Отговори
# 225
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ани78, Bebun, Vasia И Tedi79. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, СИЛНИ И ЩАСТЛИВИ! НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЛЕКО ГЛЕДАНЕ НА БЕБЧЕТА! 

# 226
О6те две беб4ета newsm68,браво ТЕДИ79,моного се радвам мила ,да ти е жив и здрав малкия унак  ylinfant,много да папка и слу6ка,а на теб барзо вастановяване newsm10ане.4естито и на  Вася, smile3525,да е жив и здрав малкия унак много да радва мама и тати sling.Целувки на вси4ки бебоци.

# 227
AndyB, термина ми беше за 21.08, но според доки съм  била идеална за раждане. И ако е прав какво да чакам? Абе и аз не знам толкова ми е объркано, обаче сигурно всички са така в момента. Хем ни се иска, хем е ни стиска  Laughing
Много си права, хем ни се иска, хем не ни стиска. Перфектно казано.

# 228
ЧЕСТИТО НА Anni78, bebun, Vasia и Tedi79!
smile3525  smile3525  smile3525
Какво става само - човек да не излезе за малко и после бебете, бебета - голям кеф!  newsm44

# 229
  • у дома
ЧЕСТИТИ СЛЪНЧИЦА НА МАМА Vasia и tedi79  baby_neutral  baby_neutral
бързо възстановяване на мамите   bouquet Hug 

# 230
Честито и на Бебун,Вася и Теди 79! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Както е тръгнало днес,кой знае още колко бебчета ще се родят.Може днес да поставим рекорд! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
newsm51 newsm51 newsm51 ЧЕСТИТО НА Anni78, bebun, Vasia и Tedi79!    newsm51 newsm51 newsm51
А за секса... ние снощи правихме. Не беше като едно време, ама все пак си е нещо. Аз тайничко се надявам да предизвика... ама не.
Лигнина ми седи в пакета и не знам какво да го правя. Все се надявам да ми се размине ползването му. Струва ми се доста... остаряло Simple Smile

Днес се занесох на лекцията на 9месеца, ама не видях никой познат (navramova я познавам лично , ама не я видях Sad ) и си тръгнах. Не ми се седеше сама Sad И ми е малко мъчно Cry Cry

# 232
Ето ме пак!
Честито на новите майчета Tedi79, ани78, Bebun и SpRiNgOfLiFe! Желая им много щастие и никакви грижи с малките ангелчета.

В последно време и аз му говоря това на татито да действаме и да бягам в родилното ама него го е страх повече от мен! Каза, че не иска да бръкне в на бебо окото!
Tedy84, т'ва все едно аз съм го писала. Ама то голям страх е да знаете Joy hahaha
Didika, контракциите се чувстват като стягане на корема около пъпа и сега в 9-ия месец трябва да се чувстват като стягане от горната част на корема надолу, защото матката започва да "гони" плода от горе-надолу към родовите пътища. По време на контракция, ако пипнеш корема си, той (целия) е твърд като футболна топка. Подготвителните контракции може и да не са болезнени, но родилните със сигурност (малко или много) са съпроводени с болки като при мензис.
Spinki, щом лекаря ти е изписал тези хапчета пий ги, но далеч по-сигурно е да те приемат в болница и там да те сложат на системи с окситоцин за предизвикване. Системата действа много по-бързо и мощно иначе има да се мъчиииш ... Успех ти желая, ще ти стискам палци, макар че имаш още 2 седмици до термин!
Лелеее, Обърквация, как така сме те пропуснали в тази тарапана. Ние бяхме бая народ. Освен navramova, бяхме там с AndyB - най-сериозната, Eliona, Emelle, Alexsb, а от тях знам че познаваш поне две. Ех, много жалко наистина.  Rolling Eyes

# 233
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИСЪЕДИНИЛИ СЕ КЪМ ОТБОРА НА РОДИЛИТЕ МАМИ.МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ!!!
За лигнина - на мен ми го даваха в болницата сгънат.Несгънат не ми е трябвал за нищо,а и ми го даваха в неограничени количества,а на мен ми трябваше много.Върши страхотна работа,защото докато ви разрешат да си обуете бельо се задържа по-лесно от превръзка.Да ви кажа честно като ми казаха,че мога вече да си обуя гащи се почуствах като облечена в Гуми или Версаче Laughing
Ние с Велина вече почти влезнахме в ритъм,днес даже започнах и по малко домакинска работа да си върша между кърменията Embarassed
Кабив,не се притеснявай,ще те чакаме с голямо нетърпение за разходките.А в това време ще разучим кафенцата и градинките Grinning
Стискам палци на абсолютно всички мами.

