Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 445
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
На мен по ми харесваше другото моме,не Рали/забравих и героинята как се казваше/

# 181
Деси е героинята, а момичето в реалността е изявена тенисистка. И мен това дете ме впечатли повече - с играта си в сериала. Автентично му се получи.

# 182
  • Велико Търново
Изпълнителят ѝ е едно много симпатично момче от Горна Оряховица -  Иван Иванов - Вански.

През 2011 год. представи България в Детската Евровизия. Участвал е и в Гласът на България.
В момента вече е лице в лейбъла на Любо Киров – My Sound Universe.

# 183
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много скучен финален епизод.Тези драми с Боби и Рали бяха толкова излишни,а запълниха половин епизод.Другата половина беше ритане на топка.
Някой да е гледал "островът на сините птици"? Започва идентично,с момченце с таблет на път и мрънка пак за нещо си..

# 184
Да, аз съм го гледала и ми хареса. Е, и там малко пресолиха манджата с острова, но биваше.

# 185
  • София
Тези дни по БНТ 2 повтарят ''Войната на таралежите'' и си записах сериите, хем пак си ги припомних. Класика отвсякъде. Сега просто не могат да направят такива сериали. Визирам таралежите, както и ''Васко да Гама от село Рупча'' и ''Рицарят на бялата дама''

# 186
Изгледах Румбата.. хубав семеен сериал се е получил. Забавен и наистина са се опитали да докарат атмосферата на детските филми от едно време. Е, на някои места им се е получило, на други не. Но важното е, че опитват.

Тези дни по БНТ 2 повтарят ''Войната на таралежите'' и си записах сериите, хем пак си ги припомних. Класика отвсякъде. Сега просто не могат да направят такива сериали. Визирам таралежите, както и ''Васко да Гама от село Рупча'' и ''Рицарят на бялата дама''

Не могат да правят такива сериали наистина. Децата в тези стари филми се държат съвсем естествено, не като пред камера. Хубаво е, че ги повтарят за нас по-възрастните. Повечето днешни деца не се впечатляват от тях. И това си е нормално де. Joy

# 187
  • София
Тези деца също играеха много добре. Сериалът започна страхотно, добра игра, интересна идея, но сценарият куцаше в последните епизоди.
Персонажите бяха интересни, но много повтарящи се ситуации. Като цяло ми хареса.

# 188
Да, децата и тук се справяха много добре, на моменти даже по-добре от някои възрастни. И на мен ми хареса сериала. Свеж и забавен беше. Дано занапред съсредоточат усилията си в подобни проекти, вместо да разтягат локуми в по 20 сезона на един сериал.

# 189
Тези деца също играеха много добре. Сериалът започна страхотно, добра игра, интересна идея, но сценарият куцаше в последните епизоди.
Персонажите бяха интересни, но много повтарящи се ситуации. Като цяло ми хареса.
Дамм, и аз така мисля Simple Smile
Някак имаше недоизкусурени моменти - пробойни в сценария, сякаш вдъхновението и въображението им е секнало и са скалъпили нещо. Simple Smile

# 190
  • София, България
Всичко ми хареса и на мен, е с малки изключения ... Малко попретупаха откъде се появиха парите ... ма айде , това може да им го простим, но супер тъпо беше, дето парите на децата отидоха да се погасяват дълговете на оная шушумига ... Е, на какво учим децата ... трупай дългове, пък някой ще намери съкровище и ще ти ги плаща ...

Островът на сините птици също беше много як, там участва цялото семейство на Иван Бърнев, детето играе страхотно.

# 191
  • Sofia
"Островът..."съм го гледала 4-5пъти...много добре играеха децата и там

# 192
Може ли повече информация ако някой има за Дария Хаджийска/Рали. 😀😀😀

# 193
Всички епизоди са качени тази седмица в БНТ Плей https://play.bnt.bg/titles/1

Общи условия

Активация на акаунт