Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 244 463
  • 3 040
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Los Angeles CA
Това е една много сладка миниатюрна баня в хотел в Германия, която е направена с по-големи плочки. На мен много ми хареса целият дизайн, но за съжаление не можах да открия снимки. Това е снимка от интернет, слагам я да илюстрирам, какво  имам предвид  в "по- големи плочки".

# 2 716
Аз тези плочки по-скоро ги възприемам като средни и в случая добре стоят, доколкото може да се види. За мен големи са 60 х120 см, но може да има и по-големи, не съм гледала.
За малка баня също бих сложила средни.

# 2 717
  • Los Angeles CA
Аз много си падам по нестандартни неща. Тази снимка е на вдъхновяващи лампиони.  Прилича ми на стила на Инго Маурер, някой да знае нещо?

# 2 718
  • София
Аз много си падам по нестандартни неща. Тази снимка е на вдъхновяващи лампиони.  Прилича ми на стила на Инго Маурер, някой да знае нещо?

Здравейте,
дизайна във всичките му аспекти прави живота ни по-хубав. За съжаление твърде често авторите му остават анонимни.

# 2 719
# 2 720
Съвсем друго е излъчването на тези лампи в гората, направо вълшебно и тайнствено...да ти се доще нощем да останеш сам в тъмната гора...сам, с книгата и лампите.
Бих сложила обаче в библиотеката и в дом, гора нямам, пък докато заимам, няма да дочакам растежа.

# 2 721
В гората е много идейно за парти.

# 2 722
  • Los Angeles CA
Намерих снимка, която аз съм правила на лампиона, който ви показах. Определено не е на Лумио, но идеята е подобна. Ще се постарая да питам на кого е дизайна, следващият път, като отида там, но не се знае кога ще стане.

А това е емблематично  за дизайна на Инго Маурер.

Съгласна съм с Диана, че много дизайни остават анонимни и наистина е жалко.

# 2 723
  • Street of Dreams
Опитвам се да си обясня тази сянка точно под полилея.

# 2 724
Подобен на втория има в литературен клуб Перото

# 2 725
Мисля да декорирам  част от една стена с такива панели 3Д.
Как ли се почистват/поддържат  обаче. Основата е черна мека тъкан, а сивото е летвички или пластмаса.
Скрит текст:

# 2 726
Черното е филц. 100% ще се набива юнашки с прах.

# 2 727
Черното е филц. 100% ще се набива юнашки с прах.
ее, с Кархера ще го мина, парата влиза навсякъде.
Струва ли си да си набуча стената с болтове. После от това стена става ли, като ми писне от панела?

# 2 728
Еха....летвичка по летвичка ли ще прахосмучиш. Не ти завиждам...

# 2 729
Според мен има опция да се поставят с монтажно лепило, а не с дупчене.
Но то е еднакво неприятно за махане.

Общи условия

Активация на акаунт