Отговори
# 7 905
Здравейте, втори час след ваксинация с Модерна и започвам да усещам студени крайници и горещина по лицето. Някой имал ли е такива реакции още на втория час? Отделно че се притеснявам тъй като при първа игла имах доста странични реакции и то за дълъг период от време :/

# 7 906
Сложихме и ние днес с ММ втора доза на АЗ. Дано всичко да е наред. Много се чудих и маех какво да правя, но накрая се престраших.

# 7 907
На листа, който ми дадоха при първата игла не пише № на партидата. Усъмних се ама...как да питам, някакъв дълъг номер има само

# 7 908
Вижте къде има зелени коридори в София:
https://www.monitor.bg/bg/a/view/kyde-ima-zeleni-koridori-v-sofija-263816

# 7 909
  • I want it all and I want it now.
Поставена 1 доза АЗ началото на март, днес е пуснат тест за антитела и резултатьт е че няма такива. Нормално ли е?

# 7 910
  • София
Lemy, не знам и аз. При нас и първата и втората доза са в различни градове. Много малък ми се вижда шанса партидата да е еднаква.

# 7 911
Да, при теб звучи по-странно.

# 7 912
Аз имам по-различен казус. Знаете ки дали може да се коригира ваксинационен сертификат в системата? Мисля че в Пирогов са допуснали грешка и са написали пак същата партида като при първата доза и двете дози са с една партида. Бяхме общо 3 ма човека, на другите двама са друга партида и е 99процента сигурно, че има грешка.
Не знам дали е грешка, но и при мен е така.
Грешка на системата, не успяхме по никакъв начин да въведем коректния партиден номер днес, при точно такъв случай.

# 7 913
Май някой беше писал, че за аналогичен случай звънял в РЗИ.

# 7 914
Благодаря, бях останала с впечатлението, че има много хора. Може да мина още този уикенд.

# 7 915
Има ли тук някой, който е решил вместо втора доза АЗ, да си сложи Пфайзер?

# 7 916
  • София
Здравейте, втори час след ваксинация с Модерна и започвам да усещам студени крайници и горещина по лицето. Някой имал ли е такива реакции още на втория час? Отделно че се притеснявам тъй като при първа игла имах доста странични реакции и то за дълъг период от време :/
Aз вдигнах температура 2 часа след втората игла на Модерна, твоите симптоми със студените крака и горещина по лицето точно на температура приличат.

# 7 917
Пихте ли парацетамол или друго? Отивам след малко и аз

# 7 918
Има ли тук някой, който е решил вместо втора доза АЗ, да си сложи Пфайзер?
Аз бях решила, но не ми се получи. Ходих във ВМА, където ми биха първата ваксина, 75 дена след нея, и питах може ли Пфайзер. Казаха ми, че може след повече от 84 дена между двете.
На мен не ми се идваше пак след 2 седмици, още повече, че си бях изчакала опашката и сега съм с две Астри.

# 7 919
  • София
Поставена 1 доза АЗ началото на март, днес е пуснат тест за антитела и резултатьт е че няма такива. Нормално ли е?
Да, случва се при много хора. Коментирано е много.

Общи условия

Активация на акаунт