред и кръвното ми днес си беше перфектно та ми препоръча да си почивам вместо да обикалям 😂 и ако се качи над 140 да се обадаждам. В понеделник пак съм на тонове бебо върви големичак 3 и 600 +/- 500г. За 37 седмица. Надявам се скоро вече да си гушкам бебе, но за сега сме на режим чакане 🙄😀

Аз се будя по час, май се подготвям за нощното бодуване и бебето и то се буди с мен 😂 като си легнем към 12 и към 3 сме куку - риго всяка вечер след това се будим пак към 6 -7 и пак към 10 и ставаме, на всяко будене ходя и до тоалетна иначе не мога да заспя 😀

# 128
Изи ,честит ти малък мъж !!!Да ти е жив и здрав ,много да ви радва и да ви прави горди и щастливи родители Heart
Леко възстановяване на теб Hug Много е неприятно това ,което си изживяла с упойката ,но има мами,които по собствено желание си искат пълна и е важно ,че и двамата сте добре Kissing Heart

Деси ,все така да ти е кротичка бебка,по-хубаво от здраво и спокойно детенце няма!! Heart

Вилислава ,защо не звъннеш на лекаря ?Не е постоянна болката при контракции ,може нещо друго да е..Твърд ли е корема ?От нищо ли не се повлиява болката ?Но шпа(ако не е скъсена шийката ),промяна на позицията ,ходене ,лежане?
Може да е нещо от разширяване на матката в долната част или таза,дано не е притеснително ,не може ли да идеш на запис на тонове ?

Шоколадче ,то си наближава ,шийката се изглажда ,нормално е.И моята е толкова почти ,че и разкритието не е малко ,по ехографа в неделя повече от 3 см го измериха,не искаха ръчен ,че да не тръгне веднага раждане .Ама виж ,още си стоим още 2 в 1.Почти в 38 г.с.сме,няма проблеми да излизат малките .От опит ти казвам колкото повече наближава термина ,особено ако го минеш,все по-нервно и притеснено ще ти става.Казвам го,защото забелязвам че си емоционална като мен .

Beautiful ,разстройството си е един от предшествениците на скорошно раждане .Е не е задължително де,с дъщерята не помня такъв момент .Но сега на няколко пъти ми се случва ,често имам контракции ,че и болезнени ,та нормално .

# 129
Бюти аз нямам чести контракции , но и моят корем не ме слуша ... мисля че си че бебчо натиска стомаха . Много е неприятно .

Тандимит при кой ще е секциото ? Беше споменала , че си в Надежда ?

Да, в Надежда при д-р Стоянова. Четох и негативни отзиви за нея, но моите впечатления са само положителни, така че нямам притеснения. Просто много вярвам, че всичко ще е наред, откакто отидох там с идеята, че ще правим инвитро, а само след седмица и минимална намеса бях вече бременна, при положение, че 29 години слушах как трябва да си избия от главата идеята да си имам бебе и че ще ми коства неимоверни усилия.

Иначе моята беборана прави някакви страшни неща в корема, мърда едновременно с всички крайници и на моменти е дори болезнено. Дори ми се схващат сухожилията от вътрешната част на бедрата. Чудо Simple Smile

# 130
Корема ми е на топка, много е твърд и бебето постоянно мърда, никаква поза не помага.. Две дни постоянно ме боли, мислех си че е нещо от червата самата болка. Иначе пия 3 пъти по 2 таплетки магнерот, тоновете петък ми ги следиха и всичко беше 6, нямах контракции и чи е чного странно, дори да лежа цял ден пак така ме боли. Дано отмине, иначе утре отивам до болницата..

# 131
  • Наблизо
И аз се колебая дали да не ида до болницата или при гинеколожката ми.Нещо не ми се успокоява корема вече няколко часа.Няма цикличност или нещо подобно в болките,ама бебето се мята,коремът ми е твърд и ме боли кръста.

# 132
И аз се колебая дали да не ида до болницата или при гинеколожката ми.Нещо не ми се успокоява корема вече няколко часа.Няма цикличност или нещо подобно в болките,ама бебето се мята,коремът ми е твърд и ме боли кръста.
И аз съм така, стискам палци само да изкарам още седмица и 1 ден до 36 г.с., че сега почнах да лекувам течението, взех си Макмирор, а не Полиджиксан и дано поне той да помогне🤔

# 133
И мен днес бебока ме тормози. То не беше въртене, опъване, ритане и не знам още какви акробатични номера. По едно време чак беше почнало много да ме боли където натисне. Но от утре вече съм в 37 седмица, а и тези акробатики ги знам. Иначе през ноща и аз се будя ама тя обикновенно си спи.

# 134
Лейди, така е, права си, време си е вече, но почва да ме хваща страх. Направо си се разплаках по-рано от напрежение Smirk Добре си живеех в неведение до прегледа. Сега при всяка контракция и втвърдяване на корема се ослушвам и си представям как шийката се скъсява все повече и стигам до разкритие. А колко безгрижно ми беше само допреди няколко часа Smiley

Мъжът ми се опитва да ме успокоява как съм щяла отново да спя по корем, да си се върна в моето си тяло, да си вляза в предишните дрехи, ама хич не ми помага Smiley

Общи условия

Активация на акаунт