Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 136
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 015
Скрит текст:
Попова е споделяла, че са я изпратили в Англия, защото е била много пропаднала. Там се осъзнава и оставя вредните навици и кофти държание в миналото. Гледала съм я в едно по-старо видео, когато живееше в къща  и тогава работеше, но не съм запомнила какво. Споделя е също, че влогърството ѝ е помагало да се държи покрай паник атаките и лекарствата, които пие. Според мен психичното ѝ състояние е причината да не се развива професионално за сега в по-сериозна ниша. И все пак не е решила, не е седнала на някоя престижна позиция в бащината фирма Simple Smile

+1... И аз съм гледала това. Да не одобрим и препоръчаме някой влогър, че, нали, всички са тъпи...Rolling Eyes Съгласна съм, че някои доста прекаляват и се наложи едно мнение, че само човек без талант и мозък може да е влогър. Да слагаме всички под един знаменател пък е още по-тъпо. В случая Попова не се знае каква ще бъде в следващите 5 години, може да е като Елица или да спре с това и да започне нещо ново. Млада е, определено се опитва да обработва по-добре видеата си, духовита е... Да, мама и тате са опитали като я изпратят навън да я вкарат в правия път, получило им се е - браво. Струва ми се и на мен, че влогърството й е помогнало в един момент и се държи за него. Когато се почувства готова психически, може да започне и друга работа.

Та никой ли не знае Сладкиша на колко години е? Сигурно е казала в някое видео, но не смятам да й генерирам трафик.

# 3 016
Не бих гледала канала, който рекламира Албена поради много причини, но една от тях е ужасния тапет, който служи за фон. Депресира. 
Начинът, по който се гримира тази жена е ужасен. А това, че се самоопределя като гримьор пък е налудничаво.
Да се правиш на какъвто не си пред камера от забавно стана досадна епидемия вече.

# 3 017
Та никой ли не знае Сладкиша на колко години е? Сигурно е казала в някое видео, но не смятам да й генерирам трафик.
Останало ми е впечатление, че е набор 89, аз съм 87 и преди 2-3 години като я гледах, мислех, че е по-голяма от мен, поне такава ми изглеждаше. Мисля, че го е казвала във видео.

# 3 018
Вместо пръстен - меденка в кутия... Мен такъв господинчо като Бърч би ме издразнил с такава колежанска романтика.

# 3 019
Реших да погледна и...😖 Това е гримьорка? Сериозно?
Кажи и да смени професията! Или по-точно ти си смени професията.🙃

# 3 020
Реших да погледна и...😖 Това е гримьорка? Сериозно?
Кажи и да смени професията! Или по-точно ти си смени професията.🙃
Скрит текст:

Е, може да гримира вечерните каки около площад "Македония". Гримът ще е идеален, баш като за тях.

# 3 021
Останало ми е впечатление, че е набор 89, аз съм 87 и преди 2-3 години като я гледах, мислех, че е по-голяма от мен, поне такава ми изглеждаше. Мисля, че го е казвала във видео.

Тази година празнува 30я си рожден ден, мисля, че беше през август. Набор 89.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 23:24 от Tsundoku_5

# 3 022

Тази година празнува 30я си рожден ден, мисля че през август беше. Набор 89.

Благодаря ви много. Да си кажа и аз - определено изглежда по-голяма. Grinning

# 3 023
Фичо Датски търка билетчета с латината.

Скрит текст:

# 3 024
Такива оставени неща тук и там не отварям като не знам какво е

Реклама на SecretZone с Азис и Светлана Гущерова като Джулия Робъртс в "Хубава жена".
Гавра с Джулия! Която е прекрасна в този филм! Останах в пострес! Тази точно ми е една от най-противните сред златките.
Азис ме кефи.

# 3 025
Фичко иска да стане милионер, за да ги направи най-сетне тия 4 деца.
Елица въздиша по датски меденки.
Всеки луд с номера си...

# 3 026
Кауза пердута е да се аргументирам за Пепе и Елица, при положение, че има няколко души, които много ми падат в очите с всеки следващ коментар, казвайки на черното бяло. Впрочем, тези, които най-много солят, знаят най-малко и пишат заблуждаваща информация, което доказва, че плюенето е безпочвено и на база лична непоносимост.

Само искам да вметна за Елица, че е работила много неща, говорила е многократно. Дали са престижни, не коментирам. Рядко някой отива в чужбина и става СЕО от ден първи, независимо кои са му родителите, какво му е образованието и с кого дели креват. За мен не е „престижно” да използваш някого и да живееш на негов гръб. На хората, които започват от нулата свалям шапка. Без значение тук или в чужбина.

За Тони Попова - основните причини да учи в чужбина са лични и семейни, не толкова свързани с образованието. Споделяла е. Но друго си е без да знаем да потропаме по клавиатурата. Това, че няма един работен ден също е тотално грешно и хората, които я следят от по-дълго знаят. Другите могат да се разровят из видеата, преди да я определят за провала на родата, защото е влогърка с чуждестранна диплома.

Аз имам въпрос - защо е проблем/странно/нечестно и т.н. да имаш подкрепа от родители и/или партньор - морална, финансова, всякаква? Не е ли това най-естественото нещо и защо се подценяват успехите на хора, които са „имали гръб”?

# 3 027

Аз имам въпрос - защо е проблем/странно/нечестно и т.н. да имаш подкрепа от родители и/или партньор - морална, финансова, всякаква? Не е ли това най-естественото нещо и защо се подценяват успехите на хора, които са „имали гръб”?

Успех, постигнат с "гръб" чий точно успех е?
Успехът има много дефиниции и съществуват много различни примери. Всеки възприема това по различен начин Но обикновено будещи уважение са онези успехи, които човек ги постига със своите качества.  Това да имаш финансов гръб ми е в категория късмет, не успех. А на късмет разчитат глупавите и мързеливите.

# 3 028
Е то всеки си преценява какво ще му е полезно... Не е реклама а препоръка... Който му е интересно само да погледне. Разбира се, казва се Katerina Nik
https://youtu.be/XwyNldujOzQ
Под 2-3 видеа на А. Попова коментира : Моля, погледнете и моя канал, такива зарибявали са ми най- досадни, навсякъде е осеяно с Катерина Ник.

# 3 029
Тоест ако родители имат свободен апартамент, да не го дават на детето/децата си, а то/те да изплащат жилищен кредит до пенсия, например? Ако партньорът ми има фирма и аз мога да бъда полезна, да отида да работя за някой друг, а и всеки да си плаща своето вкъщи, общото да е 50/50? Ако мога да осигуря добро образование на детето си, да го запиша в кварталното училище, дори средата там да не намирам за подходяща?

За мен идеята е всяко следващо поколение да живее по-добре, да надгради стандарта без значение с помощ или не (стига да е законно, морално и да не е на чужд гръб). Да тръгнеш от нулата, без да ти се налага, вместо да развиеш това, което имаш, за мен е избиване на комплекси, вътрешна неудовлетвореност и безсмислен стремеж към доказване. И в момента не говоря изобщо за влогъри, а по принцип.

Елица не можа да си позволи коледни подаръци след като плати зъболечението си в България. Ако това наричате „държанка”, явно живеем в различни вселени. Тук адмрирам семейството на Майкъл, което тогава взе решение никой на никого да не подарява, а да спестят за семейна почивка. Разказвала е подробности, който се интересува, може да гледа.

Зорница ме разочарова напоследък. Има потенциал да създава различно, интересно и много полезно съдържание, а постепенно превръща канала си в Топшоп.

Общи условия

Активация на акаунт