Отговори
# 105
Въпреки, че ми е второ за малко да изпусна момента...Към 14.00 започнаха леки контракции на голям интервал реших че са подготвителни, започна и падането на тапата тя пък като течение не и обърнах внимание . Към 17.30 стана малко по болезнено но пак нищо общо с интервалите за  които четох.  И от 18.30 докато родих 21.30 бяха от начало през 4-5мин. След като станаха през 2мин. 1мин. Вече се видя розовееша   тапа сякаш и малко вода текна. Викам мъжо няма да е фалшива аларма, хайде, а той гладен съм да хапна малко... е хапна на фона на мойте мъки още майтап му се виждаше. После в колата само ми викаше дръжката се, аз му казвам че ще го излюпя в колата, че и упойка няма да достигна. И така като гледам към 21.10 бях на рецепция, после преглед 10см разкритие, хайде на магарето пукнаха водите и 21.30 целунах малката ми мишка. За болките ще кажа само с първото бяха по малко... Този път нямам шевове, о късмет! И така долу горе мина. Сега съм вече пушка. Само дето няма място в отделението и съм в родилното, че и бубка взеха не можело тук да стои, утре като ме свалят ще се гушкаме.
Успех и възможно най- безболезнено раждане на всички тръпнещи в очакване!:kissing_heart:
Здравейте, чета ви редовно, но не съм писала до сега!
Днес се роди Габриела, 3150кг, 51 см, нормално второ раждане, термина ми беше за 26.08 от Бургас!

Честито на всички за сладките бебоци, да са здрави, лакоми, щастливи, а на мамите бързо възстановяване!
Честито!Много здраве и късмет на Габриела
Къде в Бургас раждахте?Аз се бях ориентирала при Кироваков в Окръжна,но сега мисля да е в Бургасмед,просто само защото слагат епидурална упойка,в окръжна не я поставят.Все пак ми е първо раждане
Родих  в  Дева Мария, нормално без упойка време не остана, иначе много исках...Joy

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 17:18 от AnMary

# 106
Felan, Verchy, Tonito, живи и здрави да са ви рожбичките, а на вас бързо възстановяване.
Снощи със секцио се роди и нашата безценна любов и безмерно щастие Антонио. Няма по-щастливи от нас! Наистина чувството, че си виждаш детето е неописуемо!

Никога не бих избрала секцио, ако имам избор.
Малкият е прекрасен и само това ме държи да не рухна психически, че съм като инвалид и не мога да си гледам нормално детето.
Днес 4 часа прекарахме заедно, дори успя да засуче от гърдите ми.
Утре вече си е при мен за постоянно.

Честита радост и на теб!  Да ви е жив и здрав!
Аз също никога не бих избрала секциото, но малчо беше мн на високо, плацентата узряла, а водите намалели + вдигнах кръвно в последния момент от стрес, че трябва да сменя болницата, където да родя.

nulenceto, честита радост и на теб, раждане-мечта, да ви е жива и здрава.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 01:43 от Verchy

# 107
Здравейте, до сега не съм писала, само во чета, но имам нужда от спешен съвет. 38 седмица съм вече ии имам хемороиди мнооого болезнени от 2 дни. Мажа с кремове, но нищо не помага. Днес даже не мога и да пишкам или го правя с напъване.. Говорих с хирург и той каза АГто да ми изпише антибиотик, което ми се искаше да пропусна. Извинете за дългия и не мн приятен пост..

