Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти. 46 тема лятна

• 24 379
  • 410
  •   1
Отговори
# 30
Азз мнооо се забавлявах, като получих съобщението. И забравих да кажа, че няма да отида Simple Smile

# 31
  • София
а ако отворят градините ще пуснете ли децата?

сладко, вие в кое училище ще записвате младежа?

# 32
Аз лично ще пусна децата. Не им се отразявя добре това изолиране, макар, че ако ги питаш искат да са с мен в къщи😀

# 33
Надявам се да го приемат при кака му. В 133-то учи тя.
За всеки случай съм подала и в 105-то “кварталното”.
Фандъкова обеща да ни построи училище Joy

Аз също ще го пусна на градина ако/когато ги отворят.

# 34
Моето като го питаш кой обича най-много, казва - градинката!

# 35
И аз ще пращам. Няма кой да я гледа.

# 36
  • София
това 133 много далече?
аз подадох засега само в кварталното, тая година е 105, нас всяка година ни местят района.
даже сме се организирали няколко деца да се пробваме в един клас да са.

а на градина и аз искам, ама баща му е малко стреснат. не знам дали не е защото си работи от в къщи и слуша всички страхотии дето ги дават.

# 37
Аз няма да го пускам, смятам да се отдадем на семейството , понеже баща му е далеч през половината част от годината.

# 38
Много ви дават на вас от ДГ, ние имаме 1краставица и 1бр. сирене (нямам идея за грамажа) Simple Smile
Който се отказва декларация трябва да подпише. Нито ще ходя да взимам краставицата, нито да подписвам декларация. Каквото искат да правят.

# 39
това 133 много далече?
аз подадох засега само в кварталното, тая година е 105, нас всяка година ни местят района.
даже сме се организирали няколко деца да се пробваме в един клас да са.

133 ми е на път за работа. Само три спирки след 105, което също не е много близо. Така или иначе трябва да се водят до към 4 клас.

Децата от групата на каката попаднаха в един клас в 105, но това е защото искаха математическата паралелка, която към онова време беше само една.

# 40
  • София
Градината ни е до 105, 10 минути пеш ми е пътя. А на мен ми е на път за работа.

Декларации за храната в градината не сме подписвали, изпратихме мейли че се отказваме.

# 41
  • От Луната
Цоп...
Ами ние сме си вкъщи, гледаме се и така. На мен ми е хубаво, защото обичам да дме заедно 🥰

# 42
Аз ще го пусна ако отворят. Не виждам причина да не го пусна. А и бабата изнемогва вече, той издивява по цял ден вкъщи...
На нас не са ни давали храна.
Сега се чудя къде да кандидатствам за ДГ. В тази до нас има най-малък шанс. В една по-далечна към настоящия момент няма да приемат само 3 деца. А в друга, която е в блок и е още по-далече има най-голям шанс 😁

# 43
Ние с мм ходим на работа, а малкото зверче го гледат бабите , като се сменят.Другата седмица ще ни раздават продуктите, но май ние няма да ги вземем, а ще ги дадем на едно комшийче. Иначе и да отворят градините няма да го пусна, просто там е 3 дни здрав и 3 седмици болен....

# 44
Ей това е най-тъпото, точно беше придобил някакъв имунитет и не беше боледувал от декември и хоп. Сега хем ще се е изнежил от строенето вкъщи, хем ще се адаптира наново Sad

Общи условия

Активация на акаунт