Уволнение след бременност

• 3 420
  • 154
  •   1
Отговори
# 150
     Ако не си приела заповедта без основание и на хвърчащ лист трябва да продължиш да ходиш на работа, защото ако три дни не ходиш за да планираш как да ги съдиш могат да те уволнят дисциплинарно.

# 151
Заповед без подпис на издателя е най-много проект на такава.
Нищо лично, да, помагала съм сигнали на мои близки до някои институции и е имало ефект.
Работа на НАП е да събират осигуровки и да контролират спазването на осигурителното законодателство в приходната част. Аз бих изчакала 25, за да се видя какво ще декларират. Ако съм полагала труд през периода, а не са подали декларация за мен, ще подам сигнал. Ако пък са ми плащали част от заплата „в плик”, също ще го впиша. Въобще не се знае какво още ще излезе, когато се влезе на проверка.
Ако първият договор е прекратен, а вторият не е сключен, но авторката е допусната на работа, пак има нарушение, с което да се занимае ИТ.
Адвокатските хонорари може и да нямат таван, но имат минимум, който се определя със специална тарифа, та има значение вида на делото, а ти или не си запозната, или се опитваш да манипулираш. На определена категория лица може да се осигури и адвокат по Закона за правната помощ, та има и случаи, когато и за адвокат не се плаща.

# 152
Мхм, листове без нито един лист. Забавно звучи.
[/quote]

Забавно е, че много добре ме разбираш, а се хващаш за всяка моя дума, която съм объркала. А най-забавно е, че следиш какви теми отварям в сайта.
Не ми събирай от 10 кладенци вода, още в началото съм потърсила мнение, дали му се е случвало на някого. Не е нужно дс се включваш без мнение, а просто да се заяждаш. Излез, времето е хубаво, дано намериш занимание

# 153
Лора, понеже виждам, че си тук от скоро, един приятелски съвет. Не пускай тема, ако не искаш коментари. Независимо че ти си пуснала темата, тя не е твоя и не можеш да се разпореждаш кой да пише и кой да се разхожда.Това да си го имаш предвид занапред.
Ако не желаеш повече да се коментира по въпроса, можеш да уведомиш модератор, че искаш темата да се заключи.
А занапред, подобни въпроси можеш да задаваш в специализираните теми за подобни консултации. Така или иначе, там ще получиш повече отговори, отколкото като пуснеш собствена тема.
Успех и наистина слушай адвоката си. Справедливо и законосъобразно са различни неща, а в твоя случай има доста фини моменти.

# 154
  • София
Заключване по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт