Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 238 997
  • 3 010
  •   1
Отговори
# 3 000
Стилът при отдаването е най-малкият проблем. По-големият е как ще си получиш после имота.

# 3 001
  • София
Стилът при отдаването е най-малкият проблем. По-големият е как ще си получиш после имота.

Рискът може да се пресметне, но не е там въпросът. Правило ли ти е впечатление, че когато една улица или градинка са чисти, никой не си хвърля боклука там?

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:36 от Рaдост

# 3 002
Няма такава зависимост при отдаването. Казвам го като отдаваща.
Именно защото сме пресметнали риска...да, не си заслужава !!! И със стил..и без стил....все го унищожават...Grinning

# 3 003

Рискът може да се пресметне, но не е там въпроса. Правило ли ти е впечатление, че когато една улица или градинка са чисти, никой не си хвърля боклука там?

Аз лично в Бг не съм видяла една улица или градинка чисти. Пред блоковете е тотална леш.
Изобщо този пример, който давате не е за българската народопсихология.

# 3 004
  • София

Рискът може да се пресметне, но не е там въпроса. Правило ли ти е впечатление, че когато една улица или градинка са чисти, никой не си хвърля боклука там?

Аз лично в Бг не съм видяла една улица или градинка чисти. Пред блоковете е тотална леш.
Изобщо този пример, който давате не е за българската народопсихология.

Е-е-е, живея в центъра на София...

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:36 от Рaдост

# 3 005
Живяла съм под наем. Подобрихме "кочината" на хазяина преди доста години - боя два пъти, нов мокет (макар и не много скъп, но нов!), поддържане на чистота, а пък мебелите си бяха наши. Накрая ме завлече с 200 лв. (и по онова време си бяха пари, даже много повече от сега) от изравнителна сметка за парното, които така и не ми върна - да съм коректна, да плащам всичко навреме. Ако плащам пари, искам да ми е чисто и направено приятно. Навремето нямах възможност да избирам много-много, а и тогава бяха други реалностите, но като гледам манталитета - не се е променил много. Не всички чупят. А и има договори, депозити, в крайна сметка, застраховки. Има и нормално износване. Пък и като даваш под наем трябва да си си пресметнал риска, вероятно. Сега, че си има хора с манталитет на вандали - и това е ясно. Но ако договорът е читав, не би следвало да има толкова поблеми. Повечето дават и нелегално, за да не плащат данък. Тогава и договори няма както хората.

# 3 006
Alia 1, ела в темата за наемите да видиш как с договор сега следва дело.....договорът не ти върши работа!
Две години дела, разправии, такси за адвокати....честито.

Декларирам всичко в НАП както си му е редът. И да, рискът е пресметнат и точно заради това, аз  стил не искам да правя. Отговарям на въпроса.

Всеки си има гледната точка. Колкото ти си пазила, толкова и аз съм плащала сметките на наемателите, защото депозитът не стига до никъде, да не говорим за щетите, които също плащам от джоб понякога. Толкоз от мен, за стила. Който иска, е свободен стилово да отдава, и луксозно ...

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 08:08 от teta75

# 3 007
  • Los Angeles CA
Мисля, че се излезе от темата и добрият тон. Тук обсъждаме интериорни стилове и как да направим дома си по уютно място за жевеене, за тези, за които това е важно и съществено.
Хората, за които естетиката е потребност винаги търсят красотата около себе си. Диана се опитва, чрез нейният опит  да помага, за което би трябвало да сме и признателни. Хайде да бъдем по толерантни в нейната тема.

# 3 008
Особено мъжете са готови да живеят как да е.

Следя групи за ремонти и обзавеждане и отдавна ми е направило впечатление, че мъжете като цяло хич ги няма в обзавеждането. Те залагат на най-скъпото и си ги мерят... цените, да не си помислите нещо друго, ей! Това естетика, дизайн... Изобщо не ги вълнуват. Най-скъпото, най-функционалното, най-здравото и т.н., ама как са съчетани – много важно. Laughing

Затова моят съвет към мъжете е: когато си обзавеждате жилищата – за собствено ползване или инвестиция, вземете някоя жена да ви съветва относно дизайна или поне за съчетаването на цветовете. Няма да съжалявате! Simple Smile

ПП Вярно е, има мъже с вкус, които нямат нужда от съвети. Тях не ги броя по разбираеми причини.

# 3 009
  • София
Мисля, че се излезе от темата и добрият тон. Тук обсъждаме интериорни стилове и как да направим дома си по уютно място за жевеене, за тези, за които това е важно и съществено.
Хората, за които естетиката е потребност винаги търсят красотата около себе си. Диана се опитва, чрез нейният опит  да помага, за което би трябвало да сме и признателни. Хайде да бъдем по толерантни в нейната тема.

Благодаря!
Знам, че има проблеми от всички страни, но е важно да се развиваме, нали?

# 3 010
  • София
Особено мъжете са готови да живеят как да е.

Следя групи за ремонти и обзавеждане и отдавна ми е направило впечатление, че мъжете като цяло хич ги няма в обзавеждането. Те залагат на най-скъпото и си ги мерят... цените, да не си помислите нещо друго, ей! Това естетика, дизайн... Изобщо не ги вълнуват. Най-скъпото, най-функционалното, най-здравото и т.н., ама как са съчетани – много важно. Laughing

Затова моят съвет към мъжете е: когато си обзавеждате жилищата – за собствено ползване или инвестиция, вземете някоя жена да ви съветва относно дизайна или поне за съчетаването на цветовете. Няма да съжалявате! Simple Smile

ПП Вярно е, има мъже с вкус, които нямат нужда от съвети. Тях не ги броя по разбираеми причини.

Да, има всякакви хора, не мъже/жени. За това мразя да се коментира, че жените карали еди-как си коли, пък блондинките казали не знам какво. Ама ето - станало е нарицателно.

Имам доста клиенти мъже, да Ви кажа, знаят какво искат... Но често не обръщат внимание на детайлите.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:39 от Рaдост

Общи условия

Активация на акаунт