ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 119
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Niya, и аз като теб тамън напиша някой надъхващ коментар и се поФаля, че видиш ли как съм задържала килата и нямам драми с храната и т.н. и почвам да се дъня! Angry Две седмици вече съм почти 2 кг. отгоре. Не разбрах кво стана! Някаква част са мускулен оток и задържана вода, защото вдигнах тежестите, но останалото го виждам, че е сланина Expressionless За пореден път го свързвам със стрес, че ми е адски напрегнато този месец в работата. Уж не го компенсирам с храна, но и малкото забранено се лепи веднага и не мърда дори с дни само на яйца, тон, пържоли...Продължавам да съм зле с водата. Не ми се пие и буквално с часове я забравям. Само тренировките не ги пропускам.
Някой питаше как ми действа невробекса ( съжалявам, че толкова късно отговарям ), но пия много неща и не съм сигурна кое точно действа или цялата комбинация. Преди година толкова зле понасях някакъв стрес, че започнах да треперя като лист по няколко дни. Адски гадно усещане и си дадох сметка, че трябва да си подпомогна периферна и централна нервна система. 100% ми подейства магнезий, а после и вит. D3. Невробекс включих сравнително от скоро, но ще внимавам с него, защото Б12 на изследване ми беше в добра стойност, но пък той е доста малко в съдържанието.

# 361
вчера бях на въздушна йога, днес едва се движа Mr. Green
следобяд - кардио, басейн и сауна
Франи, и аз съм като теб със стреса, храната и килограмите, а ям дори по-малко от обикновено

# 362
Къде ходите на въздушна йога? Винаги ми се е струвало забавно.

# 363
Спойно дами, някакъ ретрограден меркурий ще да е. И аз съм 58! (вбесен емотикон)

# 364
Скоро четох научно обяснение по въпроса с качването на кг през януари.Не ми се стори много ОК,ама пък реших да му повярвам:grinning: Всички от това се оплакват.Аз започвам от утре ,но ме съм качила.Да видим как ще бъде със свалянето.

# 365
Аз съм качила защото прекалявам с портокалите, спането и виното. Но януари е кофти месец по принцип, депресарски.
Да дойде март, всички ще сме мотивирани.

# 366
  • Мизия
Вие колко килограма имате да сваляте и колко свалихте до сега?

# 367
Вие колко килограма имате да сваляте и колко свалихте до сега?
Аз нямам за сваляне. Приключих. Сега съм в задържане.
От 01/05/2019 до сега съм -14кг

# 368
На мен ми остават още 5. От 08.2019 до сега - 8,5 кг.

# 369
Да,и аз съм с прословутите 5 кг Grinning

# 370
И аз свалих 15 за 6 месеца, остават още 5кг.

# 371
Мразя тези пет килограма, а и се усещам, че вече трудно се мотивирам да спазвам режима всеки ден.

# 372
А да искаш да свалиш само 1-2 ?! Cry Не че ми пречат, но ме нервира самата мисъл. Честно с тях повече се харесвам. Но не ги искам. Трябват супер драстични мерки. Кажете някоя Grinning

# 373
А да искаш да свалиш само 1-2 ?! Cry Не че ми пречат, но ме нервира самата мисъл. Честно с тях повече се харесвам. Но не ги искам. Трябват супер драстични мерки. Кажете някоя Grinning
Фаст.
24-36 ч глад.

# 374
so lucky , amandel споделете на какви режими и тренировки сте.
Имам да свалям много аз , около 20 ще е добре

Общи условия

Активация на акаунт