Пари или оргазми

• 15 760
  • 478
  •   1
Отговори
# 165
Интересно,защо полулацията на българчета намалява? Нали българките са издържани от мъжете си за благото на общите деца,а пък повече жени раждат над 30+.
До 30 години жената трябва да се е развила,така че да не чака само на мъжът си,щото нейният доход е минимален.
Преди него как се е издържала? След като може да се издържа без мъж,значи може да се издържа и след като е с мъж.

# 166
Издържаните жени около мен са с по 2-3. Все повече с 3.

Тя с мъж може да се издържа, ама като дойдат децата и нещата стават бая различни. И дори с не-минимален, ами повечко доход, нещата може да дойдат нанагорни.

# 167
  • Sofia
Сирена, всеки е свободен да живее както му харесва. Стига да намери това, което търси. Но както не всички неработещи жени са държанки, така и не всички работещи са труженички, натоварени с лук и картофи. Повярвай ми.
Важното е човек на време да разбере кое от двете му харесва и да намери начин да го постигне.

# 168
Е не всеки е напълно свободен, щото понякога ако живееш както ти харесва, може резултатите да не ги харесат. Тоест ти си държиш на своето, то вреди по някакъв начин, но не мърдаш на йота, заради принципа. Все пак около нас има и други хора, нали?

# 169
  • Варна
Хипотетично, ако мъжа на издържаната я замени с по - млада и привлекателна , какво следва ? Безпаричие , забравени оргазми и сарказъм . Била съм свидетел на крайни падения от Картие до селска махала и животновъдтво .

# 170
Всякак си противоречите,значи от предишни коментари почти всички искате мъж със стабилни доходи да си ви издържа.
Ако мъж изкарва колкото вас значи е негоден за повечето ,искате да покрива почти всичко ,а вие само една част ,щото така е "редно".
Пишете,че богатството не е щастие,а всички твърдите ,че получавате повече от 2000  лв и не можете да си позволите да живеете с по - малко...Thinking
Излиза,че жените без мъжете са една кръгла 0 ,ако пък мъжете имат такива критерии ,не знам какви етикети ще им се лепят.

Според тях мъжът винаги е длъжен да направи компромис с жената (защото е кавалер, истински мъж, мъж на място и т.н.), докато те никога с него. Чудесната формула за нетрайни отношения.

# 171
  • Sofia
Е не всеки е напълно свободен, щото понякога ако живееш както ти харесва, може резултатите да не ги харесат. Тоест ти си държиш на своето, то вреди по някакъв начин, но не мърдаш на йота, заради принципа. Все пак около нас има и други хора, нали?
Ааааа няма такъв филм. Всичко се плаща на този свят. И всеки трябва да си поема последствията от изборите и постъпките.

# 172
Всякак си противоречите,значи от предишни коментари почти всички искате мъж със стабилни доходи да си ви издържа.
Ако мъж изкарва колкото вас значи е негоден за повечето ,искате да покрива почти всичко ,а вие само една част ,щото така е "редно".
Пишете,че богатството не е щастие,а всички твърдите ,че получавате повече от 2000  лв и не можете да си позволите да живеете с по - малко...Thinking
Излиза,че жените без мъжете са една кръгла 0 ,ако пък мъжете имат такива критерии ,не знам какви етикети ще им се лепят.

Двойни стандарти.

# 173
Хипотетично, ако мъжа на издържаната я замени с по - млада и привлекателна , какво следва ? Безпаричие , забравени оргазми и сарказъм . Била съм свидетел на крайни падения от Картие до селска махала и животновъдтво .

Е то толкова е било нивото на жената - аграрно. И много зависи дали е тотално измъкване от калта и 100% издържане, или е надграждане на нивото на жената.

Савина, доста често другите плащат. Не се забелязва де. Но плащат. Примерно децата плащат. Майката може да се скъса да компенсира, мислейки си, че всичко е на нейните плещи, но си плащат.

# 174
  • Sofia
Така е, съгласна съм. Но светът не е идеален по принцип. Нищо не е абсолютно черно или бяло. Всеки избор си има предимства и недостатъци. Но няма как всичко да е перфектно. Правим най-доброто което  можем, пък нататък каквото стане.

# 175
Обикновено едно нещо ако е приоритет, може да стане доста близко до перфектното. След това нивата минават надолу, през "достатъчно добро" и "на границата на адекватното" до "последна грижа".

За себе си знам, че ако трябваше да правя семейство на практика изцяло със свои усилия - нямаше да го направя, щях да съм си хепи стара мома или еднодетна майка и да не се занимавам. Да, семейството ми беше важно, но да задрапам сама и да печеля, и да нося мъж на гърба - е за какво, за тиквения медал и вечното свиване? Имам си получен от детството един стандарт, под който не искам да падам и не ми е приемлив.

# 176
  • Sofia
От известно време ме мъчи един въпрос и искам да чуя мнението на дамите.
Ако можете да избирате, с кой мъж бихте искали да бъдете - с оня, който има дебел портфейл или оня, който ви дарява с няколко оргазма на среща... ?...

Много интересен въпрос!
Ами много зависи от:
1. Дали това са потребности;
2. Дали това са нужди;
3. Дали това са зависимости

Защото една жена САМА може да си осигури и двете Simple Smile

# 177
Никой не казва да носиш мъжът си на гръб,а да сте поравно ,значи той може да те носи на гръб,а да си също толкова стабилна финансово не става?
Сама го каза ,без финансовата подкрепа на мъж = НИЩО!
Не сме в 20 век ,когато жените са раждали по на 15-17 години и са били длъжни мъжете им да ги издържат,но и тогава жените са се трудили наравно с мъжете ,а детето /децата са ги носили със себе си.
Всичко си е до нагаждане,свикнеш ли да те издържат винаги ще си намираш оправдания.

# 178
Абе как да ти кажа, като знам каква съм женичка, мъж да вади наравно с мен е смешно просто. Мен не ме издържат, освен за един кратък период, но какво да ти кажа - винаги се е стремял за повече, а аз съм го подкрепяла. И то си може. Щото е смешно някой с двойно на моето тегло и голям и силен да се мери с мен. Трябва да е в пъти на мен.

# 179
  • Linz
Да, защото не са свикнали да боравят с пари в такъв мащаб и правят глупости. А и обикновено са прости хорица, без способности за планиране и визия. По-често губят парите си заради неразумна инвестиция.
Не важи за всички случаи, понякога е необходим и мозък.
А пък в някои от случаите сумите трудно могат да бъдат похарчени в рамките на един живот.
Както да го въртиш и сучеш, щастието е състояние на духа и не е обвързано с материалното състояние (изключвам случаите на крайна бедност, когато няма възможност да се покрият най-елементарните нужди).

Общи условия

Активация на акаунт