Отговори
# 90
Честит да е Антонио:four_leaf_clover:
Здраве,късмет и благоденствие на цялото семейство:cherry_blossom:Flowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 91
Felan, Verchy, Tonito, живи и здрави да са ви рожбичките, а на вас бързо възстановяване.
Снощи със секцио се роди и нашата безценна любов и безмерно щастие Антонио. Няма по-щастливи от нас! Наистина чувството, че си виждаш детето е неописуемо!

Никога не бих избрала секцио, ако имам избор.
Малкият е прекрасен и само това ме държи да не рухна психически, че съм като инвалид и не мога да си гледам нормално детето.
Днес 4 часа прекарахме заедно, дори успя да засуче от гърдите ми.
Утре вече си е при мен за постоянно.

Жив и здрав да е Антонио 👶 Всичко минава и заминава. Аз се успокоявам с всички познати, които родиха секцио и вече се разхождат с количките и са забравили болката. Стискай зъби, най-трудното мина, остава възстановяването.
Завиждам вече на всички ви, които родихте, а ние останалите да му мислим 😁

# 92
Честити бебчета да са ви живи и здрави и много щастливи, бързо възстановяване на вас.. Heart
Да се оплача аз днес ме приеха в Майчин дом отидох със съмнение за изтичане на водите(38+3г.с) което се оказа че не са водите една сестра ме направи на 2 стотинки че съм с гестационен диабет и трябвало вече да съм родила, тези с ГД трябвало до 37 г.с да са родили много ми се кара прати ме по спешност да ме приемат отидох в приемното хората бяха в шок защо спешно и защо трябва да ме приемат когато всичко изглежда добре тонове всичко все пак ме приеха долу в приемното казаха че ще ме държат 3 дни ако всичко е наред после като ме качиха горе ми казаха о направо ще си раждаш да не се настройвам да си ходя.. оная психясала сестра толко много ме наплаши че съм плакала цял час докато ме приемат едвам се успокоих и сега съм в болницата без болки без индикации направо съм потресена още ме е страх но по добре да съм под наблюдение последбите оставащи дни до термина Sad дано всичко мине както трябва и успех на всички Heart

# 93
Честити бебчета да са ви живи и здрави и много щастливи, бързо възстановяване на вас.. Heart
Да се оплача аз днес ме приеха в Майчин дом отидох със съмнение за изтичане на водите(38+3г.с) което се оказа че не са водите една сестра ме направи на 2 стотинки че съм с гестационен диабет и трябвало вече да съм родила, тези с ГД трябвало до 37 г.с да са родили много ми се кара прати ме по спешност да ме приемат отидох в приемното хората бяха в шок защо спешно и защо трябва да ме приемат когато всичко изглежда добре тонове всичко все пак ме приеха долу в приемното казаха че ще ме държат 3 дни ако всичко е наред после като ме качиха горе ми казаха о направо ще си раждаш да не се настройвам да си ходя.. оная психясала сестра толко много ме наплаши че съм плакала цял час докато ме приемат едвам се успокоих и сега съм в болницата без болки без индикации направо съм потресена още ме е страх но по добре да съм под наблюдение последбите оставащи дни до термина Sad дано всичко мине както трябва и успех на всички Heart

Успокой се! Пълно е с такива патки по болниците. Още малко и ще си гушкаш бебчето и ще забравиш тези преживявания. Само търпение и спокойствие.

