Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
А тествала ли си база Мишей с топа на Коди два слоя печен по 2мин?
Аз го правя с рейнфорс,но си мисля,че и с Мишей ще се получи.

Ще го пробвам задължително, а какъв реинфорс използвате? Видях Nevena Virolan  да препоръчва 2 китайски марки по-напред в темата.

# 511
  • Варна
Единият от тия на Неви е моят Grinning на GDCOCO. Ама и двата са един дол дренки китайчета.

# 512
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За да допълня поръчката с кремчета се поддадох на Neess Simple Smile Някой да е купувал 7428? Мнения? Благодаря и се извинявам, ако е писано за цвета!

Скрит текст:

A, Нат е писала, че й харесва  - благодаря!

# 513
  • София
Почти безобидн@

Аз никъде не проверявам цветовете на Neess, каквото се вижда в Makeup, и после чакам изненада! 😂 Поръчах сега още 3 цвята, иначе влезнах в сайта за маска за коса, но не обичам да плащам доставки и реших да допълня кошницата за безплатна! 😂 Луда работа!
Като дойдат ще ги сложа на мостра и ще ги пусна, да видите какви са цветовете всъщност!
Nad_tab,  успя ли да вземеш 7433?

Благодаря! Отнесох го. От тези дето си взела 7482 не е много покривен, аз бях писала, на мен 7428 повече ми харесва. 7455 и 7479 са разкошни .

Аз взех тези:

# 514
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Lucky@Mamma, благодаря! Това мнение открих Simple Smile

# 515
  • София
Тази камуфлажна база на фокс много, много ми харесва! 🙂 Това сътворих, имах и още да добавя като идея, но не ми стигна времето, този френски ще ми изяде главата! 😂
Скрит текст:

# 516
  • Варна
Момичета, кой номер е бял цвят на Neess ?

# 517
Може ли карето да се направи с цветен обикновен лак?

# 518
  • Sofia
Аз търся бял гел или боя за декорация, за френски маникюр. Има ли Нес или нещо друго бюджетно? Не ми се купува специално за френски цял бял гел.

# 519
Може, стига обаче гел лакът ти да е достатъчно покривен. Аз пак да попитам някой ползвал ли е настолната лампа от лидл. Дали ще изпече гел лака докато се лакирам?

# 520
  • Варна
Krasi, какви са ѝ параметрите на тази лампа ит Lidl. Дори и да няма някой, който я е ползвал по параметрите може да се прецени.

# 521
Krasi, какви са ѝ параметрите на тази лампа ит Lidl. Дори и да няма някой, който я е ползвал по параметрите може да се прецени.
Пише 25 000  h.

# 522
  • София
И аз й се чудя

# 523
Може, стига обаче гел лакът ти да е достатъчно покривен. ....
Подкрепям.
Веднъж сложих матов светло сив за каре, който покрих с червен лак и за изненада дори с 3 слоя леко прозираше карето.

Черно със златен стикер и фолио - отново не особено перфектен, но на живо не личи чак толкова Blush
Скрит текст:

Едва ли ще изпече лака. Аз се лакирам с друг модел, отново от Лидл и нямам проблем. Лампите вкъщи също са лед.

# 524
  • София
Страхотна е лампата. Ползвам я от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт