Юлчета 2018- Тема 6

• 42 333
  • 386
  •   1
Отговори
# 270
Ще се поинтересувам и ще споделя инфо за ваксината.
Лоли, да си здрава и много щастлива дива мама 🍻 Свеки е утре 😆

# 271
Здравейте, ние сложихме ваксината за варицела , казва се VARILRIX - 1 доза = 0,5мл . Но не е в Бг а в Белгия. 50€ струва, дадоха ни рецептата и си я купихме от аптеката,приблизително 24 ч е хубаво да стои в хладилник. Нямаше никакви странични реакции.
Здравейте, чета редовно темата и мисля че тук бях прочела, че някои дечица вече са с ваксина за варицела. Нашата педиатърка ни препоръча да сложим първо за хепатит А - Аваксим 80. Слагат се две дози - сега и след 6 месеца.  Днес я издирвах из цяла Варна и така и не успях да я открия, нямат я по слладове и изобщо не се очаква да я има налична. Та.....викам си да подпитам в някои от  аптеките и за варицелата. Тук никой не е чувал за тази ваксина и ми казват, че не знаят нито как се казва нито някой е търсил до сега. Та моля за информация как се казва ваксината, една доза ли се слага?

# 272
Какви тротиинетки имат Вашите мъници?
Моля помагайте, че направо се шашнах.
Чета за неудобни, тежки... И такива за 250лв които са идеални.
Не искам да е неудобна и тежка, все пак я взимам за забавление на детенце... А тези от 250лв колкото и да са идеални не можем да си позволим с 380лв майчинство...

# 273
# 274
# 275
Имай предвид, че е без дъската, тя е към 10 лв някъде.

# 276
Ние взехме тази седмица от Лидл. Детето веднага я хареса и опитва сама да си я кара, но повече я бута Simple Smile докато се научи. 45 лв са.
В пепко видях, че има по 40 лв.

# 277
Имай предвид, че е без дъската, тя е към 10 лв някъде.
Аааа благодаря!
Това е много полезна информация.
Гледах ги в сайта и да, така пише без панел, това значило😁

# 278
Аз купих 3 в 1 на kikka ride, мога  да я бутам и аз, но е много трудно управляема и не смятам тази опция за полезна.

# 279
Ние имаме тротинетка наследство от каката, но ми се струва рано да я показвам. Моята е камикадзе, всичко трябва да прави сама и много гледа от сестра си. Та се притеснявам как ще завърши начинанието с карането на тротинетката 🙈😁.

# 280
Вече 3ти месец сме с тротинетката Лорели мини.
Кара я отлично, даже вече тичам след нея. Ползваме я за транспорт, поякога минаваме по 3-4км с нея като бутам леко за гърба на детето, имам контрол над посоката, а ако се изпречи бордюр го прескачаме с възглас Юхууу
Ползва се още за сядане, когато се умори вместо да изстива на бордюра, закачвам торбичката ѝ с играчки на кормилото, за да не ги нося аз, супер горда е че я има, кара я с кеф и дори дава на по-малките да тестват, както преди да ѝ я купим на нея са давали Simple Smile
 Тежи 2.5кг струва под 40лв от Хиполенд, дано се окаже здрава.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 23:32 от Annabel-03

# 281
Нашето момче не се вълнува от тротинетките и за сега няма да му взимаме.А вие до къде стигнахте с памперсите?При нас няма развитие, не си казва все още, не му пречи , че се е наакал и не иска да сяда на гърне.От септември тръгва на ясла и ми се искаше да ги свалим най- накрая тези памперси но... ще видим.Disappointed

# 282
И при нас няма развитие с памперса... Слагм го на гърнето и само веднъж се изпишка , но даже и той не разбра,защото за да го накарам да седи му дадох тел да гледа клипчета 🙄 Сега пробваме без тел и нищо..
Някой знае ли дали има мобилна версия за сайта,защото в Гугъл нищо не ми излиза като търся?
Хубав ден на всички 🤗

[b[/b][/b]b][/b]
Нашето момче не се вълнува от тротинетките и за сега няма да му взимаме.А вие до къде стигнахте с памперсите?При нас няма развитие, не си казва все още, не му пречи , че се е наакал и не иска да сяда на гърне.От септември тръгва на ясла и ми се искаше да ги свалим най- накрая тези памперси но... ще видим.Disappointed

# 283
# 284
Возите ли още дребчовците в количка/триколка?
Имаме много хубава триколка от миналата година и не иска да се вози.

Общи условия

Активация на акаунт