COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 842
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 13 830
Тази "пандемия" е изкуствена.
Чета поста на Вал за хилядите умрели в Испания и гледам какво си написала ти... Ок, теб за своите не те е грижа. От моите роднини обаче има няколко на първа линия и много се надявам, ако така или иначе ще се заразяват, кашлят до повръщане и плачат от болки в тялото, поне да не е заради някоя вярваща в конспирации.

# 13 831
  • БГ
Аз ли нещо не разбрах или Министър Ананиев удължи мерките само до 12.04 в това число и да не се пътува, нали ?
Ами Великденските почивни дни започват на 17.04 , представяте ли си да пуснат хората ?
Тогава Това положението досега  съвсем ще бъде безполезно   .....

Да удължи го. Още сутринта. И няма да пуснат хората. Ако не ви е ясно и извънредното ще се удължи. акок много се искалира напрежението, може малко да поотпуснат по КПП тата.  Затвориха лотариите, но съм склонна да се обзаложа..

# 13 832
  • В планината / На морето
WORLD / COUNTRIES / SPAIN
Last updated: March 26, 2020, 13:08 GMT
 Spain
Coronavirus Cases:
56,188
Deaths:
4,089
Recovered:
7,015

# 13 833
  • на пъпа на Златията
Аз пък не разбирам периода на възстановяване ли е дълъг или вируса е дълго в теб и просто трябва тест да докаже, че го няма. Не си спомням някой да е тествал колко време грипа е в организма.

Сегашните оздравяли (те май и не са били кой знае колко болни) са си добре, клинично здрави, ама още отделят вируса, затова ги държат до последния отрицателен тест. Не разбирам защо не ги изписват, а да ползват тези легла за болни, които имат нужда. Така ли ще държим всеки излекуван до отрицателен тест, това са поне 20 дни!

Има ли някой припаднал и не е приет в болница??

# 13 834
Аз ли нещо не разбрах или Министър Ананиев удължи мерките само до 12.04 в това число и да не се пътува, нали ?
Ами Великденските почивни дни започват на 17.04 , представяте ли си да пуснат хората ?
Тогава Това положението досега  съвсем ще бъде безполезно   .....

Да удължи го. Още сутринта. И няма да пуснат хората. Ако не ви е ясно и извънредното ще се удължи. акок много се искалира напрежението, може малко да поотпуснат по КПП тата.  Затвориха лотариите, но съм склонна да се обзаложа..
Майка ми е медицинско лице и ми каза да се подготвя психически поне до 6-15.05 , според това което се говори в тази среда , евентуално отпускане на каиша ще има след тези дни .
Не знам какво да си мисля вече .....Flushed

# 13 835
Другите като Китай, Южна Корея, Япония и Германия ако щеш, не привличат внимание с негативни статистики и безпомощност и отпускане на трилиони помощи "в борба с коронавируса".

На Южна Корея пакетът за борба с коронавируса е 80 милиарда долара.  "Не привличат внимание" е съвсем точен израз - правят го, но явно няма голям медиен отзвук. Иначе май доста успешно борят вируса с тестове, социална дистанция и изолация на заразените.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-southkorea … oes-idUSKBN21B0CO

# 13 836
  • Bulgaria
Предотвратиха опит за атентат в болница в САЩ по време на пандемията.

https://www.actualno.com/world/predotvratiha-opit-za-atentat-v-b … WAFceWe8KcuzQfBmw

В САЩ са много зле психически, там тепърва ще започнат масово да се стрелят и кой знае какво още.

# 13 837
Тази "пандемия" е изкуствена.
Чета поста на Вал за хилядите умрели в Испания и гледам какво си написала ти...
Починалите в Испания са 0,07%...по-малко, отколкото умират всяка година, от всякакви болести.

# 13 838
Починалите в Испания са 0,07%...по-малко, отколкото умират всяка година, от всякакви болести.

За колко време са починали тези 0.07%, което е по-малко от смъртните случаи за цяла година от всякакви болести?

# 13 839
  • София
Скрит текст:
В Испания случаите не намаляват все още:

18: +2,538 случая, +107 смъртни случая
19: +3,431 случая, +169 смъртни случая
20: +2,833 случая, +235 смъртни случая
21: +4,946 случая, +324 смъртни случая
22: +3,646 случая, +394 смъртни случая
23: +4,517 случая, +462 смъртни случая
24: +6,584 случая, +514 смъртни случая
25: +7,937 случая, +738 смъртни случая
26: +8,578 случая, +655 смъртни случая
Лили, днес ги дават, че новите случаи са 6673, а смъртните случаи 442

Испания - днес новите случаи са 6673, а смъртните случаи 442.
Вчера бяха - 7 457 и +656.
Онзи ден - още повече от вчера.
Не знам обаче дали Испания няма да публикува по-късно отново, ще следя.

Taка, естествено, че по Великден няма да се търчи наляво-надясно, то ще бъде харакири, ако го разрешат.
Но представяте ли си днес да излезе някой и да каже - продължавам мерките до 24.05? Не, че имаме борси,ама би се получил същия ефект. Вие сериозно ли си го представяте?! През 2 седмици ще ги удължават за по още 2 седмици, пък докога така.... не знам. Моля ви, мислете малко с тия глави на раменете, след 13.04 може би ще е и по-затегнато от сега дори, но чисто  психологически не върви отсега да го кажат!

# 13 840
  • София
Ми той и новият секссимвол на републиката вече каза - май месец. При това не каза "Юруш на маслините", каза, че тогава ще има някакво "отпускане" и че щяло да се "диша по-леко". Никаква изненада в тази насока. Е, попарва мечтите за години, прекарани в "карантина", но това не е фатално...

# 13 841

Какво каза СЗО вчера изолацията не е решение, само забавяне на темпа. Трябва да се атакува вируса..

Моля да ни кажете с какво да го атакуваме. Или оня Педрос от СЗО да ни каже.
Аз съм готова, даже и торбичка от Билла съм взела да събирам утрепаните вируси.
СЗО се оказа най безсмисленото нещо на света за съжаление.

Да, колос на глинени крака. Като разбрах какви доклади са пускали в началото на епидемията - да плачеш ли, да се смееш ли?

# 13 842
  • София
СЗО е първо политическа организация, и чак после експертна.

# 13 843
Аз честно казано много се радвам, че тук не е като САЩ и не може всеки да си купува оръжие, защото усещам вече като отида до някой магазин как хората гледат като изтрещели и са готови всеки момент да избеснеят. Страшничко е.

# 13 844
Аз пък не разбирам периода на възстановяване ли е дълъг или вируса е дълго в теб и просто трябва тест да докаже, че го няма. Не си спомням някой да е тествал колко време грипа е в организма.

Сегашните оздравяли (те май и не са били кой знае колко болни) са си добре, клинично здрави, ама още отделят вируса, затова ги държат до последния отрицателен тест. Не разбирам защо не ги изписват, а да ползват тези легла за болни, които имат нужда. Така ли ще държим всеки излекуван до отрицателен тест, това са поне 20 дни!

Наистина се изумявам на цинизма . "Те май не са били кой знае колко болни."

И на всичките ви въпроси беше даден отговор още сутринта. Ама...

Общи условия

Активация на акаунт