Прием в ясли и детски градини в Пловдив - 7

• 53 018
  • 443
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, къде точно е изписано случайното число? Подадох заявление, но никъде не го виждам....

# 391
Случайното число се вижда след като излезе класирането, при подаване на заявлението не се вижда.

# 392
Случайното число се вижда след като излезе класирането, при подаване на заявлението не се вижда.
Благодаря Ви! Четох че може да се анулира и да се подаде ново, ако е ниско числото, но в такъв случай това ще помогне за следващото класиране, а не за настоящото, нали така?

# 393
Помислете какъв е смисъла на това случайно число-ако има 5 места и 5 кандидата с 19т., да се премине на следващ критерии. Естествено, няма как да се види сега, защото иначе всички щяха да подавате до откат, докато тече срока за кандидатстване. Може да го видите едва след като излязат резултатите и да прецените дали да анулирате или не, но няма гаранция че за следващо класиране ще се генерира по-високо такова.

# 394
Здравейте! Търся отзиви за ДЯ “Слънчо”. Последно време доста често минавам от там, обаче деца навън не съм видяла и това ме притеснява. Много ще се радвам да споделите мнения.

# 395
Здравейте !

Имам колебания за детската градина на детето... 1ва група ще е тази година.

Колебая се между "Весела" и "Захарно петле" (основна сграда) в Кършияка ?

Имате ли наблюдения / отзиви за някоя от 2те градини...

Благодаря !

# 396
Малката ми беше във Весела. Въпреки, че минаха години, само добри неща мога да кажа за градината.

# 397
Здравейте, възможно ли е да се взима детска кухня, докато детето ходи на ясла?

# 398
  • до най-прекрасния мъж
Не мисля, че не може. Аз вземах до 3-годишна възраст, въпреки че детето ми ходеше на градина.

# 399
Май си зависи от кухнята, аз си вземах купони и месец след като тръгна на градина, след това вече нямаше кой да взема храната, защото аз се върнах на работа, иначе щях да продължа да вземам. Моя близка също вземаше след като детето й тръгна на ясла, докато тя беше още в отпуск.

# 400
Една позната си пусна детето на ясла миналия месец и каза, че вече не й давали кухня.

# 401
С къде видяхте случайното число преди да е минало класирането.
След като мине класирането се вижда при резултатите, но преди това не се вижда никъде.

Случайнотоо число има значение, затова се пускат заявленията, да си се въртят, за да може да си следите случайното число .. ако е ниско, анулирате и пускате ново заявление, ако видите, че е по-високо оставяте заявлението самО да се прехвърля автоматично на следващо класиране и случайното число се запазва.
Аз пуснах заявление още за класирането през Юни, приеха дъщеря ми Август... Единия път числото ми започваше с 1.. анулирах, следващото беше със 7... Оставих го... Влезе на 3тото или 4-то класиране...
Следете си датите за подаване и класиране в сайта, посочен е в по-горно мнение.

# 402
Здравейте!
Искам да попитам нещо относно приема на децата в ясла/детска градина. При кандидатстване се вижда колко  желаещи има за първо, второ, трето и т.н.  желание, както и точките. Та въпросът ми е с придимство влизат тези, които да посочили яслата на първо желание (независимо броя точки) ли или могат да бъдат изместени от тези на които е второ желание и са с по-голям брой точки?

# 403
Водещият критерий е брой точки. При еднакъв брой точки, детето с първо желание ще бъде класирано педи това с второ желание за съответната ДГ. Ако е с по-голям брой точки и на трето желание би влязло преди това с малко точки и същата градина на първо желание.

Моят съвет е да поставите на първо място ДГ с най-голям брой свободни места. Има значение дали ще се разкрият 1, 2, а понякога и 3 групи.

# 404
Каква е таксата за държавна детска градина в Пловдив? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт