СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 188
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 450
В 22-ро АЕ/ИЕ е паднал само с 2,5 т.

# 451
Момичета, влизам да кажа, че на 10.09.2020 г. съм на родителска среща във ФЕГ.

Явно момчетата ни ще бъдат съученици Simple Smile

# 452
  • София
Честито на всички приети и от мен Flowers Hibiscus
Звънче и аз съм на същото мнение.

При нас няма промяна, оставаме си на същото място и отиваме да се записваме Heart
СОФИЯ-ГРАД   3 СУ "Марин Дринов", ГР.СОФИЯ   2914 - Графичен дизайн - АЕ   184.500

От тук писещите, май никой не е кандидатствал за 3СУ Rolling Eyes
Furia, знаем училището. Даже ни е квартално, знаем го заради графичния дизайн. НО, дъщерята искаше втори език различен от английския, него си продължава на курсове - B2 е в момента. Тя си искаше графичен дизайн и единственото училище в София с графичен дизайн и НЕ интензивно е 44 СУ и там е приета по първо желание. Но за 3 СУ съм чувала добри отзиви, нищо че няма ИИЧЕ. И ние сме в училище 3-ти, 4-ти ешелон, но моята е щастлива заради немския и графичния дизайн. Надявам се и вие да попаднете в добър клас и на добри учители. Стискам палци!!!
Знам го 44 СУ, гледахме го, но много далече, до там не й мърда час и половина с ГС, за това и не сме го писали.
Благодаря Blush, моята пък не иска НЕ, иска Италиански, много взискателни тези артисти Joy

# 453
Оставаме в 127-мо, математическата с АЕ и ФЕ.
Утре се записваме. Не мога да рискувам с този бал за трето Simple Smile Ще видим портиера с артистичното шалче 😂
Ами...това беше. След две години отново.

# 454
linskia, с какъв бал сте?

# 455
  • София
Отчитам се и аз - не мръдна на второ класиране, но нямаше и шанс. Прекалено голяма беше ножицата от 127мо до 22ро Simple Smile Тя обаче настоя, че след 22ро ще пише 127мо и не желае друго освен испански. Така че утре отивам да я записвам в 127 с интензивно испански и втори английски, а аз се присъединявам към мощната групичка за там, оформила се в предните страници, нищо, че са в други паралелки Simple Smile

# 456

Не помръдна на 2ро класиране - 73 СОУ НЕ, ФЕ момче, макар че отпред бяха само английската паралелка и СМГ в листата му. Бал ЕГ 449, МГ 469.5.
Някой в 73 СОУ Не ФЕ?
В никакъв случай не съжалявайте за НЕ/ФЕ.

Аз не сьжалявам, преди 5г сестра му завърши същата паралелка, сега е с 5 езика, работи и учи в Англия. Но той е възпитаник на СМГ и си го искаше. Езиците не са му толкова страст, но... той сам си подреди желанията. Малко ще му е зор, но това е. В момента иска да запише, а аз се надявам до утре да не размисли, защото днес не мога да отида с него... Защото с този бал за СМГ сьм почти 99.99 % сигурна че нито на 3то нито на 4то си заслужава да се рискува...
Ние сме там от миналата сряда. Това му беше желанието да учи точно тези два езика (и двата са нови и аз малко се притеснявам, но в училището казаха, че се започват и двата отначало). Живот и здраве ще се видим на родителската на 10 септември. Честито на всички приети и доволни от класирането деца и родители, а на останалите кураж и късмет в следващите класирания! 😊
Mama_mia_ma, преди родителската среща можем да се уговорим на лично - за да се познаем. Доколкото разбирам, вие също сте с младеж? Мисля, че имаше още една мама от паралелката тук?
С удоволствие. Да мисля, че беше с девойка, приети по първо желание.😄

# 457
Девойката ми е класирана в 32 ро АЕ/РЕ - 404.5 бал. Това искаше и е щастлива:grinning:
И ние сме в 32-ро момиче АЕ/НЕ, бал 414. Simple Smile

# 458
Zazu, май ще сме съученици, ако преборим Тонев.
За статистиката : девойка СМГ НЕ , бал 492,5
Защо да го борите? Ако сте били при един и същи учител по мат, ще продължите заедно. 🙂

# 459
Има ли отиващи на трето класиране?

# 460
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Оставаме в 127-мо, математическата с АЕ и ФЕ.
Утре се записваме. Не мога да рискувам с този бал за трето Simple Smile Ще видим портиера с артистичното шалче 😂
Ами...това беше. След две години отново.
За протокола и ние сме в тази паралелка.
Нямам много инфо за училището. Дано е на късмет!
Попътен вятър и весела ваканция на всички, на които им олекна на душите!

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 01:01 от LussyMila

# 461
За статистиката: остава в НПМГ/физика , не му е стигнало 0,5 за схн.Здраве да е !
Късмет на всички , които ще пробват и на трето ! Стискам палци на две момчета за НПМГ!( грийн, Мими , с вас сме и ви чакаме !)
Желая много щастливи години в избраните училища на  наборчетата ! Да са здрави, успешни и да сбъдват с лекота мечтите си !

# 462
Zazu, май ще сме съученици, ако преборим Тонев.
За статистиката : девойка СМГ НЕ , бал 492,5
Защо да го борите? Ако сте били при един и същи учител по мат, ще продължите заедно. 🙂
Това, което е важало преди не е задължително да важи и за нашия набор, уви. И това деца да се молят да не ги разделят от любим учител при положение, че има физическа възможност да се случи е необяснимо, но факт.

# 463
  • София
Аз отворих справката, баловете са още по-високи от миналата година. Минимален бал за момичета в 1 АЕГ - 449.
Във Втора: 440.5 Dizzy Face
ФЕГ: 440
При момчетата също са скочили, например ФЕГ е с минимален 402, при 392.5 за миналата година.
Някой да е очаквал друго? С тези НВО и резултати е нормално.

А като се запишете в 127, минете за по един коктейл през бара в градинката на Солунска Wink

# 464
  • София
Някой има ли обяснение защо толкова се е отворила ножицата м/у девойки и младежи в испанската. Балът за девойки се е вдигнал спрямо миналата година, което е обяснимо поради високите резултати на НВО тази година, но балът за младежи е паднал доста за ИтЕ и ФЕ (-16,5 и -10,0). Явно младежите вече не ги влече испанския и Реал Мадрид Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт