Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
Какви са основните принципи на кето диетата?
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
-
Какви са основните принципи на кето диетата?
-
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които хората срещат при спазване на този режим?
-
Какви са ползите, които хората изпитват при спазване на този режим?

Когато преди съм споменавала за ограничаване на вгх, имам чувството, че другите хора се "притесняваха" вместо мен, че не (мога да) ям баница, тестени, ориз, сладичко и др. Да, притесняваха се, защото мислеха, че не мога да ги ям, а едва ли не искам...изобщо не им хрумваше, че е възможно да има вариант аз да не искам да ям примерно баница. И за да не се стресират излишно, вече заобикалям тази тема

Че някои хора чакат да дойде време за кафето, че да го комбинират със сладичко
...не мога да си представя как бих се чувствала да не мога да ям месо/риба/яйца, обаче няма да отида да го напиша във веганската тема (примерно)