, но това е толкова относително, че само човек знаещ, че Хатип е убиец може да се сети, че Еюб има предвид Хатип ага.Да, освен часа и датата, Мюжгян презентира монолог и ние чухме само една част от него. Може и да казва още много неща, ще видим. Дали може да каже, че знае за Аднан?!
Аз също мисля, че Демир или сам или при разговор с Хюнкяр ще приеме някакво друго решение. Но, лично на мен ми е интересно как преди Мюжгян плачеше на Йълмаз да не носи оръжие от страх, че с Демир могат да се предизвикат, а сега му праща видео, което може и да доведе до именно вадене на оръжия. Просто това нейно безхаберие ми е чудно, защото тя няма как да е сигурна, какво ще направи Демир. Със сигурност, обаче, ще има някакви последици и Зюлейха и Йълмаз ще се чудят какво става. Мюжгян ще си трае, че има роля, но се надявам Йълмаз да "надуши" нещо чрез шала
.Мисля си, че именно така ще стане...ще гледаме лентата на финал и именно точно кадрите след монолога ще ги дадат и ще свърши серията. Ще точат нещата СЦ. Дано не стане така и да ни изненадат
.

и даже си извадих стоп кадри 

Само тази е от ИГ