COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 469 064
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 11 175
означава ли, че ако съм пеша, с велосипед или каруца ще може да влизам/излизам от София ?
това е заповедта :

Миналата седмица, мъжът ми докато чакал на Тракия да влезе в София, двама с колелета си минали без проверка Grinning

# 11 176
Разбира се, боклука е по-важен от ковид. Някои може би имат нужда да останем 1 седмица без извозване на боклука, за да се убедят нагледно...Тогава не само ковид ще плъзне, но всякакви други болести и зарази....
Ако 50% от обитателите на ромските махали са заразени и все още смъртността е толкова ниска, това значи, че вирусът е напълно безобиден.

Всъщност 6ма от починалите от ковид са точно от там, както и няколко в критично състояние в Пирогов, ВМА и Александровска.
Хич не изглежда безобиден...

# 11 177
Коментира се рецепторен полиморфизъм в източна Европа, което може да обясни разликире в поведението на вируса и организма..
Какво е рецепторен полиморфизъм ?

# 11 178
Централна автогара - София затвори в 15.00 часа, съобщи БНТ. Всички автобусни превози са преустановени. Последният автобус потегли за Видин.
Мярката засега ще остане в сила до вторник, 7 ч. сутринта, по информация на директора на автогарата

# 11 179
Какво значи предлагат се пари на роднини, за да се съгласят, че смъртта е настъпила в следствие на ковид?! Роднините ли ще решават кой от какво умира? Това са пълни глупости според мен.

Много ясно.
Дадох пример какви глупости се тиражират и някои се връзват.

Бонго, тръгвай през къра, няма да те спрат. Joy

# 11 180
Аз така и не разбрах  от недоволните кои толкова строги мерки в България ви пречат на ежедневния живот? Ама да  са само в България, никоя друга държава да не ги прилага. Ходите без маски, пътувате из страната без проблем, разхождате се из градовете...

# 11 181
Централна автогара - София затвори в 15.00 часа, съобщи БНТ. Всички автобусни превози са преустановени. Последният автобус потегли за Видин.
Мярката засега ще остане в сила до вторник, 7 ч. сутринта, по информация на директора на автогарата

Явно неговата врачка му е казала, че второто нареждане е в 7 ч сутринта във вторник
Simple Smile

# 11 182
Ако второто нареждане е във вторник едва ли ще остане човек, който да приема на сериозно тоя щаб.

# 11 183
Аз така и не разбрах  от недоволните кои толкова строги мерки в България ви пречат на ежедневния живот? Ама да  са само в България, никоя друга държава да не ги прилага. Ходите без маски, пътувате из страната без проблем, разхождате се из градовете...

И аз не разбрах.
Хем не се спазват мерките, хем се реве, че сме ограничени.
Кое от двете е вярно?

# 11 184
  • в страната на чудесата
Коментира се рецепторен полиморфизъм в източна Европа, което може да обясни разликире в поведението на вируса и организма..
Какво е рецепторен полиморфизъм ?
Полиморфизъм на рецептора.

# 11 185
Ако второто нареждане е във вторник едва ли ще остане човек, който да приема на сериозно тоя щаб.
Ааа, ще останат. Така сляпо им вярват.
По темата за починали да искат да ги запишат 'От ковид', въобще няма да се учудя, ако е истина

# 11 186

Молове, кръчми, кафенета и паркове... май само тези обекти са затворени в България.

# 11 187
Наистина ли не разбра? На мен ми пречи да се разхождам сред природата. Не ме кефи да стоя затворена и да се разхождам до магазина, което да е върха на забавлението. Ама търпя де, за 1-2 месеца се търпи, за общото благо. Обаче без концерти, театри, почивки, ексурзии, какъв е животът? Ходене на работа и после у дома.. Ако някои ги кефи тая рутина, много хора пък не ги кефи. И моля, не ми обяснявайте, че като умреш също няма да има почивки и концерти Grinning

# 11 188

И аз не разбрах.
Хем не се спазват мерките, хем се реве, че сме ограничени.
Кое от двете е вярно?
Да отидеш да си направиш маникюр и да приемат по един в салона не е лесно. С кой ще си разпънеш клюките? Това си е чисто издевателство и нарушаване на човешките права.

# 11 189
Наистина ли не разбра? На мен ми пречи да се разхождам сред природата. Не ме кефи да стоя затворена и да се разхождам до магазина, което да е върха на забавлението. Ама търпя де, за 1-2 месеца се търпи, за общото благо. Обаче без концерти, театри, почивки, ексурзии, какъв е животът? Ходене на работа и после у дома.. Ако някои ги кефи тая рутина, много хора пък не ги кефи. И моля, не ми обяснявайте, че като умреш също няма да има почивки и концерти 

Тъй де, цяла Европа се скъсва да ходи по концерти, почивки и екскурзии, само ти в България си прецаканата...

Общи условия

Активация на акаунт