СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 12

• 89 463
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мисля, че Ани Боянова е всъщност бивша Ани Илиева (така беше обявена предварително на сайта)... Може би отскоро е в клуба на омъжените и вече е Боянова Simple Smile...

# 76
  • София
С Людмил Попов имате голям късмет! Simple Smile

# 77
А, дали може да споделите какво е нивото при г-жа Баладжанова БЕЛ.Получих любезното съдействие на Уоруик но ако на някой му водила детето 5-7 клас ще се радвам да сподели.,Също по английски ни е Якова.Там дали ще научим езика

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 16:24 от malinkap

# 78
Баладжанова е много добра по БЕЛ.За г-жа Якова - средно ниво.Английският е слабо звено в СМГ.Моите деца си ходят на частни школи и проблемът е решен.

# 79
  • София
Якова преподаваше на моите деца на курсове към Престиж. Децата доста се забавляваха с нея, но откъм познания по езика има какво да се желае. Естествено в училище със сигурност ще е различно.
 Аз пък търся отзиви за Ана Боянова (бивша Илиева) по математика. Разбирам, че е млад преподавател, но все пак ако някой има впечатления от училище или курсове ще е интересно. Честно казано очаквах на родителската среща да минат и да се представят по класове поне основните учители, но при нас не се случи и засега познаваме само бъдещата класна.
  Още нещо интересно, на нашата паралелка Баладжанова ще е по немски, поне така съм записала ако съм чула правилно, а по български ще е г-н Тлаченски.

# 80
Да, Баладжанова преподава БЕЛ и немски

# 81
  • София
Докато се коментира английският - някой има ли впечатления от Мая Илковска?

# 82

Г-жа Илковска е много добър преподавател. Много внимателна , преподаваше английски на сина ми 8 и 9 клас и останах с много добро впечатление за нея!

# 83
Аз съм доволна от начина на преподаване и подхода на г-жа Якова.

# 84
  • София

Г-жа Илковска е много добър преподавател. Много внимателна , преподаваше английски на сина ми 8 и 9 клас и останах с много добро впечатление за нея!
Чудесна новина, благодаря! Flowers Hibiscus

# 85
  • София
За Людмил Попов - прекрасен, за г-жа Миркова - няма да научите АЕ, за Анита Вълова - прекрасна млада дама, която ще изисква много и децата ще научат история и география, по КМ г-жа Рачева е ок, а господинът е нов и нямам впечатления. За Лилия Въжарова също е добре положението. Не познавам Ани Боянова, та вероятно е съвсем нов преподавател в СМГ!
Някъде в края на втория ред ме загуби.

# 86
  • София
Якова преподаваше на моите деца на курсове към Престиж. Децата доста се забавляваха с нея, но откъм познания по езика има какво да се желае. Естествено в училище със сигурност ще е различно.
 Аз пък търся отзиви за Ана Боянова (бивша Илиева) по математика. Разбирам, че е млад преподавател, но все пак ако някой има впечатления от училище или курсове ще е интересно. Честно казано очаквах на родителската среща да минат и да се представят по класове поне основните учители, но при нас не се случи и засега познаваме само бъдещата класна.
  Още нещо интересно, на нашата паралелка Баладжанова ще е по немски, поне така съм записала ако съм чула правилно, а по български ще е г-н Тлаченски.
Интересно, че отново са свалили г-н Тлаченски на малките. По принцип преподава в гимназията. Преди 8 години за първи път му бяха дали 5-тите класове, от което и той не беше щастлив. След срещи с ръководството от 6 клас отново го върнаха в гимназията.
Препоръчвам при него стабилна самостоятелна подготовка или учител/курс възможно най-рано.

# 87
# 88
  • София
За Людмил Попов - прекрасен, за г-жа Миркова - няма да научите АЕ, за Анита Вълова - прекрасна млада дама, която ще изисква много и децата ще научат история и география, по КМ г-жа Рачева е ок, а господинът е нов и нямам впечатления. За Лилия Въжарова също е добре положението. Не познавам Ани Боянова, та вероятно е съвсем нов преподавател в СМГ!
Някъде в края на втория ред ме загуби.
Защо?

# 89
  • София
Моето дете обожава Анита Вълова.Тя го запали за географията(сега разбирам, че преподава и по история) и ходеше на олимпиади.Много се разочаровани,че тази година няма да му преподава,явно ще поеме 5 клас.
 Не мога да кажа същото за Рачева.Това е единственият преподавател,който детето не харесва и заради който намрази КМ.Каза ,че не умее да обяснява ,а ако питаш нещо - започва да се кара,защо не го знаеш.

А за другите класове има ли информация за учителите,защото аз не намирам.Да видя дали ще има още неприятни изненади,като смяната на госпожа Вълова с Узунова по география.

Общи условия

Активация на акаунт