Фермата сезон 5 тема 10

• 42 081
  • 992
  •   1
Отговори
# 195
  • София
При 3:3, ако играят 4 игра и единият я вземе, може да си удари пръстите, навехне крака или просто да се изтощи максимално физически и/или психически и тогава другият да вземе 5 игра и да спечели дуела. Тъй че не е без значение дали ще играят 4-тата игра, всичко се случва.
на практика и при 0:0 когато се играе първата игра това да се случи. и се е случвало. и пострадалият да е побеждавал накрая.
и при някои видове спорт е така.

Така е, просто извинението, че 4 игра не е решаваща и прескачат затова на 5 е невалидно, може човек да се изтощи на 4 игра и да няма сили за 5, пък ако не е играл 4 да има и да си победи на 5.
А ако има някой стратегия да се скатава на 4, ми хубаво значи е помислил човека.

Леле, ако Велислава е отвращаваща, то какво остава за момчета с лак и пола. 😂😂😂

Участниците много добре знаят, че 4-та игра при равенство не се играе и че има такъв риск, така че сами си преценят дали да си сложат най-силната игра на 4-то място. Никой не им е виновен след като знаят правилата.

# 196
Любезни дами, някой знае ли името на фирмата на Митко АЙ ТИ, респективно - седалището и т.н. Днес, говорех с колеги, когато ме прекъснаха с точни и ясни питания(като изявен фен на предаването, сред тях), относно фирмата му . Но аз, или не съм обърнала внимание на това инфо, или не е споменавано  тук, в темата . Та, ако знае някой нещо - моля, кажете ! Също, попитаха и за Калайджиев, но и за него нямам представа.
Фирмата на Митко Ай Ти - Kanbanize, София.
Ето едно интересно видео с него.

# 197
За Митко К. знам също,че хотел Езерец в Благоевград е техен (Митко и баща му) и баща му притежава акции от БТВ.

# 198
Ееее, СТРАХОТНИ  СТЕ !    Благодаря Ви ! Flowers Hibiscus

А  на Сами, бизнесът не е в България, нали ?

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 12:11 от Лейди Годайва

# 199
За Митко К. знам също,че хотел Езерец в Благоевград е техен (Митко и баща му) и баща му притежава акции от БТВ.
Това, че притежава акции в БТВ е много интересен факт! Голяма случайност.... Всъщност защо му дадоха втори шанс в предаването и го върнаха?Rolling Eyes

# 200
  • при късмета
Уф, защо пак връщат Каролев. Много неприятно същество

# 201
Някой беше казал,че са го върнали,защото чорбаджиите са останали по-малко,от колкото трябва да са още в началото.Имаше една руса жена,която трябваше да е към тях,но поради здравословни причини не е влязла в крайна сметка.Иван Милин го изгониха и след това падна Митката.

# 202
Сия, можеше това да сложиш в спойлер все пак. Някои хора не искат да знаят какво предстои...
Това беше предположение, няма смисъл да го слагам в спойлер.

# 203
Искам да спечели формата или Краси, или Станислав. Не можах да посоча в анкетата и Станислав.

# 204
  • при късмета
Това, че притежава акции в БТВ е много интересен факт! Голяма случайност.... Всъщност защо му дадоха втори шанс в предаването и го върнаха?Rolling Eyes
Защото нямаше кого другиго да върнат, Митко беше единствения отпаднал от чорбаджиите към онзи момент. А техния отбор, по непредвидени обстоятелства остана с цели двама играчи по-малко, в началото. Един участник изобщо не влезе, стартираха по-малко на брой, а Милин го изгониха заради посягането на Бети.

# 205

А  на Сами, бизнесът не е в България, нали ?
Не се споменава, но ето любопитни факти.

https://lifestyle.bg/stars/sami-hossni-fermata-i-s-kakvo-se-zani … -predavaneto.html

# 206
Можеха резерва да вкарат.

# 207
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.

# 208
  • София
Клипчето на Сами е много забавно. Simple Smile

# 209
Скрит текст:

за да осмислят престоя на Красимира и да си дигат рейтинга с драми

Общи условия

Активация на акаунт