Във фейсбука кипи. Как така прекалява тези медии, това е ужасно, животът кипи. Сякаш всичко ще свърши ако не идеш в събота на дискотека. Човекът си иска свободията.
Има проблем. И той трябва да се реши. Може да се реши. Но виждам много хора, които го отричат. Други се подиграват. Чудя се страх или глупост е това.
==
Деградаия на разума . И то е започнало от меяии родители. Други и да се опитват опитите им са напразни за вразумяване.
Това е нещо като както изтребих последните 2 години китайската пеперуда дето ми опоска чимшира . Оставям лампата да свети , те се налепят около лампата и тогава с мухозола събарям всичко.
Иначе през деня ми омаляха ръцете да пръскам и те се крият в чимшира .
Разум като на китайска пеперуда на лампа .
И хич не ми ги хвалете тия китайци .
Тия и като общество и акто хора са носители на вируси .
Така е, всички знаят, че китайците ядат наистина каквото завърнат - гущери, змии, прилепи, кучета и т.н. И всъщност заради това именно и тръгна епидемията.
Но тук по-скоро се хвалеше тяхната държавна система, техният обществен строй. Поне така си мислех. Но като загатнах и ние да си направим такава (наистина много хубава - според мнозинството) обществена система и обществен строй, като китайците - изведнъж се оказа, че тия, дето най-много ги хвалят, всъщност смятат, че трябва да сме "ку-ку", за да искаме да станем като китайците.
Това, изглежда, е някакъв особен вид... не знам как да го нарека - може би "гео-политическа шизофрения"?