# 234
 smile3525 newsm51 smile3525 Честити мъже на Vasia и Tedi79!!! Да са им живи и здрави и да им носят само радост!!![/size]  smile3525 newsm51 smile3525
Обърквация Аз попитах моята лекарка дали не е по-добре да си взема превръзки, но тя каза, че задължително трябва да съм с лигнин, защото по-добре се следяла кръвозагубата след раждането, а превръзките попиват много и не може да види колко кръв е загубила мамата!!!
Аз преди малко се връщам от консултация и съм на линия още малко!!! До четвъртък ако не съм родила вече ще ме приемат окончателно!!! И сега остава да чакаме!!! Иначе бебо се развива добре върви едричък! Около 3700 грама е! Видях му дупето, но не пожела да си покаже пишлето, за да потвърди, че е момче! Но да се роди благополучно, пък това няма значение!
Дълго стана сори, но знаете, че аз все съм многословна!!!
Целувки на всички чакащи и на родените вече бебоци!!!

# 235
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА BEBUN, VASIA, TEDI79 и SpRiNgOfLiFe! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ДА ГИ РАДВАТ И СЛУШКАТ МАЛКИТЕ АНГЕЛЧЕТА!  bouquet

Spinki нали говориш за хапче дето се слага във влагалището. newsm78  Моя приятелка акушерка каза че предизвиква контракции и е по-безболезнено от системата с Окситоцин. И ако наистина така няма да плащаш на лекаря по-добре действай. С тези 3 см. разкритие наистина е трудно да дочакаш следващата му смяна. Но все пак решението си е твое.

В последно време и аз му говоря това на татито да действаме и да бягам в родилното ама него го е страх повече от мен! Каза, че не иска да бръкне в на бебо окото!

tedy84 това наистина ме разсмя. smile3532 Ние не сме спряли през цялата бременност. И макар да действаме доста вниматално, не се отказваме. Както някой беше писал в една от нашите темички "Бебето трябва да се полива"  smile3521
Това е засега от мен. Чакаме новини и от теб за бебче.

# 236

Лелеее, Обърквация, как така сме те пропуснали в тази тарапана. Ние бяхме бая народ. Освен navramova, бяхме там с AndyB - най-сериозната, Eliona, Emelle, Alexsb, а от тях знам че познаваш поне две. Ех, много жалко наистина.  Rolling Eyes

Ми аз познавам само АндиБ (засекохме се за секунда на входа един път) и Нинка (бивши колежки сме). Та главно се оглеждах за нея , ама не я видях и ми стана кофти и си тръгнах Sad

# 237
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

При мен почти нищо ново, вече сйм тотално изнервена!!!! Имах някаква настройка, че ше бъда сред първите августовски мами, а то каква стана, вече имаме близо 50 бебока, а моята бебка не излиза!!! Очаквах преди термина 08.08 да подя, тъй като зная със сигурност че съм забременяла на 13 ден от цикъла, така че няма за какво да се бави, но уви!!!
Освен че ми се пищае много често и днес имам 2-3 срязвания на корема, но без да ми става твърд, друго нищо не се променя!!! Ох.... съвсем взе да ми писва това чакане... Пожелайте ми да родя днес, моля ви...

УСПЕХ на всички вече раждащи, днес е чудна дата - 08.08

# 238
  • Някъде там...
Честито на всички новообебили се мами. Нека бебенцата ви растат много и само щастие да ви носят!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Толкова сте много, че ме е страх да не пропусна някой с този бременен мозък  Rolling Eyes

Spinki това за хапчетата аз доколкото знам от една моя позната , която ражда доктора й дал две хапчета едното за под езика, другото във влагалището , но не им знам точно имената и двете стрували  към 40 лв , но много помагали за разширяване на родовите пътища  и за контракциите и там незнам си какво още не разбрах и бебето не се мъчи така ,и много по-лесно се раждало отколкото система с окситоцин , защото при нея има адски болки и ако не си с епидурална било ужас.   

А за секса уфф и ние от 6-я месец не го правим, защото доктора категорично ми забрани, защото нали получавах контракции и пиех хапчета за задържане. И то сега едно задържане стана бебо не иска да излиза  Close А пък на мъжа ми му казвам айде нали , а той като всички други все го страх било и все ми вика ти защото искаш бебето по -бързо се роди и за тва все даваш зор Mr. Green 

Еми това е от мене , нищо ново няма , само днес ми се гади леко...

Леко и безпроблемно раждане на всички , които очакват!

# 239
[Освен че ми се пищае много често и днес имам 2-3 срязвания на корема, но без да ми става твърд, друго нищо не се променя!!! Ох.... съвсем взе да ми писва това чакане... Пожелайте ми да родя днес, моля ви...

УСПЕХ на всички вече раждащи, днес е чудна дата - 08.08]

Kristiana пожелавам ти да родиш скоро, да бъде леко и безболезнено/ доколкото е възможно/. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт