След раздяла с любовник

• 22 915
  • 561
  •   1
Отговори
# 480
Не се тръшкам за любовника! Той не струва, разбрах го в последстие.
Радвам се, че има връзка и колкото повече се задълбочава, толкова по-добре за мен, защото това ми гарантира спокойствие някакво...
Святата личност ми нареди, изляза ли от църквата да забравя за случката. Сгрешила съм, съжалям- каза продължаваш напред, стремиш се да не повтаряш грешката си.
Идва прошка, каза да я поискам от дън душа,  но да не признавам за изневярата.
Искам да се почувствам "пречистена", утре ще присъствам на службата и след тава ще ми даде  причастие се наричаше май.
Постих последните дни. Изповядах се.
Искам да потръгне животът ми...
Ми няма да потръгне,сори
Постенето няма да пречисти душата ти,това са глупости.
Ти се разкайваш,но не се покайваш,говориш за църкви ,пост и прочее,ми вземи поне се ограмоти малко повече,вникни в разликите между двете неща.
Разкайването е повърхностното съжаление и то  същата бира като разкайването на крадеца,който съжалява,не за туй,че е откраднал,а за туй,че са го хванали.
Покаянието е онова състояние на духа,когато емоции и мисли не са достатъчни и избива една непреодолима вътрешна потребност да извършиш действие с което да поправиш щетите от предходните.Разкаянието е мъка в сърцето,страх от осъждане,невъзможност да разберем какво сме сторили и да си простим...Но покаянието е акта(действието) който извисява човека до Бога.

Та,стига се тръшкала и окайвала така лицемерно,ако наистина ти пука за това което си направила,ще търсиш начини да поправиш грешката,а не да изживяваш като недоклатена Геновева мъченица, да се друсаш и да правиш драми около собствената си персона.Постоянно говориш какво и как ще чувстваш ТИ,ако приятелят ти научи,веднъж не спомена за неговите евентуални чувства..

Като много търсиш духовност,вместо да постиш с неясна цел и да точиш сополи по форумите,действай в направление към хората които са засегнати от постъпката ти!Но няма да го направиш,щото ти изнася само да си стоиш на фаза "разкаяние",за покаянието се иска гръбнак,а ти нямаш такъв..

# 481
Моля Ви спрете психотропните вещества, ще се изумите съвсем!

# 482
Радвам се, че има връзка и колкото повече се задълбочава, толкова по-добре за мен, защото това ми гарантира спокойствие някакво...
Святата личност ми нареди, изляза ли от църквата да забравя за случката. Сгрешила съм, съжалям- каза продължаваш напред, стремиш се да не повтаряш грешката си.
Искам да се почувствам "пречистена", утре ще присъствам на службата и след тава ще ми даде  причастие се наричаше май.
Ми няма да потръгне,сори
Постенето няма да пречисти душата ти,това са глупости.
Ти се разкайваш,но не се покайваш,говориш за църкви ,пост и прочее,ми вземи поне се ограмоти малко повече,вникни в разликите между двете неща.
Разкайването е повърхностното съжаление и то  същата бира като разкайването на крадеца,който съжалява,не за туй,че е откраднал,а за туй,че са го хванали.
Покаянието е онова състояние на духа,когато емоции и мисли не са достатъчни и избива една непреодолима вътрешна потребност да извършиш действие с което да поправиш щетите от предходните.Разкаянието е мъка в сърцето,страх от осъждане,невъзможност да разберем какво сме сторили и да си простим...Но покаянието е акта(действието) който извисява човека до Бога.

Та,стига се тръшкала и окайвала така лицемерно,ако наистина ти пука за това което си направила,ще търсиш начини да поправиш грешката,а не да изживяваш като недоклатена Геновева мъченица, да се друсаш и да правиш драми около собствената си персона.Постоянно говориш какво и как ще чувстваш ТИ,ако приятелят ти научи,веднъж не спомена за неговите евентуални чувства..

Като много търсиш духовност,вместо да постиш с неясна цел и да точиш сополи по форумите,действай в направление към хората които са засегнати от постъпката ти!Но няма да го направиш,щото ти изнася само да си стоиш на фаза "разкаяние",за покаянието се иска гръбнак,а ти нямаш такъв..

Фантастичен коментар! Подкрепям!!!

# 483
  • Terra incognita
Лелв, малеее. Ти сега да не вземеш да се замонашиш с тия приказки за духовно изцеление чрез пост и молитва?

# 484
Хах, явно ти е кеф да ме иронизираш, давай!
На който не му е интересно да напуска темата или да докладва.
И внимавайте вие безгрешните...малкото камъче преобръща живота.
Който иска да ми вярва, изобщо никой няма да обеждавам. Разбрах какъв парцал съм за Вас, големите моралисти, явно не ви понася, че някой след толкова тежко предателство решава да продължи напред с постоянния партньор.

# 485
Ще Ви издам една тайна - на никой тук не му пука с кого сте си лягала. Не можем да понесем? Да не би на нас да слагате рогата, че да Ви понасяме... Май наистина си вярвате, че светът се върти около Вас.

