Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 248 590
  • 3 064
  •   1
Отговори
# 615
...прах няма да може да бършете на високо, а цветя как ще поливате?
Иначе е красиво с цветя!

# 616
...прах няма да може да бършете на високо, а цветя как ще поливате?
Иначе е красиво с цветя!

Sad И това е така.

# 617
Здравейте отново Simple Smile Според вас какъв цвят ламинат мога да сложа за да се върже с този цвят на интериорните врати ?  Също ще сменям и кухнята и най-вероятно ще търся цвят на плота в същия като с този на ратите (бяла кухня с плот дъб). Казвам дъб, защото най-много на него ми прилича, но малко повече "жълтее". Та проблемът ми е с ламината....какъв да бъде за да не се бият цветовете ?

# 618
  • София
Ако не откривате ламинат, който да се връзва с вратите, хрумва ми, че може да го напаснете с цвета на стените и вратите да останат като акцент, който да балансирате с по-малките елементи на  стаята (первази, завеси, някои мебели). Нямам идея дали е приложимо, просто това ми хрумна на първо прочитане.

# 619
Ако не откривате ламинат, който да се връзва с вратите, хрумва ми, че може да го напаснете с цвета на стените и вратите да останат като акцент, който да балансирате с по-малките елементи на  стаята (первази, завеси, някои мебели). Нямам идея дали е приложимо, просто това ми хрумна на първо прочитане.

Благодаря за идеята! Не се бях замисляла за ламинат като стените - бялото и черното за ламинат са ми изглеждали винаги с една идея неестествено. Но може би ще стане добре, трябва да го обмисля Simple Smile

# 620
  • София
Има и доста светли, с дървесни шарки, по-скоро сивеещи. Не някакви равно бели ламинати, разбира се, то ще стане ужас. Знам какво разглеждане на ламинати Ви предстои, та просто е някаква алтернатива, в случай, че не намерите сходен с вратата Simple Smile Когато търсехме нашия ламинат, установих, че на живо гледане в магазина е единственият начин да разбереш кой ламинат те устройва.

# 621
Така е и аз се натоварвам само като си помисля, че ме чака избиране Grinning
Много ми се иска да е нещо в кафявата гама, но се чудя дали няма да стане грозно, ако го направя абсолютно същия с цвета на вратите и посе и плота....а не мога да си го представя и в различните гами на дърво, дали би седяло добре. Помещението е малко и съответно да не стане едно претрупване на "дървесини", които реално не си отиват......

# 622
Bea, в къщи вратите са същият цвят като ламината и паркета в детската, на мен ми харесва. За мен не е добра идеята да се върже с цвета на стените, защото след 2-3 години може да решите да боядисате в друг цвят и ще стане манджа с грозде. Ако искаш мога да кача снимка.

# 623
Здравейте, включвам се в темата с въпрос относно подходяща холна масичка (или маса за кафе) за следната дневна:

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 06:01 от SilviaP

# 624
Bea27, според мен вариантът е тъмен ламинат, а плотът и вратата да се напаснат.

# 625
  • София
Разбира се не точно тези цветове, но мисля че с подходящо осветление може да се получи много интересен ефект, който да не е натрапчив и да вкара допълнителна светлина.

Следя темата с интерес и ще започна да показвам ( надявам се скоро ) и моите постижения в дизайна Simple Smile

Поздрави!
[/quote]

Здравете, благодаря за хубавите идеи! Не се страхувайте от галерията, просто спазвайте няколко принципа
https://gr.pinterest.com/pin/3096293483352190/
а и прахта не е толкава страшна.
Само към стъклените стени и тухлички съм малко предубедена...

Очаквам с нетърпение снимки от резултата!
Успех!

# 626
  • София
Здравейте отново Simple Smile Според вас какъв цвят ламинат мога да сложа за да се върже с този цвят на интериорните врати ?  Също ще сменям и кухнята и най-вероятно ще търся цвят на плота в същия като с този на ратите (бяла кухня с плот дъб). Казвам дъб, защото най-много на него ми прилича, но малко повече "жълтее". Та проблемът ми е с ламината....какъв да бъде за да не се бият цветовете ?

Здравейте,
според мен ще е много трудно да откриете "същия" ламинат...търсете нещо тъмно, може ори червеникаво. Наистина има голямо предлагане на паркети и само гледането им на място е добре.
За кухнята не обръщайте плот за гръб, по-лесно е, но не е добре. Стои изкуствено и подчертава несъвършенствата на материалите "като дърво". Вече ще имате ламинат и вратите са изкуствени...сложете плочки. И не се страхувайте  от цветовете, щом кухнята ще е бяла.
Ето една идея
https://gr.pinterest.com/pin/750482725396944801/
Направете долните шкафове в графит, плота, плочките и горните шкафове в бяло, а пода и вратите комбинирайте с жълти аксесоари. За стените вие решавайте...за мен мекото зелено е чудесно.
и малко нестандартни цветове
https://gr.pinterest.com/pin/362610207499394024/

# 627
  • София
Здравейте, включвам се в темата с въпрос относно подходяща холна масичка (или маса за кафе) за следната дневна:

Здравейте,
поздравления за избора! Когато купувахте трапезарната маса, нямаше ли маса за кафе от същата серия? Би било чудесно.
Аз бих препоръчала комбинация стъкло и дърво, малко да олекотите интериора...
https://gr.pinterest.com/pin/86694361565995500/

Успех!

# 628
Здравейте, благодаря за предложението, и аз обмислях нещо такова.

За съжаление, при покупката на трапезната маса нямаше маса за кафе от същата серия, а и наистина ми се иска нещо по-леко, за да остане трапезната част акцентна в помещението.

# 629
  • София
Здравейте, благодаря за предложението, и аз обмислях нещо такова.

За съжаление, при покупката на трапезната маса нямаше маса за кафе от същата серия, а и наистина ми се иска нещо по-леко, за да остане трапезната част акцентна в помещението.

Здравейте, пуснах ви това, защото при добро желание, може и да се изпълни от мебелист...

Общи условия

Активация на акаунт