Докато дезинфектанта стигне до земята вече е толкова разреден че ефекта е точно 0. Аз ако бях на негово място и имах едни излишни 5 тона дезинфектант с които мога да се разделя щях да предприема дезинфекция на о-вени сгради, между-блокови пространства ама не от не знам каква височина от която няма никакъв смисъл а от хора на земята с машини подобни на китайските с които дезинфекцират градовете (не знам как се казват).
едно да му призная на Боко. Прав е за тези с майбахите и мерцедесите. Нали той ги "назначи"? Редно е сега да "върнат" това, което им е дал. Това в кръга на шегата. Няма да коментирам некокретни работодатели, но нека спомена нещо за банките. Банките вземат пари от акционери и вложители. Дават кредити и получената лихва от кредитите служи за изплащане лихвите на вложителите и печалбата на акционерите. Въпреки че някои кредити са лоши, банката не е спряла да плаща лихви по депозитите или да гарантира връщането на главницата. Нали не очаквате, че когато се обяви ваканция за лихви и кредити, банката ще обяви ваканция и за вашия депозит?

Препоръчани теми