Отговори
# 75
Хайде честито,Тони:cherry_blossom:
Честит да е Григор, много късмет и здраве Flowers Four Leaf Clover

# 76
Честито на мамите родили на 06.08ми!
И аз влизам да се разпиша, че днес в 10:20 се роди нашият
момък Григор -  3 500кг, 51см нормално второ раждане.

Честита радост! Да ви е жив и здрав!

# 77
Честито, честито, честито! Вече се очертава бум на бебета, все пак сме така дългоочакваният месец 👶😊

Момичета, малко се извинявам за това, което ще напиша, но искам да се оплача... Мъжът ми е военен и сега ми съобщи, че са го писали в заповед да ходи на погребение на колега. Аз знам, че докато съм бременна, не трябва близките да ходят на такива места, камоли бащата..... Звъня на единия си началник, но той каза "няма как, писан си в заповед".... Сега съм много ядосана. Казах му, ако трябва болничен да пуска, нещо да мисли, ама да не ходи...

# 78
  • Sofia
Всеки път като отворя форума, има нови бебоци! Страхотно!
Честито, момичета! Да са здрави и щастливи деца на щастливи родители! Heart

Благодаря за отговорите, явно трябва търпение. Но това, сядане е тоолкова кофти, а не мога да стоя дълго права. Още нямам чак толкова сили...

# 79
  • Denmark
Леле, леле, леле! Честито на всички!! Hug Heart Много ви се радвам! Да нагушкате бебчетата и от нас! Blush

Ох, така като кажете "контракциите започнаха", а аз си имам постоянноооо и нищо. Grinning Много ми е странно и напрегнато.. Благодаря за пожеланията и хубавата енергия, която ми изпращате! Hug Сега остава и малкият да реши да излезе. Днес дори медитирах! Sweat Smile

Другите момичета в очакване, какво правите по цял ден? Sweat Smile Аз гледам да си намирам занимания, но главата ми е само на едно място.... Днес дори извадих старите дънки да видя какво е положението и то се превърна във фитнес тренировка, заклевам се Joy което не е трудно в 40 + г. с. Expressionless

# 80
  • София
Verchy, Tonito_, честито и на двете! Champagne Пожелавам ви вашите малки момчета да пораснат здрави и достойни мъже! Да бъдат много щастливи и с късмет! Balloon

Ето, че тръгнаха и младежите! Не съм вярвала, че няма да имам търпение да дойде и моят ред. Колкото ме е страх, толкова ми се иска да се случи вече. От днес съм в 39г.с. и ще се пръсна Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 17:21 от Jamily

# 81
Честито, честито, честито! Вече се очертава бум на бебета, все пак сме така дългоочакваният месец 👶😊

Момичета, малко се извинявам за това, което ще напиша, но искам да се оплача... Мъжът ми е военен и сега ми съобщи, че са го писали в заповед да ходи на погребение на колега. Аз знам, че докато съм бременна, не трябва близките да ходят на такива места, камоли бащата..... Звъня на единия си началник, но той каза "няма как, писан си в заповед".... Сега съм много ядосана. Казах му, ако трябва болничен да пуска, нещо да мисли, ама да не ходи...

Аз съм чувала само, че бременните жени не трябва да ходят и най-вече заради това, че не се знае как ще им повлия негативната емоция.
Според мен няма причина да не отиде, но ако така го чувстваш, да пуска болничен и толкова.

# 82
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
S_Petrova, тези военни глупости нямат край. Как ще карат някого насила? Моят мъж беше военен , но тази година напусна. Това беше някакъв ад, все някой решава , че трябва да ходиш еди къде си - на границата, на обучение, когато му скимне , и това е заповед... пфу.

Марая, и аз мислех да попитам какво правите през деня? Аз цял ден се чудя какви задачи да си измисля. Вече нищо не ми се прави, само за раждането си мисля и всичко друго ми е скучно Grinning  И баткото само пита " Кога ще се ражда вече това бебее?" Joy

# 83
S_Petrova, за мен това са суеверия. А и това си е част от кръговрата. Мъжът ми за последния месец беше два пъти на погребение. А още се месеца назад на още едно. Все пак знаеш,че при военните няма мърдане, част от професията. Като не може да се "измъкне" изобщо не си го слагай на сърце и не го мисли.

# 84
Зимата почина дядото. На това ходи, но не пали свещичка. Сега някак си аз няма да се чувствам ОК да знам, че раждам след броени дни и той да ходи на такова събитие. Суеверна съм 😐 Казах му утре да намери с кого да говори от всички там началници и да не ходи.. Даже колегите му са го питали "как така ще ходиш, защо са те включили изобщо в заповедта"... Абе, за жалост има и такива моменти.
Приключвам с тая тема вече, че се развалят хубавите новини, просто исках да ви се оплача

# 85
Честито момичета,много здрави да сте всички и щастливи със семействата си! 🍀🎈🍼

# 86
Felan, Verchy, Tonito, честити бебчета! Да са живи, здрави и щастливи, да имат много късмет и да ви радват! Бързо възстановяване на вас!

# 87
Felan, Verchy, Tonito, честити бебчета, мили мами! Днес само момчета засега са се разписали Simple Smile
Да са живи и здрави, да растат щастливи и безкрайно обичани Арас, Константин и Григор! Бързо възстановяване на мамите и много радост с малките съкровища!
Felan и мен ме зареди с позитивизъм! Дай Боже и при нас да е така леко и бързо. Е, всички сме наясно, че каквото и да е, няма да е като да отидеш на спа, нооо поносимо да е и хубаво дано!

# 88
Felan, Verchy, Tonito, живи и здрави да са ви рожбичките, а на вас бързо възстановяване.
Снощи със секцио се роди и нашата безценна любов и безмерно щастие Антонио. Няма по-щастливи от нас! Наистина чувството, че си виждаш детето е неописуемо!

Никога не бих избрала секцио, ако имам избор.
Малкият е прекрасен и само това ме държи да не рухна психически, че съм като инвалид и не мога да си гледам нормално детето.
Днес 4 часа прекарахме заедно, дори успя да засуче от гърдите ми.
Утре вече си е при мен за постоянно.

# 89
  • София
Лайка, честито! Tada Най-накрая и твоето чакане свърши! Blue Heart Дано малкият Антонио бъде много здрав, щастлив и упорит! Пожелавам ти да бъдеш силна психически и бързо да се възстановиш! Balloon

Общи условия

Активация на акаунт