Съседски конфликт...

• 5 050
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
За съжаление, Вивиан е права. А вие си свалете малко розовите очила. Тези хора не са ви приятели.

# 61
Стана ми любопитно каква е тази ограда с колчета, не мога да си я визуализирам.Simple Smile

# 62
Съседката ти няма право.
Да си сложи щори или пердета.
Това си е твоя гараж.
Аз ако съм ще отида да се пека Grinning

# 63
Вероятно тяхното дете се сърди, че са махнали стълбичките от собствения им гараж заради по-малкото и затова е цялата история.

# 64
Вероятно тяхното дете се сърди, че са махнали стълбичките от собствения им гараж заради по-малкото и затова е цялата история.
То в други ден и за други неща ще се разсърди. Трябва от сега родителите му да го научат да си гледа в собствената паничка.

# 65
  • Варна
Те родителите не гледат в собствената си паничка, а ти очакваш да научат детето си на това...

# 66
В други ден като Иванчо си купи последен модел айфон, ще ми е интересно дали ще идат да направят забележка на родителите му. Много мразя такива хора...

# 67
Как ли пък не, ще се съобразявам какво да правя в имота си.
Като не им е приятно да си смени щорите.
Нали има 2 гаража разстояние, децата да не гледат с бинокъл в хола и...
Даже бих купила камуфлаж на децата да оградят върху гаража, тя да не ги гледа как си говорят.

# 68
Това е вашият имот и не бива да се интересувате от изкукали съседи. Оставете детето да си ходи върху гаража колкото иска. Очевидно е че тази жена не е истинска ,,приятелка”. Единствената ми приятелка да е, не бих я оставила да ми казва какво да правя с дома си. Сложете някаква мрежа или плат да не могат нищо да виждат и ще дойдат набързо да се извиняват.

# 69
Оправихме си отношенията, само защото аз склоних детето ми да не стъпва горе. От цялата работа ми е криво, че съм супер смотана патка и пак клекнах аз само, за да има мир.
Започвам да излизам, обаче на терасата ми(дето гледа точно срещу тях)  всеки ден да пия кафе. Дали ще имам проблем пак?!
Те са свикнали, че тая тераса не я ползваме, но сега смятам да си пия кафето там, защото си я пооправих.

# 70
  • София
След време ще ви се качат на главата.

# 71
Една такава красота ако си сложиш, ще си рахатясаш 😁

# 72
Оправихме си отношенията, само защото аз склоних детето ми да не стъпва горе. От цялата работа ми е криво, че съм супер смотана патка и пак клекнах аз само, за да има мир.
Започвам да излизам, обаче на терасата ми(дето гледа точно срещу тях)  всеки ден да пия кафе. Дали ще имам проблем пак?!
Те са свикнали, че тая тераса не я ползваме, но сега смятам да си пия кафето там, защото си я пооправих.
Мисля, че проблемът не е приключил. Започваш една война на нерви, не е в твой интерес. Разбирам от какво се дразниш, но ако искаш да не ти се качват на главата, не е трябвало да отстъпваш първоначално. Сега зорлем да пиеш кафето си на балкона в спалнята, който никога преди не си ползвала е нещо като правене напук. А пък тези съседи с уединението на ги разбирам. Едно тънко перденце в спалнята или щори биха разрешили проблема от раз.

# 73
  • Варна
Отношенията ви не са оправени, но това сама ще го разбереш с течение на времето.

# 74
Мисля, че проблемът не е приключил. Започваш една война на нерви, не е в твой интерес. Разбирам от какво се дразниш, но ако искаш да не ти се качват на главата, не е трябвало да отстъпваш първоначално. Сега зорлем да пиеш кафето си на балкона в спалнята, който никога преди не си ползвала е нещо като правене напук. А пък тези съседи с уединението на ги разбирам. Едно тънко перденце в спалнята или щори биха разрешили проблема от раз.
Имт щори ден и нощ, имат и външни щори. Плоблема им е, че не им е приятно да стоят цял ден с пуснати щори. Сякаш това дете цял ден ще го оставя да стои на тоя гараж.

Общи условия

Активация на акаунт