Отделно ме мързи да чистя и поддържам голямо жилище - мисля да се прибирам само да спя и да се преобличам. Така, че аз проблем с боксониера нямам - стига да мога да си съхранявам дрехите и обувките, но едно две деца имат нужда от място и пространство да играят. Даже това моето е егоизъм и мързел - за чии да плащам отопление на голямо жилище, като тия пари мога да ги дам за екскурзии. Но това си е мое мнение. На мен ми се живее, не ми се занимава с битовизми. Битовизмите са за младите и обвързани хора.
Е, ти сега толкова динамичен живот ли водиш (не ми изглежда така), или мислиш, като станеш за пенсия, да започнеш със стоенето вкъщи само за спане и преобличане? И ще трябва още една боксониера да си купиш за дрехите и обувките. Ситуацията при теб е, че си отишла наготово в чужда къща, не си се занимавала с обзавеждане, ремонти и превръщане в дом. Вероятно дрехите и обувките са единствените неща в чуждата къща, в които си инвестирала, и така. Аз пък не мисля, че на тази възраст ще се нуждая от много дрехи и обувки.
П.п. Свекървата на майката на малката топчица май на село трябваше да се изнесе.