# 94

Успокой се! Пълно е с такива патки по болниците. Още малко и ще си гушкаш бебчето и ще забравиш тези преживявания. Само търпение и спокойствие.
Опитвам се но изобщо не се бях подготвила психически все още но поне ще съм под наблюдение и ще е по добре при всички случай неприятно е но се надявам да издържа Heart благодаря за подкрепата

# 95
  • София
Често сестрите и санитарките по болниците се имат за вездесъщи. Хич не позволявай на някаква откачалка да влияе на емоционалното ти състояние. Важното е, че си на финала и сега ще си и под наблюдение. Relaxed
Майка ми работи в един медицински център и там санитарката си позволява най-редовно да крещи на докторите, та какво остава за беззащитна бременна. Наспи се хубаво и утре всичко ще е наред. Flowers Hibiscus

# 96
И аз съм забелязала, че акушерките и сестрите го раздават доста по-тежко и със самочувствие от докторите 🤔

# 97
Александра, в родилно ли те взеха или патологична бременност? Сега си много уязвима, не позволявай да се държи така с теб. Имаш си АГ, който е преценил състоянието ти, не си взимала самосиндикално решения за теб и бебето....

# 98
Александра, в родилно ли те взеха или патологична бременност? Сега си много уязвима, не позволявай да се държи така с теб. Имаш си АГ, който е преценил състоянието ти, не си взимала самосиндикално решения за теб и бебето....
Патологична мисля на 5ти етаж, тая жена просто е луда ама и аз незнаех къда да отида за преглед и отидох в медицинския център на майчин дом после докторите казаха че е трябвало в спешното нищо че съм само за преглед ... но здраве да е дано поне се случи скоро че 11-12 дена ако ме държат ще полудея тук без никакви индикации за започващо раждане

# 99
Лайка честито бебче Антонио,стискай зъби и се възстановявяй бързо за да се гушкате,здрави и щастливи! 🍼😘🌹

# 100
Аз лежах два пъти на 5ти етаж в МД,единят път за амниоцентеза,вторият за обременяване.Отношението е ужасно.Имах болки вечерта след амниоцентезата,но и бях с повече води.Една дрисла нощна смяна я наврях на кучето в гъза.Дойде да ме види защото акушерката я викна вечерта,дори не ме погледна на ехограф,а аз се притеснявах да не стане нещо с бебка,все пак бях минала амнио.Обясних й ,че съм симплатила и избор на екип и си плащам  и амнио ,и че не съм дошла на кафе.Доста й се сопнах и омекна.И с цялата си наглост ми лаза че били заключени стаите с ехографи,дали съм искала да ме свалят долу където имало родилка връщала се от Италия с кашица и температура.Тоест с ковид.Нямам думи ,ужасни са там

# 101
Здравейте, чета ви редовно, но не съм писала до сега!
Днес се роди Габриела, 3150кг, 51 см, нормално второ раждане, термина ми беше за 26.08 от Бургас!

Честито на всички за сладките бебоци, да са здрави, лакоми, щастливи, а на мамите бързо възстановяване!

# 102
  • София
nulenceto, честита да ви е Габриела! Champagne Да бъде преди всичко здрава, щастлива и много послушна! Flowers Hibiscus Разкажи ни, когато можеш за раждането Relaxed

# 103
Здравейте, чета ви редовно, но не съм писала до сега!
Днес се роди Габриела, 3150кг, 51 см, нормално второ раждане, термина ми беше за 26.08 от Бургас!

Честито на всички за сладките бебоци, да са здрави, лакоми, щастливи, а на мамите бързо възстановяване!
Честито!Много здраве и късмет на Габриела
Къде в Бургас раждахте?Аз се бях ориентирала при Кироваков в Окръжна,но сега мисля да е в Бургасмед,просто само защото слагат епидурална упойка,в окръжна не я поставят.Все пак ми е първо раждане

# 104
Честито бебче да ти е живо и здраво и много щастливо Heart
Ами нз отношението днес ме приеха ако решат наистина да ме държат докато родя ще разбера надявам се колкото може по скоро да стане защото съм тук от няколко часа и вече съм полудяла утре в 6:15 ме искат отпред за изследвания а аз не мога да затворя очи Sad нямам търпение да гушна бебчето вече макар че не усещам никакви индикации че ще започне скоро дано не ми кажат секцио ... до сега всичко говори за нормално ако не решат друго

Общи условия

Активация на акаунт