ОКТОМВРИйки 2020 - тема 3

• 28 083
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Тъкмо поръчах количката от английси сайт и съм в еуфория. Взели сме легълце и няколко дрешки, но тепърва предстоят останалите покупки. Относно козметиката слушах добри отзиви за Мустела, но не съм го мислила все още, както и за перилните препарати.
В 22г.с.+3 съм +7кг., почти не ям сладко, наблягам, а и обожавам плодовете и зеленчуците и като цяло си хапвам като преди, но тези килограми си летят. И моят индекс на телесна маса беше под нормата, та очаквам да кача повечко. Важното е бебока да си расте и наддава, после ще се захващам с тренировките Simple Smile
Ритането е все по-силно, ту в областта на пъпа, ту ниско долу.

# 586
Тъкмо поръчах количката от английси сайт и съм в еуфория. Взели сме легълце и няколко дрешки, но тепърва предстоят останалите покупки. Относно козметиката слушах добри отзиви за Мустела, но не съм го мислила все още, както и за перилните препарати.
В 22г.с.+3 съм +7кг., почти не ям сладко, наблягам, а и обожавам плодовете и зеленчуците и като цяло си хапвам като преди, но тези килограми си летят. И моят индекс на телесна маса беше под нормата, та очаквам да кача повечко. Важното е бебока да си расте и наддава, после ще се захващам с тренировките Simple Smile
Ритането е все по-силно, ту в областта на пъпа, ту ниско долу.
Здравей! Може ли да споделиш от кой сайт си я поръча?
И също може ли да ти пиша на лични, ако имам въпроси относно доставката?
Аз също съм си харесала няколко модела, но все още се въздържам да купувам. Живеем в двустаен апартамент и нямаме много място за съхранение 😊
Благодаря предварително!

# 587
Лекарката, при която се следя изражда в държавна болница. За това и съм се насочила към конкретната. Като мисля да си платя за избор на екип, а ако се наложи секцио просто ще назначим дата.
Планът за сега е такъв.

# 588
И аз се следя при лекарката, при която ще раждам
Някой поръчвал ли нещо от pat pat? Искам да знам като материи дали са качествени, иначе на дизайн са много сладки

# 589
Дунда, и аз съм така Simple Smile имам доверие на доктора си толкова, че държавна болница ме устройва идеално.

# 590
  • София
Мойта АГ по ЗК изражда в Шейново и се чудих за там. Но не съм сигурна. Не съм сигурна и за избора на екип. Много често не им се работи след смяна или бързат да си ходят.
Чудя се дали да се доверя на късмета си и да разчитам на когото е на смяна. Вече познавам двама докс там ама не е достатъчно.

# 591
  • София
И аз се следя при лекарката, при която ще раждам
Някой поръчвал ли нещо от pat pat? Искам да знам като материи дали са качествени, иначе на дизайн са много сладки

И аз съм загледала нещата в pat pat. И бях си навила на пръста, че ще поръчам неща от там. После започнах да чета коментарите във Фб на хора, които са поръчвали и масово са недоволни, бавят се с месеци, за материите не са писали какви са, доставката е от Китай. Малко се бях заблудила първоначално, че идват от UK, ама не и може би затова има такова забавяне. Предполагам се нещо тип Алиекспрес. Засега се отказах и ще взимам неща от магазини направо. Притесняват ме и размерите им да не са смалени, че в китайските сайтове са все с един размер надолу и после да не му стават на малкия. Neutral Face

А за израждащия АГ ще си е моята, стига да не е в отпуск нещо. В цената на самото раждане влиза и избора на екип мисля (то и без това е бая пари), но дори и да не влиза ще доплатя. Още е рано да говорим с нея секцио или естествено ще е, май засега вървят нещата към естествено.

# 592
Момичета,

някоя от вас да страда от силно безсъние?
За 72 часа ми се събират 3 часа сън и вече безсънието е придружено и със задух.Не успях да се свържа с АГ.
Вие приемате ли някакъв вид успокоителни,които стават за бременни?

# 593
  • София
В цената на самото раждане влиза и избора на екип мисля (то и без това е бая пари), но дори и да не влиза ще доплатя. Още е рано да говорим с нея секцио или естествено ще е, май засега вървят нещата към естествено.

Бре? Къде влиза в цената на раждането избора на екип?! @_@

Pandy-iv, аз - напоследък:( Преди бременността страдах от неспане на психическа основа - ужасно е.
Бременността ми оправи съня, но напоследък заспивам много трудно. Отнема ми 2-3 часа поне.
Твоето е по-сложно. Паника ли имаш? Има съвместими с бременността успокоителни, но ти трябва някой много широкоскроен док, за да ти изпишат.

# 594
Dagny, в Токуда е така, плащаш сума за екип, независимо дали си си избрал или раждаш при тези на смяна
JayRay, мерси, отказах се Simple Smile

# 595
Аз чакам поръчка от Nextdirect, мои познати са доста доволни, ще споделя мнение като дойде пратката.
Купих малко неща за проба, пък и сега имат повече летни дрешки и аксесоари. Ще поръчам на есен, ако съм доволна от пратката.

# 596
Някой има ли проблеми със хемороиди.Попринцип си имам но сега е нещо ужасно.Не е вседствие на запек по скоро обратното.Мажа се с Масту но има някакъв временен ефект после пак се появяват.Някъде бях чела ,че може от витамините за бременни да се получат .Трябва ли да се свържа с АГ да ми изпише тя нещо?

# 597
Някой има ли проблеми със хемороиди.Попринцип си имам но сега е нещо ужасно.Не е вседствие на запек по скоро обратното.Мажа се с Масту но има някакъв временен ефект после пак се появяват.Някъде бях чела ,че може от витамините за бременни да се получат .Трябва ли да се свържа с АГ да ми изпише тя нещо?

Пробвай с крем Хеморел, дава много добри резултати. Но се посъветвай и с лекар.

# 598
  • София
Dagny, аз съм в Щерев. В ценоразписа им видях обща сума за раждане (около 2200лв.). Може и някъде да съм изпуснала за избор на екип да пише, но с такива цени би трябвало да влиза. Не съм питала по-подробно все още, но ако някоя мама има инфо за това може да каже.

Дунда5, сподели после мнение, моля. Аз съм заглеждала магазина, но не съм купувала. Ако си заслужава може да го пробвам.

# 599
Мойта АГ по ЗК изражда в Шейново и се чудих за там. Но не съм сигурна. Не съм сигурна и за избора на екип. Много често не им се работи след смяна или бързат да си ходят.
Чудя се дали да се доверя на късмета си и да разчитам на когото е на смяна. Вече познавам двама докс там ама не е достатъчно.
И аз за сега съм се спряла на държавна болница и мисля за момента да е без избор на екип. Моята АГ не изражда, но мисля да разчитам на докторите на смяна. Все пак в тази болница дават да са едни от най-големите специалисти. Пък и мисля, че всяка бременна заслужава нужното и медицинско внимание по време на раждане и престоя в болницата без да се изисква допълнително плащане. Все пак това е хуманна професия и не би трябвало да е иначе.

Общи условия

Активация на акаунт