Работа, CV-та, HR-и, съвети - 69

• 25 157
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
И аз така мислех, че мислите.
А чета тук хора криви, огорчени, подозрителни и/или напатили, които не желаят на безценица да "продават своите услуги", с големи претенции на входа и без скрупули на изхода.

В нашия екип /не казва Моя, защото той е толкова мой, колкото и на най-младия стажант/ влизат всякакви хора. Тези, които приемат колегите си като второ семейство, се чувстват най-добре и са с нас най-дългосрочно.

Пожелавам ви да усетите това чувство на някоя работа и това ще ви обърне мисленето, не нечие мнение във форум.

Дали ще си в щастлив или в нещастен тон определяш преди всичко ТИ/ТОЙ/ТЯ сам.
Докато все друг ни е крив, няма да тръгнем в правилната  посока. 🥂

# 376
Вие работа напускате от раз, та една форумна тема ли ще ви се опре.
Не знам как го реши това. Повечето пишещи звучат доста стабилни хора с добри професии.
Аз работя от 15 години на едно и също място. Никога не съм напускала работа от раз, няма и да го направя.
Весел празник и много усмивки!
Наздраве!

# 377
И аз работя от 12 години на това място. Последните 3 години напуснаха 20 човека от екипа. Sad Не съм имала обучения от години. И други фактори се струпаха Sad Мъчно ми е сякаш е моя фирмата, но...Sad Проблемите в работата започнаха да ми влияят здравословно дори.
Пожелавам ви успешна нова година, с желаната работа или промяна Hug Подходяща работа за човека и подходящ човек за работата и всичко е точно Hug

# 378
Успешна нова година за всички!

# 379
Пак казвам направете фирма и вие и давайте големи заплати. Защо не го правите???

Като прочета направете си "фирма" и ме напушва смях, смях...Аз да ти кажа съм се нагледала на пишман бг бизнесмени, за които е по-важно да има далаверка, схемичка, ганьовщина и цигански номера, отколкото създаването на нещо устойчиво. Успешните бизнеси се създават от хора с акъл, а не от такива, чиято основна цел е да си чешат егото като си купят последния модел луксозна кола.

На всички в темата пожелавам успешна Нова година и всеки да открие идеалната за него работа, която го удовлетворява във всички аспекти.

# 380
  • София
Да, да не говорим, че в българсркото закондателство "фирма" значи друго. Laughing И не е правилно да се каже 'направи си фирма'.

# 381
Точно затова съм сложила думата в кавички, ама едва ли ще разбере Wink

# 382
  • София
Нямa да се Stuck Out Tongue

# 383
Пак казвам направете фирма и вие и давайте големи заплати. Защо не го правите???

Като прочета направете си "фирма" и ме напушва смях, смях...Аз да ти кажа съм се нагледала на пишман бг бизнесмени, за които е по-важно да има далаверка, схемичка, ганьовщина и цигански номера, отколкото създаването на нещо устойчиво. Успешните бизнеси се създават от хора с акъл, а не от такива, чиято основна цел е да си чешат егото като си купят последния модел луксозна кола.

На всички в темата пожелавам успешна Нова година и всеки да открие идеалната за него работа, която го удовлетворява във всички аспекти.
Започнал съм буквално от нулата, а в момента основната ми компания е в първата петица по обороти в моята област. Като се има предвид, че на една позиция зад мен е международен гигант с многомилионен бюджет за реклама считам, че съм се справил доста добре. Явно съм човек с акъл, а когато човек има акъл доходите му са такива, че не му е проблем да си купува последни модели луксозни автомобили.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 13:17 от Анонимен

# 384
Еми значи плащаш добре на служителите си и се държиш добре с тях. Съответно не напускат и лесно си намираш нови хора. Не знам за какво спорите в такъв случай.

# 385
NikoT, похвално е това и ако е истина не разбирам защо висиш в бг мама?

# 386
  • Бургас

С най-голямо удоволствие. И идея имам даже. Трябват ми САМО едни 40-50000лв.

# 387
  • София
На мен и 4-5 хил. ще ми стигнат, имам идея, обаче дори и с толкова малко да потъна, ще е фатално за нас.

# 388
Защо не пробвате през някакви европроекти? Има разни програми, които отпускат средства за стартиране на собствен бизнес. Може да ползвате услугите на някой посредник да ви напише бизнес план, ако вие не можете.

# 389
  • София
За моята област - образование, повишаване на квалификацията, ги спряха проектите. Преди месец пак търсих и четох - няма.

Общи условия

Активация на акаунт