Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 248 436
  • 3 064
  •   1
Отговори
# 645
@Диана,
с кое приложение правиш мебели върху чертеж. Можеш ли да посочиш безплатно такова?
А ако има и 3Д визуализация на цялата стая, още по-добре.

# 646
  • София
С каква програма мога да направя чертеж с размери , за да коментираме ? Благодаря

# 647
Бихте ли ме посъветвали на шарен паркет (тъмно и светло сиво) какви лайсни биха подхождали - по - тъмни или по-светли?

# 648
  • София
@Диана,
с кое приложение правиш мебели върху чертеж. Можеш ли да посочиш безплатно такова?
А ако има и 3Д визуализация на цялата стая, още по-добре.

Здравей, работя със SkechUp  и Ilustratot, за повечето елементи вече си имам съзадени темплейти.
SkechUp имат и безплатна версия, малко е сложна. Ако работиш в мащаб, всяко приложение  ОК за проект. Ако искаш 3D има не лоша любителска програма
https://www.easyhomedecorating.com/

Приятно занимание!

# 649
  • София
Бихте ли ме посъветвали на шарен паркет (тъмно и светло сиво) какви лайсни биха подхождали - по - тъмни или по-светли?

Здравейте,

Ако вратите са бели, непременно бял перваз. Ако са някакъв вид дърво - нещо близко до тях. Така ще изпъкне паркета...

# 650
  • София
С каква програма мога да направя чертеж с размери , за да коментираме ? Благодаря

Здравейте, може да скицирате и на ръка, стига размерите, написани отстрани да са верните...

# 651

Здравейте,

Ако вратите са бели, непременно бял перваз. Ако са някакъв вид дърво - нещо близко до тях. Така ще изпъкне паркета...
Врати все още не сме поставяли, бяха замислени цвят венге, тъй като преди време вратата на банята сменихме в този цвят

# 652

Здравейте,

Врати все още не сме поставяли, бяха замислени цвят венге, тъй като преди време вратата на банята сменихме в този цвят
аз не бих сложила нито бял перваз, нито друг в цвета на вратата. Ще го сложа в цвета на паркета. Максимално доближаващо се до него. Качете  снимка и ще ви посъветвам за конкретни цветове.

# 653
Искам да изпълня хола в бяло и тъмносиньо - дали е удачно и какъв цвят да е паркета А дали може да пибликувате снмки на готови вече такива интериори.
Благодаря Ви предварително!

# 654

В интернет има толкова много информация и снимки Simple Smile.

# 655
Здравейте, Диана. 🙂 Предстои ми освежителен ремонт на коридора и обмислям да използвам т. нар. тебеширени бои на Ани Слоун. Запозната ли сте с техния механизъм на действие и имате ли някакви впечатления? Иска ми се да боядисам плочките с тях и да направя декорации с боя и шаблон отгоре. Притеснява ме колко време ще се задържи ефектът обаче, тъй като все пак говорим за подова настилка и непрекъснато ще се стъпва с обувки отгоре. Благодаря предварително!

# 656
  • София
Искам да изпълня хола в бяло и тъмносиньо - дали е удачно и какъв цвят да е паркета А дали може да пибликувате снмки на готови вече такива интериори.
Благодаря Ви предварително!

Това е много добро цветово решение, поздравления.
https://www.pinterest.com/pin/246712885826022352/
Тук ще откриете много варианти - с почти бял, до тъмно кафяв. Това е защото синьото има много нюанси и дава много възможности.
За мен този тип паркет/дюшаме е най-добър и стои с почти всичко

# 657
  • София
Здравейте, Диана. 🙂 Предстои ми освежителен ремонт на коридора и обмислям да използвам т. нар. тебеширени бои на Ани Слоун. Запозната ли сте с техния механизъм на действие и имате ли някакви впечатления? Иска ми се да боядисам плочките с тях и да направя декорации с боя и шаблон отгоре. Притеснява ме колко време ще се задържи ефектът обаче, тъй като все пак говорим за подова настилка и непрекъснато ще се стъпва с обувки отгоре. Благодаря предварително!

Здравейте, да четох много и съм виждала няколко добри постижения с тези бои. Харесва ми интидж атмосферата, която дават. За съжаление нямам впечатление за трайността им. Това, което знам със сигурност е, че няма настилка, която да издържи повече от 5 години в антре. С много малко изключения...

# 658
Здравейте,
В апартамента ни имаме една надлъжна греда с една малка напречна на нея точно преди прозорците- прикачам снимки за по-нагледно.
Ще може ли да ми дадете идеи как да използвам това пространство- някакъв по-нестандартен начин за закачане на перде ( заради напречната гредичка, която ще пречи) или някакво "скрито" осветление? Ще съм благодарна за всякакви предложения.

# 659
Здравейте,
Можете ли да препоръчате мебелна фирма? Може и на лично съобщение.

Също така имам нужда от идеи вдигане на парапет -терасата ни е с нисък парапет и искам да стане по-висок. Състои се от бетон + някаква пластмаса прозрачна + най-отгоре железен парапет.

Общи условия

Активация на акаунт