# 486
С постоянния партньор дето те мрази ли? Който те обижда и излага пред околните? С който от началото не върви. Страшно геройство - няма що. Грешките не се преодоляват, като се вторачваш в чуждите. Wink

# 487
  • Terra incognita
Ами на мен ми е много интересна темата, не мисля да я напускам.
Иронизирам те, за да се усетиш колко е нелепо това, а не, за да ти се подигравам. Уви.

# 488
Лелв, малеее. Ти сега да не вземеш да се замонашиш с тия приказки за духовно изцеление чрез пост и молитва?
То виж и попа какво я съветва,да не казвала истината,ама да се молела за прошка от цялата си душа?!?
Разкаяние - съжаление за следствията от нашето действието, които трябва да понасяме самите ние.
Покаяние - съжаление за следствията от нашето действие,които другите трябва да понасят.

Който иска да ми вярва, изобщо никой няма да обеждавам. Разбрах какъв парцал съм за Вас, големите моралисти, явно не ви понася, че някой след толкова тежко предателство решава да продължи напред с постоянния партньор.
Принципно,леките жени не ми пречат.
Но простотията,фалша и лицемерието(особено духовното такова!), не ги понасям,да.

Разбрах какъв парцал съм за Вас, големите моралисти, явно не ви понася, че някой след толкова тежко предателство решава да продължи напред с постоянния партньор.
Е,хайде сега,ти сама се наричаш "парцал",явно така си се усещаш,ние не сме те наричали с такива епитети,но виждам,че много те кефи да си драма Куин и да се обиждаш,да си сипеш пясък по главата,после да викаш,че други са те замерили с камъни...
Няма да ти развалям хатъра и да ти противореча, я..Joy

# 489
Имам чувството, че не четеш собствената си тема, ами наваляш едно и също до премала. Защо го правиш?
Ето сега: Нищо не е станало. Нямате семейство с този мъж, ти даже не го понасяш, стоиш по други съображения. Дори да се разделите, ще ти се изпишат вежди. Та, продължавай напред, без да го мислиш, наслаждавай се на живота. С изневярата не свършва светът.
Мисля, че няма човек,  който да не се е сблъсквал с някое от проявленията на изневярата. Еми всичко е за хора. Виждаш ли, и грам морал не вкарвам. Сега какво ще отговориш?

# 490
  • край голямата локва
......................................................................

Много   драма, много нещо... Няма какво да прощаваш, минало- заминало. Живота е един за да го пропилееш като "drama queen". Годините минават много бързо и след има няма 20- 30 ще съжаляваш предимно за това което не си направила, а не за това което си.

В момента ти е нужно лечение от пристрастяването ти към драмата и токсичните връзки, а то започва със спиране мъжете за поне няколко месеца. Излез от филмите за малко и вземи живота си в ръце. Опознай себе си, научи се да се харесваш точно такава каквато си, и ако можеш обичай се малко повече. И това не е свързано с мъжете- нито какви са те, добри , лоши, обичащи те , стойностни хора и ...Свързано е с теб. Запомни и си повтаряй - тези НЕ са за теб. Ако бяха нямаше да ги има тези теми. Открий какви мъже харесваш ти. Вдигни летвата.
Една връзка нуждае ли се от такива усилия преди децата, пускай я да пътува.

# 491
Обикновено понеслия предателството решава дали да продължите, вдяваш ли изобщо каква е разликата с това, което трябва да бъде, и това което ти правиш?

# 492
  • София
Кажи поне кой е тоя поп, дето те съветва да лъжеш и мажеш, ама да се разкаеш. И причастие не се взима след няколко дни пост, ама явно човечецът толкова разбира. Бачка за някаква заплатка и той и си ляга вечер до попадията. Дано и нея не я лъже така, разкайвайки се.
Пък ти продължавай напред с някой, който те прави на нищо, заради една салата и с когото нямаш вътрешна потребност да си. Ако това беше твоят човек нямаше да имаш очи за друг, ама явно трябва още много хляб и сол да изядеш, докато го разбереш. Или пък е време настоящият да разбере, че с описанията му в другата тема съм убедена как точно ще реагира. Дано само не си изядеш боя.

Обикновено понеслия предателството решава дали да продължите, вдяваш ли изобщо?
Това е разковничето.

# 493

Темата ти е СЛЕД РАЗДЯЛА С ЛЮБОВНИК

След като не е вече на дневен ред, пиши да ти затворят темата и стига ни занимава с глупости.

# 494
  • Paris, France

Светата личност не те ли пита имаш ли осветен е църква брак с партньора си? Защото ако нямаш, според светите писания прелюбодействаш, живеейки с него.

Лина, ти не си женена за мъжа, с когото живееш и съответно няма как да му изневериш. Иди и чети Библията. Изневерява женена жена. Изневярата е полов акт между женена с мъж, различен от съпруга и, бил той женен за друга/и жена/жени, ерген, вдовец или разведен. Неженаната жена не изневерява. Нея никакъв обет, обещание, договор не я свързва с гаджетата и.

Вие осветен е църква брак имате ли? Ако не, и вярваш е доктрините на църквата, грешиш и спейки със сегашния партньор.

Неколкократно пишеш, че те замеряме с камъни. Не, не е вярно и много хора ти го писахме. Ти сама се замерваш с каквото намериш.

За поне пети път ти пиша, че имаш проблем със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт