На пазар във Варна - тема 57

• 32 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
По мое виждане 8 зона не е направена изцяло. Онзи ден минах зад блока на Ситилаб на Цар Освободител. Целия паркинг е дупки и чакъл, нищо разчвртано, а иначе в съседство Македония е разчертано. Хубава работа ама българска.
Моля ти се!То дупката на пешеходната пътека на Неделя е боядисана щото е пешеходна пътека все пак.Гледах и една снимка във Варна 24 часа и същата работа.Разчертано мястото в дупката,забравих къде беше.Важното е всеки живущ да научи дупките да не се бърка като станат локви.

# 556
  • Варна
Здравейте, откъде да намеря детски обувки за момчета, по точно - сандали, големи номера 38/39 ?

# 557
Здравейте, откъде да намеря детски обувки за момчета, по точно - сандали, големи номера 38/39 ?
Юношески модели пазарях в Дайкман и матстар те имат такава междинна номерация.

# 558
Декатлон, още обаче нямат oще  модела със затворените пръсти .. синът ми ги харесваше стават и за ритане и за колело, и за скейт https://www.decathlon.bg/detski-sandali-mh150-sini-id_8357657.html
иначе с отворени пръсти има всякакви

# 559
Декатлон, още обаче нямат oще  модела със затворените пръсти .. синът ми ги харесваше стават и за ритане и за колело, и за скейт https://www.decathlon.bg/detski-sandali-mh150-sini-id_8357657.html

сетих се че такива купувах миналата година от лидл

# 560
Някакви идеи за забавляния на закрито за 5-годишно момченце?
Кината май не работят, в Ретро Музея е ходил много пъти, в голяма дилема съм за уикенда.

С тия дъждове сега, карантината преди - направо не знам какво по-интересно да измисля.

Помогнете ми с идеи, моля!

# 561

сетих се че такива купувах миналата година от лидл
Тази година също пуснаха такива в Лидъл, но детски, май нямаше 38 номер.

# 562
Здравейте!
Знаете ли някой, който се занимава с обучение на кучета във Варна?
благодаря
Ако все още се интересуваш:
Скрит текст:
0898767619-Христина
Препоръчайте ми школа/център/академия и пр. за изучаване на английски език със сертификат за възрастни. Благодаря Ви предварително! 😊
Аз съм била в English Academy. Много доволна.

# 563
Здравейте.
Някой скоро ходил ли е на Джъмбо?
Работи ли?
Все още ли се обикаля целия магазин като лабиринт за да излезеш?

# 564
  • Варна
Работи и обикаляш, да.

# 565
  • Варна
Аз не съм доволна от English academy. Ако е само колкото да назубкаш шаблони за да вземеш сертификата, да. Но за да научиш езика и да говориш, тц.

# 566
  • Варна
Здравейте.
Работи ли?

Работи с пълна пара. Понеже моят мъж мрази Джъмбо, с щерката ходихме по-миналата събота. Народ да искаш в магазина, цели семейства... Сто пъти съжалих, че отидох (и аз не съм голям фен на магазина). На касите доста се чака.

# 567
Здравейте.
Работи ли?
Работи, но не ходете през уикенда. Ужасно пълно е.

# 568
Не гледайте дали има ремонт или не. Ние сме в Подзона 1, вече две години сме с абонамент и улицата ни е частично ремонтирана, а пред нас е със старите павета още и дупки - бонус (за ул. Дебър говоря). Да не говорим, че местата са на късмет, въпреки таксата. Два фиша съм платила, въпреки абонамента, защото няма места... не е до измислено както трябва.

Дебър още ли е в ужасно състояние? Работех в Мартинели преди и там беше една от най-гадните улици, които някога съм виждала.

Ние сме точно в центъра, на бул. Цар Освободител малко след 10 и след 19ч. лятото няма място.... всички слизат с колите в Морската и за нас не остава. А който ходи да пазарува след работа и иска да се прибере и да паркира.. обикаля 40 минути. И това с по 3 коли на семейство не го разбирам, уж нямат пари хората?
Отделно на съседната улица, в която паркираме, има строеж от 2 години и са заели най-малко 3 места....

В Гранд мол има ли намаления? Искам да си взема малко тениски от хубава материя, които да не миришат на спарено като се изпотя или да им паднат щампите от 2 пранета. От кой магазин?

# 569
  • Варна
Kenvelo, Time out , Lee cooper. Приятелка ми каза, че има намаления. Не съм ходила лично.

Общи условия

Активация на акаунт