Спите ли в различни стаи?

• 6 833
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Спим в една стая, но не винаги, може би в 60% от случаите.

Обичаме да си лягаме заедно, но има случаи в които просто се събуждам и не мога да заспя или се въртя и отивам да гледам нещо за да се приспя на дивана. Другото е че аз си лягам по-късно от мъжа ми често и ако знам че е важно да се наспи, просто пак си спя на дивана.

Третото е ...той се буди често и става да яде или да ходи до 00 или просто се върти и ако ми стане твърде досаден, просто пак ставам и си отивам в хола.

Също така, понякога от цикъла ме боли много и направо си лягам на твърдия диван, защото ми става по-добре там или както в момента...имам настинка и не искаме да се заразяваме.
Често обаче му липсвам много и идва да си ме прибира по нощите.

Смешното е че като студенти сме живяли в 1 стая и сме спали на легло персон и половина без проблем, но сега се лигавим.

В крайна сметка, ние прекарваме много време заедно и си показваме любовта всеки ден, така че няколко самотни нощи не пречат, а може би помагат да се наспим добре (заедно сме от 11 години)

# 76
  • София
Любовта е израз на отношение пред стая, две, три, сантиметри. Който и както се чувства добре.
Да, за млада двойка не ми е окей. Повече от хубаво е да "спиш" в ръцета на любимия.....или не.

# 77
  • Банско
Когато сте млада двойка наистина ми изглежда нередно. Но пък като хърка единия от двамата няма как да се спи. С ММ сме от 10 години заедно и никой не хърка ама той спи много леко и само да му скръцнеш, и се буди. Решението за него беше да вземе една машина за white noice. Ок ама сега мен пък ме дразни, защото спя все едно съм във фабрика Smiley То не е една беля. Изобщо ви чака цял живот да се съобразявате един с друг. Намерете решение как да се махнат дразнителите(в случая хъркането) и мисля ще си решите проблема за сега ...

# 78
  • София
dimi1987  , ще споделя малко личен опит:

Аз хърках доста силно. Разбира се, това пораждаше и голям дискомфорт при тогавашния ми партньор. Тъй като си имам здравословни проблеми и бях правила ЯМР на главата от заключението се описа проблем с носната преграда. Отидох на УНГ специалист и след още прегледи се разбра, че хъркам в следствие на крива носна преграда + много удебелена лигавица на носа (след една пневмония). Е, моето хъркане спря с една 20-минутна операция. Спя тихичко и сладко оттогава.
Причините за хъркането могат да са много. Майка ми, например, започна да похърква след като качи 20 килограма. Отслабна и спря.
Спането в различни стаи не е добре за отношенията ви....потърсете причината и намерете решението Simple Smile
Успех!

# 79
Това с кривата носна преграда и на мен ми го е казвал доктор, но аз нямам проблем нито с хъркането, нито с дишането, нито с нищо... В последствие си говорих с хора и ми казаха, че тази "диагноза" доста често се казва, за да се направи една операция и да се вземат едни пари и това е..

# 80
  • София
Това с кривата носна преграда и на мен ми го е казвал доктор, но аз нямам проблем нито с хъркането, нито с дишането, нито с нищо... В последствие си говорих с хора и ми казаха, че тази "диагноза" доста често се казва, за да се направи една операция и да се вземат едни пари и това е..

Може и да има такива случаи Simple Smile при мен с просто око си се вижда на записа от ЯМР. Известно време след операцията при следващ ЯМР (за основния ми здравословен проблем) си се видя, че е права вече, т.е поправката си е успешна и видима. Отделно и лигавицата ми беше набъбнала следствие пневмония и системно злоупотребяване с капки за нос, та трябваше да се смали. Комплексно беше. Както и да е, това не е важно, включих се само с идея. Хъркането може да е следствие на много неща, а тук сме точно, за да споделяме идеи.
То и баща ми хърка като дъскорезница, два пъти е имал счупване на носа, ама майка ми е свикнала и хич не му обръща внимание вече, в една стая си спят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт