Спирала за мигли - тема №20

• 56 039
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Насочих се към тази спирала  https://www.notino.bg/bourjois/volume-glamour-spirala-za-obem-i- … a-migli/p-595465/, но се чудя
кой от дватa цвятa е с по-наситен пигмент - Ultra Black или Wonder Black?
Не знам за цвета /моята е ултра черно/, но като качество за мен са едни от най-слабите спирали на Буржоа.
Купих я преди време, точно три пъти я ползвах, и като видях, че "нищо не прави" просто я зарязах. Харесвам много марката, доста техни съм ползвала и съм била изключително доволна, но тази е кръгла нула, подчертавам ЗА МЕН. Worried

# 241
Направо ще падна... майка ми подари спирала на ейвън някаква бестселър. Златна опаковка. Изобщо не слепва миглите и стават уникални и извити... какво ли не бях пробвала.  Впечатлена съм. 5 one lash genius пише на нея.

# 242
Ползвала съм спирала на ейвън сигурно когато бях 8ми клас някъде. Още тогава се справяха добре със спиралите, но единственото, което съм склонна да купя сега от там са лакове за нокти.
ЗА да не е спам: за мен никои не може да замени maybelline colossal go extreme.
Вмомента имам сигурно около 6 нови спирали (проба-грешка) и още си ползвам стария мейбълин. Обем, дължина, ако не наслойш и няма абсолютно никакво слепване. А четката е просто уау. От любимите ми.

# 243
До вчера  ползвах мейбълин точно  тази и на ейвън е по-добра. Но все пак нека я приключа  за да затвърдя мнение. Очарована съм.

# 244
A aз изкопах от сандъка с богатствата някаква купувана преди години, дори не помня кога точно, спирала на УД - Urban Decay Cannonball Ultra Waterproof Mascara Има нелоши ревюта онлайн Simple Smile))) Ще я пробвам!

# 245
Иска ми се да сменя серума за мигли. Досега съм ползвала само Ривиталаш, от който съм доволна, но ми се иска да разнообразя с нещо.
Имам някакъв спомен, че преди време някой хвалеше Нанолаш, като  много ефективен, но дали не бъркам.
От кой серум за мигли сте най-доволни откъм резултат?
NiaV хвалеше Нанолаш, ако не бъркам и миглите и изглеждат доста добре.
И аз съм с Ревиталаш. При това съм отворила голяма опаковка. Ще карам с нея до късна пролет. След това мисля да почивам до есента. Имам чувството, че прави миглите по-дълги от естествените. Моите са доста дълги в момента.
Спирала - сега съм със Supra Volume на Кларанс. Повече от половин година не бях ползвала от нея и изпробвах доста други. Ами, тя си ми е любима засега.

# 246
От любопитство  и без особени очаквания преди две три седмици купих това

Здравейте, от къде го купихте?

# 247
  • някъде под слънцето...
От физически.магазин
Не съм в България
Вчера взех и серума

# 248
Някой може ли да сподели дали следните две спирали се изтриват лесно, без търкане, само с гел за лице и правят приличен обем?
 Голдън роуз-Lash plumping , golden rose- Panoramic и Мейбълин- Total temtation?
Приемам и други предложения за лесно-свалящи се спирали от дрогерийния клас с такъв тип четка.

# 249
Момичета, някоя от вас успя ли да пробва новата спирала на Мейбълин? Много суперлативи чета за нея и вече съм си наумила да я взема Smiley, но все пак реших да се допитам и до вас за мнение

# 250
  • София
Прави впечатляваща дължина и обем.😉

# 251
В кои дрогерии я има? Не съм я мяркала в дм и лили.

# 252
В Лили я има със сигурност.

# 253
Цената й каква е, нямам път до там, за да видя, за това питам, пък да знам разкарването ще си заслужава ли? :д
В дм спиралата на мейбълин лаш сеншейшън е на 7.99 серията с роза. Ако някоя я харесва да се запаси. Казаха ми от магазина, че е за последно, каквото и да значи това..

# 254
Момичета, някоя от вас успя ли да пробва новата спирала на Мейбълин? Много суперлативи чета за нея и вече съм си наумила да я взема Smiley, но все пак реших да се допитам и до вас за мнение

[/quote
Тази е пълна трагедия поне за моите мигли,всички останали на Maybelline  са ми ок.Тази не ми извива миглите,нито ми прави обем.Седят ми паднали Sad

Общи условия

Активация на акаунт