Започвам нищо да не разбирам от нещата, които се случват предимно в България. Като слушам малко новини или чета и ме обхваща голямо отчаяние (някак си така са представяни нещата, че да те отчаят). И тук има разни отчайващи новини, като запълване на леглата в някои болници, но веднага дават друга новина с алтернатива. Откриване на легла за болни в хотели (не в много тежко състояние, но не можещи да се върнат в къщи. В хотела ще има медицински лица, но няма да е натоварено, като в болница.). Като видиш какво друго се прави като алтернатива и действа по-различно. Отаварям нашите новини: заграждат пътища с бетонни прегради, хора в паника.
Че има нещо заразно, има. Че тежко се кара, кара се. Че трябват някакви мерки, за да не изпушат болниците, трябват. Ама сякаш всичко е най -вече така представено и създадено, че дв отслаби вярата в хората. Вяра в много неща, като правителства (не нашето, че не знам колко хора са имали вяра в него), имономики, положителен изход от трудни ситуации, възможности на специалисти и т.н...
(Днес по телевизията в едно от най-гледаните предавания призоваха да не се следят новините непрекъснато през деня. Май, всички имаме нужда от това.)
Сега има съспенс. Какво ще покаже изследването. Аз мисля че ще покаже няколко болни и може би 1 максимум който е изкарал вируса и има антитела. Разбрах те, ама ако се окаже че Мангъров е прав и има много