# 108
Честита рожбичка да ви е жива и здрава и много щастлива, бързо възстановяване Heart

# 109
Честито на новите майчета! Хубаво е така всеки ден да има добри новини за новите малчугани едно по едно разцъфват живи и здрави да са!😊

# 110
Честити ви бебчета, да са здрави и много палави 🤗

Лайка, не се разстройвай за секциото, важното е че ти и мъничето сте добре. Не можеш да знаеш как би протекло и едно нормално раждане, така че не се терзай, а събирай сили за днес, за да можеш да се грижиш за бебока 😍

Александра, в Майчин дом са си такива. Аз много се притеснявах, че заради диабета ще ме карат да раждам там и доста се бях интересувала, и наистина не знам защо е практика да вадят бебетата още към 36 седмица, което за мен е абсурд, ако всичко е наред. Просто такава им е практиката. Застраховат се. Но пък, когато дойде момента, ще положат необходимите грижи за теб, защото имат доста диабетички и знаят как да реагират. Ти си на финала, така че няма страшно 🙂 А за отношението нямам какво да кажа... И аз съм много чувствителна и много ме е страх от раждане именно заради отношението, защото и без това съм чувствителна и напрегната, а остава да ми викат и на главата без причина...

# 111
Честито, Лайка и nulenceto! Да са ви живи и здрави бебчетата!
Лайка, всяко зло за добро! Наистина както казаха по-горе не се знае какви усложнения можеше да има при нормалното. Важното е, че си гушкаш здраво бебе! Бързо възстановяване❤
Александра, със сигурност не е лесно особено последните дни, всички сме по-емоционални, но според мен гледай да не обръщаш толкова внимание. На мен ми се е случвало не толкова добро отношение, но когато аз се държа с тях човешки без да им отговарям на лошото с лошо много бързо омекват и почват да се държат добре. Дано да не стоиш напразно още дълго и бебето да се появи съвсем скоро!

# 112
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честити бебчета на Лайка и nulenceto! Живи и здрави да са ви! Flowers Hibiscus Balloon

# 113
Един въпрос към момичетата, родили естествено, които имат шевове - как става ходенето до тоалетна, а къпането? Сигурно мястото смъди, конците придърпват?

# 114
Един въпрос към момичетата, родили естествено, които имат шевове - как става ходенето до тоалетна, а къпането? Сигурно мястото смъди, конците придърпват?
Не питай Sad малката нужда не е страшна, днес чакам голямата Sad къпането спокойно само с водичка отдолу. Иначе тялото без проблем с измивен продукт, дори и 4-5 часа след раждането.

# 115
  • Köln
При първото раждане бях със 7 външни шева, и то от тези които не се разграждат. По малка нужда ходих права в банята и се поливах с душа. По голяма нужда беше по сложно, гледах да не ям за да ходя по рядко. 2 седмици не сядах....или права или легнала.
Болеше и при свалянето на конците.
Но всичко отминава 😄

# 116
Момичета, на вашите гърди отделят ли секрет преди раждането?

# 117
Здравейте, до сега не съм писала, само во чета, но имам нужда от спешен съвет. 38 седмица съм вече ии имам хемороиди мнооого болезнени от 2 дни. Мажа с кремове, но нищо не помага. Днес даже не мога и да пишкам или го правя с напъване.. Говорих с хирург и той каза АГто да ми изпише антибиотик, което ми се искаше да пропусна. Извинете за дългия и не мн приятен пост..

Здравей, знам за какво става дума, имала съм и аз много болезнени хемороиди и да ти кажа най-голямо облекчение имах ог свещичките Цикатридина. Попитай лекаря дали е удачно да ги ползваш. Ти нормално ли смяташ да раждаш?

# 118

Здравей, знам за какво става дума, имала съм и аз много болезнени хемороиди и да ти кажа най-голямо облекчение имах ог свещичките Цикатридина. Попитай лекаря дали е удачно да ги ползваш. Ти нормално ли смяташ да раждаш?
Здравей! За момента няма причини да не е нормално. Лекарката ми ги предписа цикатридина, но аз купих друг крем, защото не се разбирам със свещичките, но май и тях ще пробвам. 9 месеца никакви оплаквания, освен че не мога да си обуя чорапите, а сега направи умирам от болки..

# 119
Момичета и аз да се отчета в 10 без 10 се роди и моето съкровище Виктория,2600,50см,с планово секцио,малко е мъничка,чакам да видим какво ще кажат,мен упойката още ме държи,ще ви разкажа по късно как е положението! Целувам ви и чакам още бебета днес! ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт