НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 135

• 34 652
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Орион,
Скрит текст:
аз още от малка не мога да се похваля с много стегнат бюст, твърде късно открих сутиените (то и първите ми не бяха нещо особено поддържащо, смотани бяха). Grinning Вярно, че с възрастта всичко отива надолу, ама не се чувствам още чак толкова възрастна Joy ММ е на мнение, че със сутиен жените можели да замаскират всичко... Grinning
Да, на по-малък сутиен с чашка В  чашката е по-малка- нищо, че буквата е същата...

# 481
Долче, да сме живи и здрави, пък останалото се преживява. Heart

# 482
Зелка, печени чушки...? Bowtie

Печени чушки, мокри чорапи... все висят да го ... Grinning купих си детски сутиен, без банели и подплънки, с новата чашка B се чувствам направо плоска. Иначе след -15 кг нищо друго не виси по мен Simple Smile

# 483
Да, всъщност съм пробвала 75В (не бях видяла, че е 75 и се чудех какъв е този толкова лош модел сутиен Joy). Нося по принцип 80В, а такива ми бяха големи (да не кажа огромни), като бях на Дюкан началото на годината.

Е, сега този малко се пръска, но съм си оставила за къде да свалям, хахаха. Преди месец като бяхме на море, аз съм 53 кг, които много си личат на корем и крака, а голе ми тесен банския. Не беше лошо чувство, де Bowtie

Някой лунува ли? Затворих аз хладилника преди час и нещо, с трето кафе със сметана. Заради третото кафе, хич не ми се получава 18:6, а става 16:8

# 484
Аз вчера правих фаст- трябваше да е 36 ч, но май към 40 ч се получиха Thinking Днес хапвам, а утре съм пак 36 ч. Аз го броя за лунуване- утре към 8-9 сутринта май е пълнолунието- ще го "хвана", винаги източвам течности при пълнолуние Simple Smile
Ох, мечтая си аз за 53-55 кг при ръст 160. Пък нека си личи в бедра и дупе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Момичета, имате ли опит с прием на добавки за подобряване на инсулиновата чувствителност? Четох, че ALA и CLA имат такива свойства.

# 486
Аз вчера правих фаст- трябваше да е 36 ч, но май към 40 ч се получиха Thinking Днес хапвам, а утре съм пак 36 ч. Аз го броя за лунуване- утре към 8-9 сутринта май е пълнолунието- ще го "хвана", винаги източвам течности при пълнолуние Simple Smile
Ох, мечтая си аз за 53-55 кг при ръст 160. Пък нека си личи в бедра и дупе Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама утре ли е? Аз за какво се пазех днес Bowtie

Долче, аз съм 169 см

# 487
Момичета, имате ли опит с прием на добавки за подобряване на инсулиновата чувствителност? Четох, че ALA и CLA имат такива свойства.
Какво е CLA?

Edеn, на тази височина и тези кг ти трябва само стягане, не отслабване ще ме прощаваш...

# 488
  • Пловдив

Edеn, на тази височина и тези кг ти трябва само стягане, не отслабване ще ме прощаваш...
+100%...за какво отслабване въобще говорим???

# 489
  • В полите на Пирин планина
Въх... аз се почувствах слон с моите 65 кг. на 160 см. Simple Smile
Майтапя се. Аз винаги съм си била тежка, но едни 5 кг. надолу не отказвам.
Аз нямам промяна в чашката. Само от 85-90 Д, станах 80Д.

# 490
Потвърждавам за стягането Wink
Във fazinalunata.com гледах кога е пълнолуние. Иначе ден преди, ден след при мен около пълнолуние все има ефект. Та не мисля, че е излишно пазенето Grinning
Лейди, аз пък се почувствах супер мамут Joy Хи хи

# 491
Тогава бях 53кг, сега ме е страх да се премеря. Ако гледам на око, някъде 56. Но точно този плюс ми издува полата и не се побира в дънките.

Долче, права си, така е. Аз вместо втори, съм запомнила вторник Sweat Smile

# 492
Е, пак ще имаш бонус Grinning Може би когато кг са ниски по-лесно се забелязват 2-3 кг плюс или минус...така поне помня, че беше при мен едно време...

# 493
Какво е CLA?

конюгирана линолова киселина

# 494
Аз не приемам такива добавки.

Общи условия

Активация на акаунт