Докато синът ѝ не се усети, че е хубаво да си прекарва малкото свободно време наистина свободно и спокойно, промяна няма да има. Ами уикендът е за излизане, мързелуване, спокойствие, игри с децата, че даже и за секс!!!
Човек винаги може да се вижда редовно с майка си, ама не е лошо тези телефони да се ползват по предназначение, и да се зачитат чуждите планове все пак.
Вчера детето беше навън цял ден с нови обувки. Днес беше на гости на свека и познайте. Събува се и замириса на същата гадна смрад, която мислех, че съм прогонила! Обадих и се и я ПОМОЛИХ да изпере техните детски домашни пантофи, защото смърдят ужасно. Пък тя като се обиди, пък като почна да ми опонира, че си внушавам, че аз не съм ги изпрала добре, че не е от тях проблема... Та ме пита как точно съм ги прала с надеждата да открие слабо място в разказа ми... Не можа да ме обори и накрая хвърли вината на мъжа си... Едва ли не той обувал обувките на детето ...
И ме пита на ръка ли да ги изпере или в пералня?! Аз и казах, ако иска да ми ги даде на мен да ги изпера, ако иска да ги изхвърли, аз ще и занеса нови пантофи! Ей как съм можела така да и говоря все едно тя не можела да ги изпере и все едно е с 2 леви ръце...
Ей така от тъпотия за какви неща се разправяме... Можеше просто да каже, да ще ги изпера, или ще ги изхвърля, пък аз ще и дам нови пантофи... Но не, трябва да е по трудния начин!

Препоръчани теми