Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за издаване на работна виза в САЩ?
Какви са предимствата и недостатъците на живота в Ню Джърси?
Какви са изискванията за закупуване на имот в Съединените щати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за издаване на работна виза в САЩ?
За работна виза в САЩ са необходими различни документи в зависимост от вида на визата. Например, за L-1 виза компанията, за която работите, трябва да подаде заявление. За други видове визи, като H-1B, също са необходими специфични документи. Важно е да се консултирате с адвокат или вашия работодател за конкретните изисквания за визата, която планирате да получите.
-
Какви са предимствата и недостатъците на живота в Ню Джърси?
Ню Джърси предлага разнообразни възможности, но също така има и някои предизвикателства. Предимствата включват по-голямо пространство, дворове, по-добра среда за децата и близост до Ню Йорк. Недостатъците включват високи разходи за живот, скъпи сметки, липса на достъпни детски градини и ограничени социални помощи за новопристигащи.
-
Какви са изискванията за закупуване на имот в Съединените щати?
-
Какви са възможностите за образование на децата в Ню Джърси?

Положението е плачевно, поне според мен, откъм среда и учители.... Надявахме се, че за нашите деца ще се оправи, но вече се съмнявам, че и за децата на децата ни ще става. Лошото е че мъжът ми казва, че Америка е последното място на което ще отиде да живее... Не че има някакви стабилни доводи- затова мисля да го оборя. Няма да лъжа, аз незнам почти нищо, основавам се само на четене на информация в интернет относно образованието там. За мен това е най-важното, аз ще работя ако трябва на няколко места,но децата ми да получат стойностно образование!