Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
Какви са основните принципи на кето диетата?
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
-
Какви са основните принципи на кето диетата?
-
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които хората срещат при спазване на този режим?
-
Какви са ползите, които хората изпитват при спазване на този режим?
Добавих и малък домат, това ми е обядът. За вечеря планирам пак яйца, вероятно омлет. Рикотата е доста, но срокът й беше до 29.07., а я отворих да видя дали се е развалила и не можех да я оставя така. Тъй като съм на вълна обзавеждане на кухня, бях позарязала темата на Узунов, но снощи я нагледах. Доста снимки са качили, надъхах се пак, няма да с*ра на метеното, я. Поприбрах сланинките, изглеждам и се чувствам по-добре, и заради някакви си вафли да се върна на изходна позиция. Крайно време е да доведа нещата докрай.
Ако бях отрязала повече- естествено, че щях да го изям. Пак си ми харесва много динята. Преди ядях много плодове, още са ми вкусни като ги ям- просто вече не ми се прияждат често. Ако ще ям плод, то избирам някой който наистина си заслужава и в разумно количество. Така ограничавам последствията. Като минах на режим най-трудно "прежалих" плодовете- те бяха последното нещо което ограничих...
И домати лятото, зимата съм на доматен сос.