НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 135

• 34 639
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Балчик
Аз, честно, не мога да си представя как пушат на гладно, не им ли става гадно?

# 541
  • Пловдив
Джемма, чак ти се радвам как удържаш толкова време без хранене и не ти се яде Simple Smile
Снощи така хубаво се наядох, режимно и днес в 10ч пак бях гладна...нямам идея кво и що Disappointed

# 542
Е пушенето не е ли демоде вече? Знам, че много хора пушат (аз съм на електричка от 9 години) ама не е нещо с което да се хвали човек вече.

Пушенето не се отразява на стомаха директно, така че празния стомах не пречи на удоволствието от цигарка. Wink

# 543
И аз в отбора на темерутите да се присъединя Laughing. Хич не обичам да ми навлизат в личното пространство, особено хора, които не са ми близки.

Долче, около мен пък обратната тенденция наблюдавам. Все по-малко хора пушат. Дори тук на новата работа никой не пуши и не се сещаме да излезем на терасата, а офиса е с хубава и огромна тераса.

Джемма, мой приятел казваше, че на гладно цигарата му убива апетита. Пушеше много когато е гладен, а не може да хапне веднага. Не знам при други как е, никога не съм пушила.

# 544
Благодаря ви😊 Развеселихте ме😁
Прави сте за извинението,аз затова се извиних само за тона си.
И за друго сте прави- ще има ефект от реакцията ми, поне за известно време😄

# 545
Стаси, ти сигурно си в някакъв много елитен офис... Smiley Аз си мисля, че много хора пропушват, за да има какво да правят в почивката си Laughing
Миоки, уж трябва да е модерно да не пушиш, но на практика- зависи от средата...

# 546
  • Балчик
Джемма, чак ти се радвам как удържаш толкова време без хранене и не ти се яде Simple Smile
Снощи така хубаво се наядох, режимно и днес в 10ч пак бях гладна...нямам идея кво и що Disappointed
Ами д ес имах много работа, до 15 нямах възмижност да ям, не бях в къщи. А и не огладнях. Сега пия вода. След час и нещо излизам с кучето да вървим 5 км и като се върна изморена не ми се яде, после лягам. Така че, до 10 утре ще издържа без проблем. Единствено заради КЗ и инсулина го правя. Иначе щях да ям, въпреки, че не съм гладна. Но така и така не ми се яде, да видя какъв ще е резултатът.

# 547
Аз пък не разбирам изобщо как се пуши без чаша вино. Припушва ми се само ако пийна  глътка алкохол, иначее абсурд. Пушвам си една-две айкоски, когато сме на чаша винце някъде и това е. Повече не мога. Всички ми се пулят каква такава “пушачка” съм. А аз, като ги гледам как пушат ей така без нищо и направо ми се гади. Наскоро един онколог ни разказа, че е писал дисертация на тая тема, правил е изследвания и се оказало, че ако само пиеш алкохол, или само пушиш, рискът от рак е няколко пъти по-висок, отколкото ако пушиш, когато пиеш. Нещо със свиването на кръвоносните съдове беше...
Ей, много съм умна, начи, това естествено ми идва! Joy

# 548
Ех, пусто движение.От толкова време се каня да го включа, всичко ми е приготвено, но...по-лесно на леглото пред тв-то🙄.Но, ще се мотивирам от вас😁.
Относно цигарите, мой познат лекар казва, че ако се пуши лула-няма проблем, пура-също-действали енергизиращо, само цигарите-вкл и електронните водели до ракови образувания(по принцип).

# 549
  • Балчик
Ех, пусто движение.От толкова време се каня да го включа, всичко ми е приготвено, но...по-лесно на леглото пред тв-то🙄.Но, ще се мотивирам от вас😁.

Няма по-голям мотиватор от кучето. Като наближи часът на разходката и започва да ме гледа, скимти, бута с лапа. Simple Smile

Завърнахме се изморени, продължавам да не съм гладна и от айрана се отказах, само на вода съм.

Скрит текст:

[\spoiler]

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 21:55 от Джемма

# 550
Да, аз започнах да ставам човек, откакто взехме кучето. Няма студ, пек, дъжд, сняг... нищо не ни плаши. Правим си двете разходки от по час и половина и няма хък мък. Освен това е порода, с която не можеш да седнеш на пейка, а то да си обикаля, трябва си яко ходене с километри. Като я взехме преди три години (заради децата естествено Joy ) ревеше ми се, не си представях как ще се мъкна в парка на дъжд и студ. Е, установих, че няма такъв кеф! Почнах да се стягам, да спада шкембето, почнах да се зачитам за хранене, метаболизъм, стигнах до тая тема тук и....всичко ми се промени към добро. Heart
Мъжът ми беше върл противник за кучето, в началото се правеше, че не съществува, а сега не дава друг да я разхожда сутрин, щото нямало иначе да си направи крачките Joy

# 551
  • Балчик
Скрит текст:
Arwen Amarantha, каква порода е вашето? И нашето е от тия дето не седят на едно място-кокер шпаньол.
[\spoiler]

# 552
Ами,...имахме куче, но не се справяхме и го продадохме😒.
Днес бях на месценце за гирос-пържено и дзаздики, плюс няколко кюфтенца.Надявам се да се махна най-накрая от тия кг-71.1, 71.3...искам да видя 6 вече😁

# 553
  • Балчик
Добро утро. След 42 часов фаст до тук се чувствам прекрасно.  Най-после 5-ка на глюкомера, макар и да е 5,9. Минус 600 гр съм-78,3 кг. Малко кръвното е паднало. 111/74 пулс 70. И тук е време да си призная, че много постепенно намалях хапчетата за кръвно и ги спрях на своя глава. Вече две седмици съм без тях. С тях много ми пафа кръвното, а ако кажа на докторката ще ме овика, че не се спират. Но съм ги пила само около месец, защото при ритинен преглед ми измериха 180/100. Все пак имам едно наум и го меря често, но знам, че и предния път на режима кръвното ми беше перфектно.

# 554
  • Пловдив
Как ще се захраниш сега?

Общи условия

Активация на акаунт