Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 431
  • 410
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И какво като се е изцапал в пясъчника? Те сега ако не се цапат...
Пералня, прах за пране и сапун нали има...
Днес се прибрахме от разходка и двамата вир-вода мокри от скачане в локвите. Ама как да го лиша от това удоволствие
Бамба, те като затворят градините... никой няма да ни пита

# 136
Аз малко късно се включвам, в нашата група тънга-мънга няма. Излизат навън, но и всеки ден пишат, я числа, я ченгелчета. Доволна съм. В петък ни дадоха стихотворение за първи юни да са го научили, от 4 куплета е. А познайте с кой още дъвчем стихотворението. Казала съм му, че повече няма да се занимавам с него, нека утре на рожденния си ден се черви Imp

# 137
Малчо засега още няма да ходи. Ще видим дали със свекър ми ще успеят да се изгледат следващите дни.

# 138
Честит седми рожден ден на Милко и Морко. Палави, здрави и щастливи да са.

# 139
  • Пловдив
Честит рожден ден на батковците! Да са много здрави, умни и добрички и да слушат повече майка си!

# 140
Честит рожден ден на палавниците на Фели! Да са живи и здрави, и много щастливи!
Честит празник и на всички малки и порастнали дечица!

# 141
Честит празник на всички дечица!
ЧРД на порасналите момчета на Фели! Живи и здрави да са, много игриви и палави Simple Smile Да слушат мама Simple Smile

# 142
  • гр.София
Честит рожден ден! Да са живи и здрави!

# 143
Честит празник на всички дечица!🎈🎈🎈
Честити да бъдат рожденниците на Фели, да са живи и здрави и да не я ядосват много 🎂🎉🎊

# 144
  • София
Честит празник и от нас на всички дечица и специално на рождениците!

При нас първия “учебен” (полу)ден мина повече от прекрасно.

Сутринта едвам му свалих якето и обувките, че искаше да влиза на вътре.
После сестрата го хвана за ръчичка и го поведе, а той след първата крача се обърна  и ме хвана за ръка, аз само му казах “сам мамо, сам” и той се влезна на вътре.
Бил е спокоен, 1 сълза не е проронил, закусил, обядвал и не е пропуснал нито една играчка 🤣. Сестрата каза, че бил много енергичен (предполагам, че това е завоалиран начин да каже, че е неуправляем 🤣)
И май беше малко разочарован, че си тръгва 🤣
Дано така да продължава и в следващите дни

# 145
Браво. Все така да е.
Мойто след като два пъти се изпусна, че иска да играе с едно от децата от групата, твърдо каза, че не иска при каките, че даже се и разплака като му казах, че вече работят Sad

# 146
  • София
...
Бил е спокоен, 1 сълза не е проронил, закусил, обядвал и не е пропуснал нито една играчка 🤣. Сестрата каза, че бил много енергичен (предполагам, че това е завоалиран начин да каже, че е неуправляем 🤣)
И май беше малко разочарован, че си тръгва 🤣...
пробвайте да го оставите за целия ден по-скоро.
да не свиква че ще го вземат на обяд и после да имате проблем.
моето така бързо свикна и още на третия ден го оставихме и да спи там.
разбира се с готовност да го вземем ако възниине проблем.

днес отивам да си записвам първокласника Simple Smile

# 147
  • София
...
И май беше малко разочарован, че си тръгва 🤣...
пробвайте да го оставите за целия ден по-скоро.
да не свиква че ще го вземат на обяд и после да имате проблем.
моето така бързо свикна и още на третия ден го оставихме и да спи там.
разбира се с готовност да го вземем ако възниине проблем.

днес отивам да си записвам първокласника Simple Smile
О, да.
Аз исках още вчера да остане, ако е спокоен, но любезно ми отказаха. Днес пак ще го взема на обед, а утре вече мисля да го оставя цял ден.
Той днес тича от колата до вратата на яслата и понеже се засякохме с още 1 детенце на вратата, мойто се намъкна направо на вътре (до като сестрата поема другото) 🤣
Надявам се така да продължава

# 148
Изпуснах ви почти Simple Smile
Моите засега ги подмятаме из бабите, аз до преди седмица бях хоум офис, т.е. гледах ги през деня и опитвах да работя по нощите. Сега ще са вкъщи докато издържат възрастните - не виждам смисъл да ги пускам, при положение, е няма да имат образователни дейности, половината игри са им забранени, а те не чувстват липса на детска компания. Толкова са си свикнали един с друг, неразделни са.

# 149
Малчо за момента си е вкъщи, ще видим докога ще издържим. Не ми се иска грам да ходи, но не знам дали ще успеем.

Аз имам драма - може би, ще имам шанс за друга работа, нещо към което се стремя от 1 година. Новата също не е лоша и хич не знам как ще успея да преценя къде да съм.🤔

Общи условия

Активация на акаунт