Отговори
# 5 715
# 5 716
Вчера сутринта с мъжа ми се ваксинирахме с Модерна. Той вчера вечерта, както и днес на моменти има 37,2-37,3. Аз не съм вдигала Т. Ръцете ни болят. При мен болката вече почти отмина, при него все още доста боли ...

А в коя част на ръката ви я инжектираха? По-близо до лакътя, до рамото, по средата?

# 5 717
  • Далечният изток
Вчера сутринта с мъжа ми се ваксинирахме с Модерна. Той вчера вечерта, както и днес на моменти има 37,2-37,3. Аз не съм вдигала Т. Ръцете ни болят. При мен болката вече почти отмина, при него все още доста боли ...

А в коя част на ръката ви я инжектираха? По-близо до лакътя, до рамото, по средата?
В делтоидния мускул се поставят ваксините.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 00:57 от AIDA_N

# 5 718
По-близо до рамото. Самата инжекция не я усетих, но няколко часа след това чак не можех да си вдигна ръката нагоре.

# 5 719
  • София
По-близо до рамото. Самата инжекция не я усетих, но няколко часа след това чак не можех да си вдигна ръката нагоре.

И при мен беше така, но не е нещо което е    някаква необичайна и опасна  реакция. Първата вечер не можех да легна на ръката си където е сложена ваксината. На следващият ден почти не усещах напрежение  като до края на деня съвсем изчезна  като с магическа пръчка. Нормална реакция, няма нищо тревожно.

# 5 720
  • София
E, тук не виждам процентни стойности, а количество антитела в някакъв обем

daisy12, а на второто изследване какви са референтните стойности? Аз лично нищо не разбрах от него.

# 5 721
E, тук не виждам процентни стойности, а количество антитела в някакъв обем

daisy12, а на второто изследване какви са референтните стойности? Аз лично нищо не разбрах от него.
Това, което пише референтна горна граница 1, рефертена долна граница 0. Пато не знам какво е, откакто видях резултата се чyдя. Отдолу като коментар пише, че за протективен пост-имунизсционен тигър се отчита концентрацията на IgG S1 /RBD антитела над 7.0.U/ ml.
                                       .                

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 23:44 от daisy12

# 5 722

Би трябвало да е на 4-5 пръста от акромиона, тоест далеч от раменната става и да се инжектира дълбоко в делтоидния мускул. И бавно инжектиране, и аспириране задължително! По телевизията виждам, че някои не аспирират! Едва след спазване на тези правила се очаква да боли слабо или въобще не. Но все пак зависи и от реакцията на организма към ваксината. По телевизията видях и инжектиране на няколко пръста от лакътя, тоест не в делтоидния мускул, което също не е правилно!

# 5 723
Но все пак зависи и от реакцията на организма към ваксината.
Май най-вече от това зависи Simple Smile
С мъжа ми ни ваксинира един и същ лекар, по един и същ начин, на едно и също място. При мен нямаше никава болка след това, него го боля ръката няколко дни.

# 5 724
А възможно ли е хората, които не образуват антитела след ваксиниране, да са от онази кагегория, които са неподатливи на вируса и не биха се и заразили?

Скрит текст:
Имам колежка, която лекува болен съпруг (до момента на ясни признаци двамата са спали в едно помещение), след това тя отиде в дома на майка си, за да се грижи за нея (с тежко протичане на болестта) и не се зарази.

# 5 725
  • на пъпа на Златията
Италианците завод ще правят за спутника, а ти питаш кой ще я купи.

Анди , в ЕМА  още я изследват . И още не е подадено прослувутото искане за разрешение . А бяха първи дето се изфукаха .
Нищо ново още от 19-ти век . Ще чакаме  100 г имперската администрация  да се събуди, докато дойде дядо Иван

# 5 726
  • Варна
Daisy12,
Как да няма антитела жената??? При горна граница 1 тя има 14.... Честно, не разбирам защо продължавате да се самонавивате и да я тествате. Има си доволно антитела.

# 5 727
Daisy12,
Как да няма антитела жената??? При горна граница 1 тя има 14.... Честно, не разбирам защо продължавате да се самонавивате и да я тествате. Има си доволно антитела.
Пише над 1. Но отдолу коментара на резултатите е казано, че за протективен пост-имунизсционен тигър се отчита концентрацията на IgG S1 /RBD антитела над 7.0.U/ ml. Нейният резултат е над 7, но не много над 7. Тя се чуди дали да се ваксинират сега или да чакала. Но с ваксина резултата й би бил по-добър, все пак са минали 4 месеца от както изкара вируса.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 09:15 от daisy12

# 5 728
  • София
Не го разбирам това "с повишено внимание".

# 5 729
  • Варна
Какъв е смисълът от тестове за антитела след първа доза?

Е, как. За да могат със спокойно сърце да си развяват байряка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Най-доволни са в момента лабораториите. Печелят здраво.

Общи условия

Активация на акаунт