Консултации с аюрведа специалист

• 132 861
  • 802
  •   1
Отговори
# 795
Дали има нещо за отпускане мускулите на врата, причинено от шипове и дискова херния?

# 796
  • Варна
Дали има нещо за отпускане мускулите на врата, причинено от шипове и дискова херния?

Подходящи упражнения, назначени от Йога учител ще помогнат.

# 797
Здравейте!
Може ли да препоръчате нещо относно голямо количество газове (главно оригвания)? В някои от случаите са съпроводени с усещане за тежест и дискомфорт в стомашно-чревния тракт.
Благодаря!

# 798
При алергия може да се приеме нещо, за да намалим алергията? Имам към амброзия, която се проявява със сърбеж по носа, очите, Запушване на носа, кихане и кашляне.

# 799
  • Варна
Здравейте!
Може ли да препоръчате нещо относно голямо количество газове (главно оригвания)? В някои от случаите са съпроводени с усещане за тежест и дискомфорт в стомашно-чревния тракт.
Благодаря!

Намалете суровата храна, вечеряйте най-късно до 19 ч с малка вечеря, не смесвайте в едно ядене коя да е двойка от следните храни: плодове, месо, млечни, риба, ядки, бобови, яйца.

# 800
  • Варна
При алергия може да се приеме нещо, за да намалим алергията? Имам към амброзия, която се проявява със сърбеж по носа, очите, Запушване на носа, кихане и кашляне.

Далеч от амброзия тогава Simple Smile
Сок от алое вера помага в такива случаи.

# 801
Здравейте.
В горещините глезените ми са ежедневно отекли. Сутрин са добре, но до вечерта вече положението не е много ОК. При възможност се старая да ги държа в легнало положение или на възглавница, следя се и да не ги кръстосвам. Всякакви препоръки биха ми били полезни.
Благодаря.

# 802
Здравейте, бихте ли препоръчали, какво да взема при стомашни киселини и болки в стомаха след хранене? Често, ако не съм взела лекарство, не мога да спя от тях.
Проблемът е от години. Докато вземам лекарства против киселини,  симптомите изчезват, но когато ги спра се връщат. Ям малко, не преяждам. Правила съм изследване за непоносимост към храни и не консумирам непрепоръчителните, но няма подобрение.
Моля за Вашия съвет!

Общи условия

Активация на акаунт