Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 422
  • 410
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Фели, в нашата градина казаха категорично, че няма да има образователен процес.
Аз моите не съм ги пуснала на градина, нашите госпожи се постарах с призоваването да не се водят децата, освен при крайна необходимост. Днес видяхме, че почти няма деца в градината, в нашата група имаше 4,подобно и в другите, но май повечето мислят другата седмица да ги засилват.

# 121
  • София
в никоя няма да има образователен процес.
аз се надявам времето да се оправи и да са навън. основно заради това го пускам.
даже ако може изобщо да не ги прибират още по-добре. и двора им е с големи дървета и не е много горещо.

# 122
  • Пловдив
Да, ясно е, че във всички градини ще е така, може би аз не се изразих точно като посочих нашата за пример.
То идеята е уж точно такава-да бъдат на открито децата, дори се говореше да ги хранят на дворовете, това вече ми се струва по-сложно.
Иначе и нашата градина е от старите и точно наличието на много и големи дървета ми е харесало, но реално моите деца лятото не са ходили на градина.

# 123
  • София
Той сега тръгва за първи път

# 124
4 деца днес в групата. В съседната две.

# 125
  • София
11 в нашата. Само едно от гласувалите в анкетата не е било.
Двете госпожи са били, лелята, и дори още една госпожа, която не разбрах от обяснението на детето каква се явява.
Ама нито дума за хартийките за завършване, а другата седмица ни трябват.

# 126
Нандин, радвам се, че сте приети вече! Дано бързо да свикне малчо.
Ние бяхме 12. Другата седмица - 15. Студ, не студ, излязохме навън:)
Май не всички родители са доволни от излизането навън, амааа... това е положението.

# 127
Адаш,що не са доволни мамите? Днес мойто не искаше да си тръгва, че имала да си доиграва с Мишо.

# 128
  • София
Нандин, радвам се, че сте приети вече! Дано бързо да свикне малчо.
Ние бяхме 12. Другата седмица - 15. Студ, не студ, излязохме навън:)
Май не всички родители са доволни от излизането навън, амааа... това е положението.
Оо, ние още есента минахме през работната група, но заповедта беше да се запише като навърши 2г. Февруари го записахме, но се разболя и точно да тръгне и обявиха ИП...

# 129
Надин,  дано свикне бързо! Ти ще се връщаш ли на работа?
Мойто ще си стои вкъщи, не се съгласи баща му заради бабата. Да сме видели как ще е първо. А после ще падне един рев - не обича да ходи там. Като е с малки може и да му е скучно, че там е най-големият . Дано наесен му е по-интересно в новата градина, само с неговия набор.

# 130
  • София
Ще се връщам, то иначе няма смисъл да го пращам на градина.
А скуката е хубаво нещо - развива въображението и креативността Simple Smile
Какво да гледам... не може да стоим затворени години наред. А и не се знае на есен дали няма да е по-зле положението

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:03 от Nandin

# 131
Нандин, бърза адаптация му желая!

Да, говори се, че наесен пак ще има бум и отново ще си стоим вкъщи.

# 132
  • София
изобщо не виждам как ще убедят някой да си седи пак в къщи.
и смисъл не виждам. трябва само да следят по-внимателно разни прииждащи, контрактни и подобни.

# 133
Бамба, и аз не виждам, но скоро ще разцерем какво ще измислят.

# 134
Адаш,що не са доволни мамите? Днес мойто не искаше да си тръгва, че имала да си доиграва с Мишо.

Бил се изцапал в пясъчника.
Играят си хубаво децата. Ама във всяка група си има едни "зрънца", дето така те държат в напрежение. Добре, че не са много. Ама с 12 деца е съвсем различно от 27. Обърнеш внимание на всеки, поговорите си, супер!

Общи условия

Активация на акаунт