Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
Какви са последните новини за новородените бебета?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
-
Какви са последните новини за новородените бебета?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
Форумът споделя препоръки за закупуване на бебешки артикули, като споменава, че магазинът Paco-Nino предлага добро обслужване и отстъпки за клиенти. Препоръчва се да вземете талон за отстъпка от списание и да разгледате онлайн магазина на магазина. Освен това се споменава, че магазинът Щъркел предлага анатомични корита на по-ниска цена.
-
Мога ли да посещавам църква, докато съм бременна?
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
,браво ТЕДИ79,моного се радвам мила ,да ти е жив и здрав малкия унак
,много да папка и слу6ка,а на теб барзо вастановяване
ане.4естито и на Вася,
,да е жив и здрав малкия унак много да радва мама и тати
.Целувки на вси4ки бебоци. 
) и си тръгнах. Не ми се седеше сама

Моя приятелка акушерка каза че предизвиква контракции и е по-безболезнено от системата с Окситоцин. И ако наистина така няма да плащаш на лекаря по-добре действай. С тези 3 см. разкритие наистина е трудно да дочакаш следващата му смяна. Но все пак решението си е твое.
Ние не сме спряли през цялата бременност. И макар да действаме доста вниматално, не се отказваме. Както някой беше писал в една от нашите темички "Бебето трябва да се полива"
А пък на мъжа ми му казвам айде нали , а той като всички други все го страх било и все ми вика ти защото искаш бебето по -бързо се роди и за тва все даваш зор